Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Delawer: clovece, mas nejspis pravdu, uznavam to. Jake mel Thor presne Eterna se mi nepodarilo najit. Prijmi mou omluvu prosim. ;) .

Edit: mam Eternu fakt rad, takze mi emoce zatmavily mozek :) .

Upraveno uživatelem tano
  • Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pánové, nehádejte se mi tady :)

Krásné hodinky gratuluji! Jedny z mých vysněných. K naprosté dokonalosti bych jim dopřál

dýnko bez průhledu, logo na korunce a vrtaný nožky.

Díky. Logo na korunce mi taky chybí. Přitom u jiných modelů Sea Wolf je. Zřejmě se tvůrci snažili zůstat co nejblíž předloze. Btw. co jsou vrtané nožky?

Zajímavé hodinky. Povedené reinkarnace původního modelu. Na mne by asi byly veliké, zejména tím tvarem nožek. Chápu tvé připomínky ke sponě, ale věřím, že půjde jen o zvyk. Jinak na tom pruhovaném nato strapu jim to také sluší. Ať slouží a dělají ti dlouho radost.

Edit: a jak tu už někdo uváděl, je to příjemné hodinkové osvěžení kolekce zdejších uživatelů. Díky takovým počinům tu nebude nuda :-) 

Na sponu jsem si zvykl celkem rychle. Navíc je super ta natahovací pružinka uvnitř.

Delawer: velikost je skutečně 39 mm. 48 mm na mém zápěstí by vypadalo jako mini štít...

Odesláno

Delawer: clovece, mas nejspis pravdu, uznavam to. Jake mel Thor presne Eterna se mi nepodarilo najit. Prijmi mou omluvu prosim. ;) .

Edit: mam Eternu fakt rad, takze mi emoce zatmavily mozek :) .

Tak tohle bych nečekal, už jsem viděl jak vytáhneš nějaké "jasné" eso z rukávu a já budu za blbce ;-). Omluva přijata :-). Mám rád Eternu i Zodiac. U Eterny nejvíc kontiki a heritage, mám v plánu se k nim propracovat. Jen ta cena je pořád dost vysoká...

u Zodiac se mi celkově líbí jejich nové reedice. Sice je smutné, že jediná možnost úspěchu je vydáváním starých edic a ne pokračováním a něčím novým... ale povedly se jim. Sea wolf, Sea dragon i Astrographic.

Odesláno

Díky. Logo na korunce mi taky chybí. Přitom u jiných modelů Sea Wolf je. Zřejmě se tvůrci snažili zůstat co nejblíž předloze. Btw. co jsou vrtané nožky?

Na sponu jsem si zvykl celkem rychle. Navíc je super ta natahovací pružinka uvnitř.

Delawer: velikost je skutečně 39 mm. 48 mm na mém zápěstí by vypadalo jako mini štít...

To není hádka, ale plodná diskuze :-).

Velikost 39 je paráda, zkus ještě hodit lepší foto té lunety, třeba i z boku, takhle na mě působí, že je opravdu zaoblená. Jinak hodinky opravdu super! Kde a za kolik? Klidně do SZ :-)

48 mm je nyní už téměř běžná velikost a je v módě ji nosit, takže bych se ani nedivil ;-).

Myslím si, že vrtanýma nožkama myslí vrtané nožky :-), tedy není tam pak osička, ale "tyčka" se závitem na jednom konci. Podle mě dobré řešení, protože pak ti nehrozí, že ti během běžné bitky někdo hodinky strhne z ruky (povolením osičky).

Odesláno

Tak tohle bych nečekal, už jsem viděl jak vytáhneš nějaké "jasné" eso z rukávu a já budu za blbce ;-). Omluva přijata :-). Mám rád Eternu i Zodiac. U Eterny nejvíc kontiki a heritage, mám v plánu se k nim propracovat. Jen ta cena je pořád dost vysoká...

u Zodiac se mi celkově líbí jejich nové reedice. Sice je smutné, že jediná možnost úspěchu je vydáváním starých edic a ne pokračováním a něčím novým... ale povedly se jim. Sea wolf, Sea dragon i Astrographic.

Si myslím, že těmi reedicemi se snaží jen dostat zpátky na trh a nové kousky přidají časem.

To není hádka, ale plodná diskuze :-).

Velikost 39 je paráda, zkus ještě hodit lepší foto té lunety, třeba i z boku, takhle na mě působí, že je opravdu zaoblená. Jinak hodinky opravdu super! Kde a za kolik? Klidně do SZ :-)

48 mm je nyní už téměř běžná velikost a je v módě ji nosit, takže bych se ani nedivil ;-).

Myslím si, že vrtanýma nožkama myslí vrtané nožky :-), tedy není tam pak osička, ale "tyčka" se závitem na jednom konci. Podle mě dobré řešení, protože pak ti nehrozí, že ti během běžné bitky někdo hodinky strhne z ruky (povolením osičky).

Díky za vysvětlení. Bitkařské hodinky si tedy zkusím časem taky pořídit :)

Kupoval jsem z US Amazonu, celkově mě vyšly v přepočtu na cca 23 tis. Kč

Lepší fotky už mobilem asi neudělám

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Řekl bych, že jak tvar lunety, tak délka nožek odpovídá původním modelům. Luneta se mi líbí, ale osobně bych ty nožičky preferoval krapet kratší.

Odesláno

Mám za to, že u původního modelu logo na korunce bylo. Ale můžu se taky mýlit.

Vrtaný nožky = díra na stěžejku je provrtána durch a tím pádem se stěžejka dá něčím tenkým snadněji demontovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...