Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove,

koupil jsem od YPO Traser Black Storm PRO co tady nedavno prodaval. A mohu rict jedine, jak jsem na Quarz plival, jakmile jsem je nasadil na ruku byla z toho laska na prvy pohled (nechci psat na prve nasazeni, mohlo by byt vylozeno nespravne :D Hodinky jsou prijemne, lehle, bezvadne citelne, stylove. Od doby co jsem je nasadil na ruku jsem jine na ruce nemel a v soucasne chvili to citim dokonce tak ze ani jine mit uz nikdy na ruce nechci :D

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
Panove,

koupil jsem od YPO Traser Black Storm PRO co tady nedavno prodaval. A mohu rict jedine, jak jsem na Quarz plival, jakmile jsem je nasadil na ruku byla z toho laska na prvy pohled (nechci psat na prve nasazeni, mohlo by byt vylozeno nespravne :D Hodinky jsou prijemne, lehle, bezvadne citelne, stylove. Od doby co jsem je nasadil na ruku jsem jine na ruce nemel a v soucasne chvili to citim dokonce tak ze ani jine mit uz nikdy na ruce nechci :D

sem říkal,že si je nechám :D ...... ještě doplním: co jsem si stačil všimnout tak rozhodně netrpěli neduhem quartz modelů,kdy ručky skáčou mimo indexy a ten týden co jsem je měl doma byla odchylka +/- 0 .......

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno
Já mám podobné hodinky UZI PROTECTOR a taky je rád nosím. Jsou lehoučké a pohodlné. Taky mají strojek Ronda.

JJ, jsou lehké, příjemně se nosí a celkově jsou super.

PS: Grga má pravdu. :) :thumbsup_anim:

• Po roku...
Odesláno

Mě se tento Uzi taky líbí. Jen bych měl strach o plastové pouzdro. To musí být po chvíli nošení samý škrábanec, ne? No a taky bych možná měl výhrady k řemenu. Budu rád, když moje obavy vyrátíte.

Odesláno
Panove,

...tak konecne niekto nasiel svoje "DEFINITIVNE HODINKY"...uz som si zacinal mysliet,ze je to len vyplod niekoho fantazie a ony skutocne existiju...BLAHOZELAM :smile_anim:

Odesláno
...tak konecne niekto nasiel svoje "DEFINITIVNE HODINKY"...uz som si zacinal mysliet,ze je to len vyplod niekoho fantazie a ony skutocne existiju...BLAHOZELAM :smile_anim:

No jsem zvedvej jak dlouho mu to vydrzi :lol2:

Ikdyz je fakt ze Traser je hooodne gut!

Odesláno
který archeolog tuhle diskuzi vytáhl :D podívejte se na data příspěvků... tomu se říká pozdní reakce ;)

Nevsiml jsem si toho :gun_bandana:

Odesláno

Vytáhl jsem to já :whistle: , protože jsem hledal zmínku o UZI protector. Jedinou jsem našel tady a nové vlákno se mi zakládat nechtělo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...