grga_pitic Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Odesláno 21. října 2007 Panove, koupil jsem od YPO Traser Black Storm PRO co tady nedavno prodaval. A mohu rict jedine, jak jsem na Quarz plival, jakmile jsem je nasadil na ruku byla z toho laska na prvy pohled (nechci psat na prve nasazeni, mohlo by byt vylozeno nespravne Hodinky jsou prijemne, lehle, bezvadne citelne, stylove. Od doby co jsem je nasadil na ruku jsem jine na ruce nemel a v soucasne chvili to citim dokonce tak ze ani jine mit uz nikdy na ruce nechci
Návštěvník YPO Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Odesláno 21. října 2007 (upraveno) Panove, koupil jsem od YPO Traser Black Storm PRO co tady nedavno prodaval. A mohu rict jedine, jak jsem na Quarz plival, jakmile jsem je nasadil na ruku byla z toho laska na prvy pohled (nechci psat na prve nasazeni, mohlo by byt vylozeno nespravne Hodinky jsou prijemne, lehle, bezvadne citelne, stylove. Od doby co jsem je nasadil na ruku jsem jine na ruce nemel a v soucasne chvili to citim dokonce tak ze ani jine mit uz nikdy na ruce nechci sem říkal,že si je nechám ...... ještě doplním: co jsem si stačil všimnout tak rozhodně netrpěli neduhem quartz modelů,kdy ručky skáčou mimo indexy a ten týden co jsem je měl doma byla odchylka +/- 0 ....... Upraveno 21. října 2007 uživatelem YPO
afrikab Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Odesláno 21. října 2007 Kdyz se quartzky povedou, nejsou o nic horsi nez mechaniky. I ta elektronika vypada nekdy hezky.
Mike. Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Odesláno 21. října 2007 Souhlasím s Vámi, taky mám jedny Trasery od kubsona (Military P 6500) a jsou super.
afrikab Odesláno 21. října 2007 Nahlásit Odesláno 21. října 2007 A hlavně to není jen další ETA:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dubraro Odesláno 22. října 2007 Nahlásit Odesláno 22. října 2007 Já mám podobné hodinky UZI PROTECTOR a taky je rád nosím. Jsou lehoučké a pohodlné. Taky mají strojek Ronda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mike. Odesláno 22. října 2007 Nahlásit Odesláno 22. října 2007 Já mám podobné hodinky UZI PROTECTOR a taky je rád nosím. Jsou lehoučké a pohodlné. Taky mají strojek Ronda. JJ, jsou lehké, příjemně se nosí a celkově jsou super. PS: Grga má pravdu.
JaK Odesláno 15. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2008 Mě se tento Uzi taky líbí. Jen bych měl strach o plastové pouzdro. To musí být po chvíli nošení samý škrábanec, ne? No a taky bych možná měl výhrady k řemenu. Budu rád, když moje obavy vyrátíte.
stando Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2008 Panove, koupil jsem od YPO Traser Black Storm PRO co tady nedavno prodaval. A mohu rict jedine, jak jsem na Quarz plival, jakmile jsem je nasadil na ruku byla z toho laska na prvy pohled (nechci psat na prve nasazeni, mohlo by byt vylozeno nespravne Hodinky jsou prijemne, lehle, bezvadne citelne, stylove. Od doby co jsem je nasadil na ruku jsem jine na ruce nemel a v soucasne chvili to citim dokonce tak ze ani jine mit uz nikdy na ruce nechci ...tak konecne niekto nasiel svoje "DEFINITIVNE HODINKY"...uz som si zacinal mysliet,ze je to len vyplod niekoho fantazie a ony skutocne existiju...BLAHOZELAM
cody Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 ...tak konecne niekto nasiel svoje "DEFINITIVNE HODINKY"...uz som si zacinal mysliet,ze je to len vyplod niekoho fantazie a ony skutocne existiju...BLAHOZELAM No jsem zvedvej jak dlouho mu to vydrzi Ikdyz je fakt ze Traser je hooodne gut!
kubson Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 který archeolog tuhle diskuzi vytáhl podívejte se na data příspěvků... tomu se říká pozdní reakce
cody Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 který archeolog tuhle diskuzi vytáhl podívejte se na data příspěvků... tomu se říká pozdní reakce Nevsiml jsem si toho
JaK Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2008 Vytáhl jsem to já , protože jsem hledal zmínku o UZI protector. Jedinou jsem našel tady a nové vlákno se mi zakládat nechtělo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se