Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vždyť jsem to psal :) tohle budou moje příští hodinky! Už jsem je měl, ale jak to tak bejvá, z nějakého nepochopitelného důvodu jsem je prodal... :)

Btw na té druhé fotce fakt jasná černá...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Tichus
  • Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jako, jsem uz dlouho rozhodnuty jit do modrych, ale jako na potvoru jsou tu na foru same krasne fotky cernych a modrych ne (timto se omlouvam bobimu, ktery ma zrovna inzerat na modre :) ). Nebo to neni jenom tema fotkama...? :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

To ja vim, oboje jsem je uz mel :) jsem to uz psal Avemu - mi se ani ta modra, ani cerna nijak zvlast nelibi, ale oboje maji krasny AR :) a ta modra se mi zda takova nejaka veselejsi...a v Dealu vzdycky rikaji, ze cerna je pro zmenu luxusnejsi...tak nevim :)

Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 17:09, Tichus napsal:

Jako, jsem uz dlouho rozhodnuty jit do modrych, ale jako na potvoru jsou tu na foru same krasne fotky cernych a modrych ne (timto se omlouvam bobimu, ktery ma zrovna inzerat na modre :) ). Nebo to neni jenom tema fotkama...? :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Modré jsou :)

post-27300-0-18403200-1460058746_thumb.jpg

Odesláno

Ne ne, to já dobře vím, že na fóru jsou, však právě když vidím tvůj post v Co máte právě na ruce, tak vždycky doufám, že to budou bondovky a ne rolexky (které máš taky, pokud se nepletu...?) :) . Spíš se tady neobjevuje moc fotek modrých bondovek, zato fotek černých je tu plno.. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Moc pěkné Omegy!!!  To je fakt parádní klasika. Až budou zbytečné peníze, také si je pořídím. Tento parádní kousek by si zasloužil další kvalitní foto. Vyfoť zadní stranu!  :photo:

Jirka

Upraveno uživatelem DOSA

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...