Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jojo, pořád se mi líbí. A musím říct, že mě ještě ani neomrzely, jediné co bych zkusil je třeba někdy přezout na nějakou gumu v létě. Jinak na tah nedám dopustit.

Super fotky a krásný hodinky stále vonící novotou!

Odesláno

Jojo, pořád se mi líbí. A musím říct, že mě ještě ani neomrzely, jediné co bych zkusil je třeba někdy přezout na nějakou gumu v létě. Jinak na tah nedám dopustit.

Z mojí zatím krátký zkušenosti jsou hrátky s řemeny levnějším lékem na mou permanentní potřebu prodávat a kupovat. A je to samozřejmě úplně bombastický sledovat změnu ksichtu hodinek :-)

Odesláno

Z mojí zatím krátký zkušenosti jsou hrátky s řemeny levnějším lékem na mou permanentní potřebu prodávat a kupovat. A je to samozřejmě úplně bombastický sledovat změnu ksichtu hodinek :-)

Tvůj příběh jsem četl, takže vím o čem mluvíš :D 

Odesláno (upraveno)

Já zas nikdy nepřehazuju, na čem jsou na tom sloužej. Preferuju tahy, ale teď jsem chtěl něco na gumě, tak jsem zas koupil celý hodinky. Přehazování mě nebaví. Měl jsem Planety a k nim gumu i tah. Měl jsem dilema na čem je nosit :) pak vyhrál stejně tah.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Tvůj příběh jsem četl, takže vím o čem mluvíš :D 

S politováním musím konstatovat, že jsem se se Tvou diagnózou seznámil. Valderek

:-))))

Odesláno

:D :D :D tak nějak by se to taky dalo shrnout, co si budem nalhávat :D 

S politováním musím konstatovat, že jsem se se Tvou diagnózou seznámil. Valderek
:-))))

Odesláno

Co tím myslíš. Konkretizuj.

Kdybych to věděl, řešil bych to :-). Já prostě nevím, bojím se, že jak tu píšete, bude to mezistupinek, u mě slepá ulička (Bond že mě nebude :-)).

Odesláno

Já to nepíšu, mám je 4 roky :)

Kdybych to věděl, řešil bych to :-). Já prostě nevím, bojím se, že jak tu píšete, bude to mezistupinek, u mě slepá ulička (Bond že mě nebude :-)).

Odesláno

Ja moje smpc čierne mám rok aj niečo, no už sa tak definitívne nie sú ako na začiatku. Sem tam má už aj napadne zmena (1 za týždeň ).

Odesláno (upraveno)

Já to nepíšu, mám je 4 roky :)

Já vím, to je prostě závist, co ze mě mluví.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno

Tak to mě napadají změny pořád, ale na doplnění ne na prodej SMPc :) . . . Nicméně jak jsem už říkal, nikdy neříkej nikdy :) 

Ja moje smpc čierne mám rok aj niečo, no už sa tak definitívne nie sú ako na začiatku. Sem tam má už aj napadne zmena (1 za týždeň ).

Odesláno (upraveno)

Klasika

Nechceš se už vys*at na ty jednoslovný, nicneříkající příspěvky napříč celým fórem? Chápu, že jich potřebuješ nasbírat 50 a následně něco prodat, ale rozděl si je do delšího časového horizontu. Nebude to tak nápadný...

edit typo

Upraveno uživatelem pepyczek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...