kuncák7 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Mám je taky, sice jen pár pátku, ale jsem z nich rozpačitej. Nevím, co si o nich myslet.
Valderek Odesláno 14. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Jojo, pořád se mi líbí. A musím říct, že mě ještě ani neomrzely, jediné co bych zkusil je třeba někdy přezout na nějakou gumu v létě. Jinak na tah nedám dopustit. Super fotky a krásný hodinky stále vonící novotou!
Valderek Odesláno 14. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Co tím myslíš. Konkretizuj. Mám je taky, sice jen pár pátku, ale jsem z nich rozpačitej. Nevím, co si o nich myslet.
Violoncello Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Jojo, pořád se mi líbí. A musím říct, že mě ještě ani neomrzely, jediné co bych zkusil je třeba někdy přezout na nějakou gumu v létě. Jinak na tah nedám dopustit.Z mojí zatím krátký zkušenosti jsou hrátky s řemeny levnějším lékem na mou permanentní potřebu prodávat a kupovat. A je to samozřejmě úplně bombastický sledovat změnu ksichtu hodinek :-)
Valderek Odesláno 14. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Z mojí zatím krátký zkušenosti jsou hrátky s řemeny levnějším lékem na mou permanentní potřebu prodávat a kupovat. A je to samozřejmě úplně bombastický sledovat změnu ksichtu hodinek :-) Tvůj příběh jsem četl, takže vím o čem mluvíš
Daemonultimate Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Já zas nikdy nepřehazuju, na čem jsou na tom sloužej. Preferuju tahy, ale teď jsem chtěl něco na gumě, tak jsem zas koupil celý hodinky. Přehazování mě nebaví. Měl jsem Planety a k nim gumu i tah. Měl jsem dilema na čem je nosit pak vyhrál stejně tah. Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem Daemonultimate
Valderek Odesláno 14. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Já jsem svoje měl taky zatím jen na tahu. Gumě bych se nebránil, ale nic mě nenadchlo natolik, abych přehazoval.
Violoncello Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Tvůj příběh jsem četl, takže vím o čem mluvíš S politováním musím konstatovat, že jsem se se Tvou diagnózou seznámil. Valderek:-))))
Valderek Odesláno 14. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 :D tak nějak by se to taky dalo shrnout, co si budem nalhávat S politováním musím konstatovat, že jsem se se Tvou diagnózou seznámil. Valderek:-))))
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Co tím myslíš. Konkretizuj.Kdybych to věděl, řešil bych to :-). Já prostě nevím, bojím se, že jak tu píšete, bude to mezistupinek, u mě slepá ulička (Bond že mě nebude :-)).
Valderek Odesláno 14. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Já to nepíšu, mám je 4 roky Kdybych to věděl, řešil bych to :-). Já prostě nevím, bojím se, že jak tu píšete, bude to mezistupinek, u mě slepá ulička (Bond že mě nebude :-)).
Vladino125 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Ja moje smpc čierne mám rok aj niečo, no už sa tak definitívne nie sú ako na začiatku. Sem tam má už aj napadne zmena (1 za týždeň ).
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Já to nepíšu, mám je 4 roky Já vím, to je prostě závist, co ze mě mluví. Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem kuncák7
Valderek Odesláno 15. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Tak to mě napadají změny pořád, ale na doplnění ne na prodej SMPc . . . Nicméně jak jsem už říkal, nikdy neříkej nikdy Ja moje smpc čierne mám rok aj niečo, no už sa tak definitívne nie sú ako na začiatku. Sem tam má už aj napadne zmena (1 za týždeň ).
Daemonultimate Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Nestálá je duše chronomagorova...
pepyczek Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 (upraveno) KlasikaNechceš se už vys*at na ty jednoslovný, nicneříkající příspěvky napříč celým fórem? Chápu, že jich potřebuješ nasbírat 50 a následně něco prodat, ale rozděl si je do delšího časového horizontu. Nebude to tak nápadný... edit typo Upraveno 15. ledna 2020 uživatelem pepyczek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se