Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem měl v ruce hodinky vacheron constantin, automaty, zlatá barva, v levé půlce ciferníku měly velký zlatý maltézký kříž, zespoda polovina průhledná, ale nikde na internetu jsem je nenalezl. Zřejmě jde o padělek ?

Odesláno
Dnes jsem měl v ruce hodinky vacheron constantin, automaty, zlatá barva, v levé půlce ciferníku měly velký zlatý maltézký kříž, zespoda polovina průhledná, ale nikde na internetu jsem je nenalezl. Zřejmě jde o padělek ?

BEZ fota je to dost vagni popis :D

Odesláno (upraveno)

No je to takový výrazný prvek zlatý maltézký kříž v levé polovině ciferníku, nic takového jsem na jiných neviděl, jo a ze spoda mají čísla : 750 , 42005 , 737998, ale ani podle těchto čísel jsem nic nenašel, pouze úplně jiný typ..

Upraveno uživatelem josefN
Odesláno
No je to takový výrazný prvek zlatý maltézký kříž v levé polovině ciferníku, nic takového jsem na jiných neviděl, jo a ze spoda mají čísla : 750 , 42005 , 737998, ale ani podle těchto čísel jsem nic nenašel, pouze úplně jiný typ..

Pokud jsi pod cisly, ktere maji oznacovat kalibr, model ci seriove cislo nasel neco jineho, pak to svedci o fejku.

Pokud jsi ty hodinky nekde videl v inzerci za nekolik stovek ci desitek euro ci podobnou sumu ceskych, pak vez, ze je to opet fejk, nebo corka.

Pokud jsem nehodis nejakou fotku tech "originalu", tezko ti nedko zodpovedne rekne, o co se jedna, protoze modelu Vacheron Constatnin je pomerne dost, ovsem ne v uvedene cene.

Pokud mas zajem o hodinky podobne znacky, pak bych asi zvolil takovy zpusob nakupu, ktery by byl dustojny teto znacce a tradici a tim padem nebudes mit problem s identifikaci, zdali je to fejk ci ne.

Z toho, co pises si osobne myslim, ze to bude fejk aniz bych to videl :) Nejnizsi ceny byt i Vintage kousku jdou do tisicu eur.

Odesláno (upraveno)

Možná, že by stačilo, kdybys řek, kde jsi je měl v ruce, resp. kdo je měl a ani bys pak nemusel připojovat to foto ... ;)

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

Kdyz pominu ruzne veci jako neresnosti na ciferniku, o kterych jsem presvedcen, ze by se jich VC nedopustili, tak je naprosto jasnej ten kalibr - staci si projet nabidku napr. znacky Louis Bolle ;)

Odesláno (upraveno)
Tak jsem našel na jedněch ruskejch stránkách foto, tak ho přikládám

post-2278-1193177096.jpg

post-2278-1193177106.jpg

Tak to je hustej kousek....čím víc křížů, tím víc Vacheron :-)

Upraveno uživatelem Cyber

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...