josefN Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 Dnes jsem měl v ruce hodinky vacheron constantin, automaty, zlatá barva, v levé půlce ciferníku měly velký zlatý maltézký kříž, zespoda polovina průhledná, ale nikde na internetu jsem je nenalezl. Zřejmě jde o padělek ?
grga_pitic Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 Dnes jsem měl v ruce hodinky vacheron constantin, automaty, zlatá barva, v levé půlce ciferníku měly velký zlatý maltézký kříž, zespoda polovina průhledná, ale nikde na internetu jsem je nenalezl. Zřejmě jde o padělek ? BEZ fota je to dost vagni popis
josefN Odesláno 23. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2007 (upraveno) No je to takový výrazný prvek zlatý maltézký kříž v levé polovině ciferníku, nic takového jsem na jiných neviděl, jo a ze spoda mají čísla : 750 , 42005 , 737998, ale ani podle těchto čísel jsem nic nenašel, pouze úplně jiný typ.. Upraveno 23. října 2007 uživatelem josefN
tiktaktiktak Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 No je to takový výrazný prvek zlatý maltézký kříž v levé polovině ciferníku, nic takového jsem na jiných neviděl, jo a ze spoda mají čísla : 750 , 42005 , 737998, ale ani podle těchto čísel jsem nic nenašel, pouze úplně jiný typ.. Pokud jsi pod cisly, ktere maji oznacovat kalibr, model ci seriove cislo nasel neco jineho, pak to svedci o fejku. Pokud jsi ty hodinky nekde videl v inzerci za nekolik stovek ci desitek euro ci podobnou sumu ceskych, pak vez, ze je to opet fejk, nebo corka. Pokud jsem nehodis nejakou fotku tech "originalu", tezko ti nedko zodpovedne rekne, o co se jedna, protoze modelu Vacheron Constatnin je pomerne dost, ovsem ne v uvedene cene. Pokud mas zajem o hodinky podobne znacky, pak bych asi zvolil takovy zpusob nakupu, ktery by byl dustojny teto znacce a tradici a tim padem nebudes mit problem s identifikaci, zdali je to fejk ci ne. Z toho, co pises si osobne myslim, ze to bude fejk aniz bych to videl Nejnizsi ceny byt i Vintage kousku jdou do tisicu eur.
rorda Odesláno 23. října 2007 Nahlásit Odesláno 23. října 2007 (upraveno) Možná, že by stačilo, kdybys řek, kde jsi je měl v ruce, resp. kdo je měl a ani bys pak nemusel připojovat to foto ... Upraveno 23. října 2007 uživatelem rorda
josefN Odesláno 23. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2007 Tak jsem našel na jedněch ruskejch stránkách foto, tak ho přikládám
boo-beek Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 Kdyz pominu ruzne veci jako neresnosti na ciferniku, o kterych jsem presvedcen, ze by se jich VC nedopustili, tak je naprosto jasnej ten kalibr - staci si projet nabidku napr. znacky Louis Bolle
mnovace Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 jako celek to ale vypadá bombasticky
NIGHTinGALE Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 Ten kříž na devítce je otočný nebo ho tam někdo jen křivě nalepil? Přijde mi to jako replika třídy Z
boo-beek Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 Ten kříž na devítce je otočný nebo ho tam někdo jen křivě nalepil? Přijde mi to jako replika třídy Z Ale, nesmis bejt takovej puntickar To je rucni prace
Cyber Odesláno 24. října 2007 Nahlásit Odesláno 24. října 2007 (upraveno) Tak jsem našel na jedněch ruskejch stránkách foto, tak ho přikládám Tak to je hustej kousek....čím víc křížů, tím víc Vacheron :-) Upraveno 24. října 2007 uživatelem Cyber
josefN Odesláno 24. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2007 Díky všem za rady, dneska s nima přišel a hodně rychle odešel, takže ještě jednou díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se