TOMX76 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Zdravím, vypadl mi někde lumi bod na 0 u potápekseiko SSC021P1 a nechce se mi hned dávat v Altru 1600Kč za novou lunetu.Myslel jsem, že to tak nechám, ale pořád koukám na to "slepé" místo a štve mě to.Napadá Vás jiné řešení? Díky
LovecK Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Bez k hodinari a nechej si lumi doplnit, nevim z kama ses, tak tezko doporucit kam...
TOMX76 Odesláno 12. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Praha....A ty podle toho "z kama" budes ze Zlinska stejne jako moje zena, ne ? Diky. Zkusim to
TOMX76 Odesláno 15. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2016 tak pan Frýdl podle fotky odpověděl cca 250Kč výplň směsí fosfor barvy + transparentní pryskyřice.jdu do toho a uvidíme. :-)
ggrand Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 To jsem zvědav. Stejně si myslím, že někde jinde seženeš origo vložku a šupneš ju tam. Napadá mě yobokies, monsterwatches.eu, dagaz...
TOMX76 Odesláno 5. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Myslim, ze za 250Kč dobrá práce :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 paráda, rychlý a levný, uvidíš jak trvanlivý, třeba víc než origo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se