Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kámoš sdědil po babičce tyto Americam Waltham a ihned je chce střelit i přes moje velkolepé rady nechat si je. Také mám po dědovi Omegy kapesní a musel bych si urazit nejdříve ruce, než abych je prodal:) Ptá se mě na možnou cenu" Já se v kapesních moc nevyznám, tak se ptám vás.

KALIBR EA99 na stránce:

http://www.pockethorology.org/EADiagrams/ea86-112.htm

Základní info:

Start: 9/1/1875 End: 1/1/1876

First: 837701 Last: 837900

Model: 1870-14 Name: Crescent Garden

Material: A Grade: Cres.Gar., NL

Size: 14 Size: 14

Plate: 3/4 Plate: 3/4

Jewelling: Plain Jewels: 7

Balance: gold Bal: Exp.-Gold

Style: KW Style:

NL

Bohužel foto je na cestě, tak hned ja mi dorazí, dodám. Mě připadají jako příjemný sběratelský kousek"

Odesláno

Tak nikdo nic" Na fotku stále čekám, udělala by daleko víc, já vím. Každopádně jsem koukal na aukce, inzeráty, etc. Jejich tam všude bez počet, a nejdrážší šli okolo 200 Eur, takže takhle mu to asi podám a tím ho i donutím snad, aby si je jako památku nechal :rolleyes:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Walthamy se prodávají podle stavu a provedení za 500 - 5000 Kč. Pouzdra jsou většinou gold filled, silně zlacená a dle nošení jsou patřičně ošoupaná. Kdyby je měl kamarád nedotčené, tak by mohly stát i více. Ty strojky vypadají na první pohled dost kvalitně, ve skutečnosti to ale zas tak slavné není. Všech typů se udělaly statisíce, takže většina modelů se dá velmi snadno sehnat. Kdyby je kámoš nechal v šuplíku, tak udělá lépe, než shánět někoho, kdo je bude děsně chtít a dá mu za ně v průměrném stavu třeba 2000. Je pravda, že ten kalibr 99 je jedním z těch lepších. Ale jestli nemá vysloveně hlad, tak ať je neprodává.

Odesláno
  Vlastimil7664 napsal:
Také mám po dědovi Omegy kapesní a musel bych si urazit nejdříve ruce, než abych je prodal:)

Já mám taky po dědečkovi nepříliš hodnotné kapesní ZENIT, ale mají svou historii a zanic bych je nevyměnil.

Příliš nechápu lidi, co se zbavují nějaké své historie

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...