risa7 Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 Pokud to nekoho zajima. V prodejnach JYSK maji takove ty americke stolni hodiny, jak se tam preklapeji mechanicky ty cisla. Stoji 199 Kc.
Jerryl Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 To není zcela běžná nabídka, nemáš prosím fotku? Dík
risa7 Odesláno 26. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2007 Fotku nemam, videl jsem je tam nahodou. jsou z plastu. Vpredu je plexisklove sklicko. Cisla jsou cerna na bilem poli. Rozmer je asi 250x100. Barva je cerna. Mozna i bila.
Mike. Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 Díval jsem se na jejich stránky, ale nenašel jsem je tam.
Olda Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 (upraveno) Byl jsem se na ně cestou z práce podívat. Jsou ve velikosti cca 25x10x10 (švh). Barva krabičky bílá nebo černá. Na levé třetině jsou quartzové hodiny, zbylé dvě třetiny datum a měsíc. Ty se ale musí překlápět ručně. Nevzbudily u mě žádné zvláštní nadšení. Upraveno 26. října 2007 uživatelem Olda
Návštěvník Kamil Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 (upraveno) Tak jsem si jedny koupil Upraveno 26. října 2007 uživatelem Kamil
Návštěvník YPO Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 (upraveno) Tak jsem si jedny koupil měl sis tam radši koupit povlečení s Křemílkem ....... to je hezčí Upraveno 26. října 2007 uživatelem YPO
Jaem Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 To nie je ono... skuste na ebay hladat "flip clock"
Jerryl Odesláno 26. října 2007 Nahlásit Odesláno 26. října 2007 Taky jsem čekal trochu jiný. Stejně jako je tady řešeno datum, by měly být udělaný číslice ukazující čas. Akorát by se měly překlápět samy ruční pohon by mi nepřišel ideální.
VS Odesláno 27. října 2007 Nahlásit Odesláno 27. října 2007 (upraveno) Tak jsem si jedny koupil Tak ty by u mě datum nikdy přesně neukazovaly. Zrovna koukám na papírový kalendář na stole, mám tam květen. Tak jsem ho přetočil Upraveno 27. října 2007 uživatelem VS
jjjj Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 Jééé ty přeskakovací hodiny jsem v mládí zbožňoval, pořád sem s nima točil když jsem byl malej Ještě je doma někde máme, akorát z nich už vypadaly některý ty čísílka a pak to ukazovalo různý paskvily. Ale byla to krásná "technika"
thovt Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 To jste mě nadchli! Chci je k posteli i s budíkem Když jsem to tak zkoumal, narazil jsem na tuto šílenost - Bomba Alarm Clock od holandského návrháře Will Vanden Vose. Mají připomínat vnitřní ústrojí atomové bomby Sranda za $70... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
risa7 Odesláno 30. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2007 Tak to se omlouvam za plany poplach. Moc jsem je podrobne neprohlizel. To by me vubec nenapadlo, ze se ten datum musi posouvat rucne. Soudruzi v Cine zdrejme udelali nekde chybu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se