Dr.Gaga Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Ahoj! Tak mě už nebaví si ty hodinky šmudlit pro sebe a tak bych se rád svými hračkami postupně pochlubil. Tady je moje nová hračka. Omega Constellation cal. 712 v 18k zlatě, vymazlený kousek! A takovouhle televizi jsem ještě neviděl. Cal. 712 je nejtenčí sériově vyráběný automatický strojek od Omegy. Tuším, že má tloušťku 2,8mm. Tik ťak! M
Liqid Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Tak ty jsou hodně šmrncovní, hlavně linie toho pouzdra! Vintage Omegy mají prostě kouzlo.
VintageLover Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 No konečně, jen to sem per. Čekám, s čím se vytasíš a jestli něco předčí ty Vacherony.
Dr.Gaga Odesláno 20. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Možná vyfotím celou sbírku a prsknu to sem najednou. Stejně budu potřebovat poradit, co si nechat a co prodat. :-)
Dzos Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Krásný kousek a velice nezvyklé pouzdro. Trochu mě překvapuje, v jakém stavu je strojek. Pouzdro excelentní, ciferník taky a stroj jako by na něj působila voda či co. Nejen rotor, ale i můstky jsou takový olezlý. Samozřejmě nic tragického.Většinou to totiž bývá obráceně. Pouzdro a ciferník jeté a strojek velice pěkný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se