petik16 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 To celebrate the 110th anniversary of the brand, Montblanc developed the new Montblanc 4810 ExoTourbillon Slim in four versions, three limited edition and one non-limited edition models. Designed as a dress watch, it features the Calibre MB 29.21 ExoTourbillon Stop-Second movement for the non-limited edition model and the Calibre MB 29.24 ExoTourbillon Stop-Second movement for the limited edition models.? Viac o nich už viete ako a kde nájsť A čo sa týka mňa, tak v prevedí so zlatom sú takmer bezchybné, krásne oblekovky, 42-ky sú akurát... A tie edície pre Európu, Áziu, či severnú Ameriku neviem prečo nejak nemusím ja takéto farby a nápady... V jednoduchosti je krása, nemyslíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Ty s tou čumkartou jsou pro mne na obrázku hrozný, snad realita bude lepší, ten giloš je zajímavější. Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
Kid_A Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Maj teda krasne elegantni "zakladni desku":)
martar Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Mně se líbí moc, jen mě malinko rozčiluje utopená hřídelka v minutové ručce (při pohledu na tu dírku bych trnul, že ručička není dosazená a že upadne - deformace primkaře ), zlobí mě lumi indexy na 5-15-25-35-45-55 minutě, zejména pak jejich existence u barevného modelu, který postrádá lumi na ručkách. Pokud to teda jsou lumi indexy, ale tváří se tak. Jinak krása.
roman2277 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Moje nejoblíbenější značka v současnosti.Perfektní hodinařina.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se