Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To celebrate the 110th anniversary of the brand, Montblanc developed the new Montblanc 4810 ExoTourbillon Slim in four versions, three limited edition and one non-limited edition models. Designed as a dress watch, it features the Calibre MB 29.21 ExoTourbillon Stop-Second movement for the non-limited edition model and the Calibre MB 29.24 ExoTourbillon Stop-Second movement for the limited edition models.?

Viac o nich už viete ako a kde nájsť ;)

A čo sa týka mňa, tak v prevedí so zlatom sú takmer bezchybné, krásne oblekovky, 42-ky sú akurát... A tie edície pre Európu, Áziu, či severnú Ameriku neviem prečo nejak nemusím ja takéto farby a nápady... V jednoduchosti je krása, nemyslíte? :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Mně se líbí moc, jen mě malinko rozčiluje utopená hřídelka v minutové ručce (při pohledu na tu dírku bych trnul, že ručička není dosazená a že upadne - deformace primkaře :D ), zlobí mě lumi indexy na 5-15-25-35-45-55 minutě, zejména pak jejich existence u barevného modelu, který postrádá lumi na ručkách. Pokud to teda jsou lumi indexy, ale tváří se tak. Jinak krása.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...