Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Frederique Constant Manufacture Heart Beat

FC-945 Automatic movement 25 jewels, 28'800 alt/h and 42 power reserve, with Hours, Minutes, Date, Moonphase, 24H, Heart Beat, Silicium escapment wheel, lever and double-roller.

18K Rose Gold case, diameter of 42mm with Convex sapphire and 2-O-Rings crown, height 11.6mm. Water-resistant to 3 ATM. See-trought case back.Limited edition 888 pieces...

Price: 11,750 EUR

Dokonalosť :notworthy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem petik16
Odesláno

No neviem, asi by som 11.750 EUR minul zaujímavejším spôsobom. Napríklad kúpil by som si nejaké párky. Jeden v Dubaji, druhý v Dillí, tretí v Rangúne, štvrtý v Hongkongu, piaty v Tokiu a šiesty v Batávii.

Odesláno (upraveno)

cena je privysoká ale ako model je to podľa môjho gusta a navyše FC mám veľmi rád.. :P

Upraveno uživatelem petik16
Odesláno

cena je privysoká ale ako model je to podľa môjho gusta a navyše FC mám veľmi rád.. :P

k ceně bych dodal tolik, že mi přijde zbytečné, užívat na tento model pouzdro ze zlata - zbytečně to hodinky prodražuje. Rozumím tomu, že pro výrobce to je zajímavější, ale na druhou stranu to cenu posunuje do kategorie, kde jsou imho k dostání zajímavější kousky (byť třeba ne se zlatým pouzdrem). No, kdyby byly klasika ocelové, tak by se mi sice ještě pořád nelíbily, ale aspoň ta cenovka by byla příjemnější :)

Strojek a funkce mohli podle mého soudu líp prodat čistějším ciferníkem..ale to je samozřejmě subjektivní

Odesláno

Ostřílení kolegové provedli zaslouženou učebnicovou popravu načechraného modelu pýřící se značky :D :D Služebně mladší členové by to měli číst povinně :D To skoro patří do poradny před koupí hodinek na titulní stránku.

Odesláno

nechapem, co sa tak ježíte: je to dobra znacka + manufakturny kaliber + moonphase + solid gold + limitka = ta cena je uplne v poriadku.

Nepacia sa mi tieto hodinky - vseobecne nemam rad skeletony a semi-skeletony obzvast, lebo ukazovat zotrvacku, len preto, ze je tam, mi prijde trocha kolotocarske. Ale zas je to kvalitna hodinarina, krasne zdobeny a kvalitny kaliber, az na ten priezor na zotrvacku paradny cifernik atd atd. Jasne, ze to chcu predat - preto to vyzera tak, ako to vyzera - ale teraz je taka doba, kazdy blb, ktory ma par tisic navyse, musi mat na ruke 45mm orloj a potom to nosi k polo-tricku s krokodilom, riflickam a mokasinam naboso.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...