petik16 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Frederique Constant Manufacture Heart Beat FC-945 Automatic movement 25 jewels, 28'800 alt/h and 42 power reserve, with Hours, Minutes, Date, Moonphase, 24H, Heart Beat, Silicium escapment wheel, lever and double-roller. 18K Rose Gold case, diameter of 42mm with Convex sapphire and 2-O-Rings crown, height 11.6mm. Water-resistant to 3 ATM. See-trought case back.Limited edition 888 pieces... Price: 11,750 EUR Dokonalosť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem petik16
Daemonultimate Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 To odhadování hodin kvůli pohledu na nic by mě nebavilo, bejt tam turbo, mělo by to aspoň grády.
ensi Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Za skoro 12000 euro si mohli s tou setrvackou trochu vic vyhrat. A kdo by vubec dal tolik penez za FC?
McStinger Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 No neviem, asi by som 11.750 EUR minul zaujímavejším spôsobom. Napríklad kúpil by som si nejaké párky. Jeden v Dubaji, druhý v Dillí, tretí v Rangúne, štvrtý v Hongkongu, piaty v Tokiu a šiesty v Batávii.
petik16 Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) cena je privysoká ale ako model je to podľa môjho gusta a navyše FC mám veľmi rád.. Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem petik16
Funthom95 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 cena je privysoká ale ako model je to podľa môjho gusta a navyše FC mám veľmi rád.. k ceně bych dodal tolik, že mi přijde zbytečné, užívat na tento model pouzdro ze zlata - zbytečně to hodinky prodražuje. Rozumím tomu, že pro výrobce to je zajímavější, ale na druhou stranu to cenu posunuje do kategorie, kde jsou imho k dostání zajímavější kousky (byť třeba ne se zlatým pouzdrem). No, kdyby byly klasika ocelové, tak by se mi sice ještě pořád nelíbily, ale aspoň ta cenovka by byla příjemnější Strojek a funkce mohli podle mého soudu líp prodat čistějším ciferníkem..ale to je samozřejmě subjektivní
cigi Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 To odhadování hodin kvůli pohledu na nic by mě nebavilo, bejt tam turbo, mělo by to aspoň grády. Přesně tak.
Micey Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Rádoby turbo ve zlatym pouzdře za 12k EUR mi přijde jako velkej úlet.
McStinger Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2016 Už len za tú červeným označenú časť by som im dal dištanc na pol roka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cigi Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 Ostřílení kolegové provedli zaslouženou učebnicovou popravu načechraného modelu pýřící se značky :D Služebně mladší členové by to měli číst povinně To skoro patří do poradny před koupí hodinek na titulní stránku.
violator Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 nechapem, co sa tak ježíte: je to dobra znacka + manufakturny kaliber + moonphase + solid gold + limitka = ta cena je uplne v poriadku. Nepacia sa mi tieto hodinky - vseobecne nemam rad skeletony a semi-skeletony obzvast, lebo ukazovat zotrvacku, len preto, ze je tam, mi prijde trocha kolotocarske. Ale zas je to kvalitna hodinarina, krasne zdobeny a kvalitny kaliber, az na ten priezor na zotrvacku paradny cifernik atd atd. Jasne, ze to chcu predat - preto to vyzera tak, ako to vyzera - ale teraz je taka doba, kazdy blb, ktory ma par tisic navyse, musi mat na ruke 45mm orloj a potom to nosi k polo-tricku s krokodilom, riflickam a mokasinam naboso.
Daemonultimate Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 (upraveno) Děkuji za vysvětlení. Jak říká Frantik: Amen. Upraveno 27. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se