Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

https://www.indiegogo.com/projects/divers-watch-by-tc-9-strength-style-and-value#/

150 USD

princip je podobny ako pri kickstarter... akurat ze tu sa plati ihned a cez paypal a v pripade ze sa nedosiahne ciel 20000  USD na predobjednavkach, tak sa platba refunduje. Vyrobca to dava takmer bez marze, dodavka v maji. Za tu cenu ze tam dava aj ten mesh sa mi az verit nechce.... riskol som to... dam vediet... jedina moja obava je lumi.

Upraveno uživatelem vrcan
Odesláno (upraveno)

"Automatic Divers Watch. Swiss Design. Japanese Movement. Disruptive Pricing of $150!!"

Lol wut? Swiss design?:-D

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

hej, to mi udrelo ako prve... ze ci sa mam z toho posrat... :-)

ale srandicky bokom, zda sa ze ide o dobry obchod...

Odesláno

Ale jo, za ty prachy solidní pokus o příživu na Seiku, i když konstatování, že strojek NH35a vydrží bez údržby 20 let je hodně nadnesený. Co bych ale nedal, je ten jejich kališnický symbol s devítkou. Skoro bych se bál, aby mi k tomu nepřibalili nějaké moudro od "Kouzelníka Žita". 

Odesláno

Jakože cože? Ty máš něco proti kališníkům? Až opadnou ty mrazy, tak asi za zpěvu chorálů vyrazím do Kroměříža :D

Teď k věci: kdo chce za 150$ něco jako Seiko, když si může koupit Seiko...?

Odesláno

Jakože cože? Ty máš něco proti kališníkům? Až opadnou ty mrazy, tak asi za zpěvu chorálů vyrazím do Kroměříža :D

Teď k věci: kdo chce za 150$ něco jako Seiko, když si může koupit Seiko...?

Proti kališníkům vůbec nic nemám, ale proti těm, kteří se na nich snaží přiživit, tak ano. Jinak - to pouzdro, safír, strojek, mesh ...za ty prachy to od Seika nedostaneš, bohužel.  

Odesláno

Jasně, ale za malý příplatek ano. Ja osobně bych prostě 150$ za nějakou kopírku se "swiss dizajnem" okopírovaným od Japonců nedal. Od hodinek kromě toho jak vypadají očekávám nějakou hostorii, nebo hezkou myšlenku anebo příběh. Tady postrádám cokoliv z toho. Je to jen nějaký pokus o přiživení se na historii někoho jiného.

Asi by mě ty hodinky netěšily...

Odesláno

Arman, Jaroon, rovnako som uvazoval, tiez mam rovnake pripomienky voci nim, detto.

Kupil som len koli cene, ako pise Lucid, oplati sa to.

Pre mna osobne je SKX mimo hry koli plochemu dialu a novy turtle este nie je k mani poriadne. A toto za tie peniaze ozaj moc nestoji za rec, pripadne to predam za to co som kupil.

Snad nebude lumi katastrofa, to by bol problem...

Odesláno

nereagujem na sposob akym si mi napisal... a drzim sa tematu - onehda boli na WUS zelva homage od Dagaz, mimoriadne popularne - az kym sa nevypredali, pozdava sa mi ze vyrobca uz je neboztik mimochodom (rakovina), ale to je jedno. Ide o to, ci si tie homage kupovali seiko lovers alebo seiko neznali, ktorym sa len zelva dizajn pacil a nebol uz dostupny. Rovnake homage urobil aj smiths, precista group, alebo helson. Suhlasim ale, ze caro seika sa neda nicim inym dosiahnut, ani naznakovo, ale o to, pri tomto 150 USD pocine mne konkretne nejde.

Odesláno

.....mne to nejak nepride realne niečo take za tie peniaze nh35 je strojček s hacingom a manualnym natahom čo teda u seiko bude tak od min 300.- safir sklo,plus tie remienky a luneta navrch,proste sa mi to nejchce ani uverit.....

.....ten dizajn sami pači nevidim v tom nejaku extra kopiu niečoho,ak by to fakt bolo za tie prachy ja by som do toho šiel,aspon by som mal hodinky ktore tak často niekomu na ruke neuvidim

.....nevidim rozdiel tochto pokusu o microbrand oproti inym značkam použivajucich dizajn inych značkovych hodiniek

Odesláno

.....ten dizajn sami pači nevidim v tom nejaku extra kopiu niečoho...

Ak v tom nevidíš kopírku, tak nie je o čom diskutovať. Radím ti samoštúdium v uzatvorenej miestnosti bez internetu, aby si mohol začať diskutovať až vo chvíli, keď budeš mať na to dostatok vedomostí...

Odesláno

Ak v tom nevidíš kopírku, tak nie je o čom diskutovať. Radím ti samoštúdium v uzatvorenej miestnosti bez internetu, aby si mohol začať diskutovať až vo chvíli, keď budeš mať na to dostatok vedomostí...

......jj maš pravdu nedostatok vedomosti určite ......hod mi odkaz ktoru značku a model kopiruju až nezomriem sprosty

Odesláno

Souhlasím s pánama. Ta cena není natolik lákavá abych si koupil hodinky defakto bez značky. Tudíž možnost případného dalšího prodeje takřka nulová.

Odesláno

......jj maš pravdu nedostatok vedomosti určite ......hod mi odkaz ktoru značku a model kopiruju až nezomriem sprosty

Tak tady si to na originalitu ani nehraje. Je to proste remake historickeho modelu Seiko 6309

P7066874.jpg

Odesláno

Ja bych rekl,ze spis 6105 :-) A kopirka to samozrejme je,vcetne stejnych indexu...

Máš samozřejmě pravdu :) Tady je fotka obou "turtle" modelů 6105 x 6309

3R8O1570.jpg

Seiko aktuálně vyrábí reedici (SRP777), jen se čeká až se masově dostane k distributorům a klesne cena.

SRP777K1_Seiko_Automatik_Prospex_Diver_T

Odesláno

......podobnost puzdra je ale ani zdaleka jedna k jednej jak trebar u modelov steinhartov versus rlx.....ten cifer a ručičky neviem ktora značka ma originalny model......dajte nejaky odkaz

Odesláno

......podobnost puzdra je ale ani zdaleka jedna k jednej jak trebar u modelov steinhartov versus rlx.....ten cifer a ručičky neviem ktora značka ma originalny model......dajte nejaky odkaz

Koukni ještě jednou na ty 6105, ani se tím netajej. Pokud to nevidíš...

xccqihy6ivrjcc3kr6ix.jpg

dsc_0010.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...