vrcan Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) https://www.indiegogo.com/projects/divers-watch-by-tc-9-strength-style-and-value#/ 150 USD princip je podobny ako pri kickstarter... akurat ze tu sa plati ihned a cez paypal a v pripade ze sa nedosiahne ciel 20000 USD na predobjednavkach, tak sa platba refunduje. Vyrobca to dava takmer bez marze, dodavka v maji. Za tu cenu ze tam dava aj ten mesh sa mi az verit nechce.... riskol som to... dam vediet... jedina moja obava je lumi. Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem vrcan
USER47 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) "Automatic Divers Watch. Swiss Design. Japanese Movement. Disruptive Pricing of $150!!" Lol wut? Swiss design?:-D Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem USER47
vrcan Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 hej, to mi udrelo ako prve... ze ci sa mam z toho posrat... :-) ale srandicky bokom, zda sa ze ide o dobry obchod...
ARMAN Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Asi tu něčemu nerozumim. Jaky homage? Jakou babku? Neni jednodušši si koupit Seiko za těch 150 dolačů? Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem ARMAN
lucid Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Ale jo, za ty prachy solidní pokus o příživu na Seiku, i když konstatování, že strojek NH35a vydrží bez údržby 20 let je hodně nadnesený. Co bych ale nedal, je ten jejich kališnický symbol s devítkou. Skoro bych se bál, aby mi k tomu nepřibalili nějaké moudro od "Kouzelníka Žita".
JaRooN Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Jakože cože? Ty máš něco proti kališníkům? Až opadnou ty mrazy, tak asi za zpěvu chorálů vyrazím do Kroměříža Teď k věci: kdo chce za 150$ něco jako Seiko, když si může koupit Seiko...?
lucid Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Jakože cože? Ty máš něco proti kališníkům? Až opadnou ty mrazy, tak asi za zpěvu chorálů vyrazím do Kroměříža Teď k věci: kdo chce za 150$ něco jako Seiko, když si může koupit Seiko...?Proti kališníkům vůbec nic nemám, ale proti těm, kteří se na nich snaží přiživit, tak ano. Jinak - to pouzdro, safír, strojek, mesh ...za ty prachy to od Seika nedostaneš, bohužel.
JaRooN Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Jasně, ale za malý příplatek ano. Ja osobně bych prostě 150$ za nějakou kopírku se "swiss dizajnem" okopírovaným od Japonců nedal. Od hodinek kromě toho jak vypadají očekávám nějakou hostorii, nebo hezkou myšlenku anebo příběh. Tady postrádám cokoliv z toho. Je to jen nějaký pokus o přiživení se na historii někoho jiného. Asi by mě ty hodinky netěšily...
vrcan Odesláno 22. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 Arman, Jaroon, rovnako som uvazoval, tiez mam rovnake pripomienky voci nim, detto. Kupil som len koli cene, ako pise Lucid, oplati sa to.Pre mna osobne je SKX mimo hry koli plochemu dialu a novy turtle este nie je k mani poriadne. A toto za tie peniaze ozaj moc nestoji za rec, pripadne to predam za to co som kupil.Snad nebude lumi katastrofa, to by bol problem...
villain83 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Tohle si Seiko lover snad ani koupit nemuze...kamo,drz se mikrobrandu a na tohle se vyser... Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem villain83
vrcan Odesláno 23. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 nereagujem na sposob akym si mi napisal... a drzim sa tematu - onehda boli na WUS zelva homage od Dagaz, mimoriadne popularne - az kym sa nevypredali, pozdava sa mi ze vyrobca uz je neboztik mimochodom (rakovina), ale to je jedno. Ide o to, ci si tie homage kupovali seiko lovers alebo seiko neznali, ktorym sa len zelva dizajn pacil a nebol uz dostupny. Rovnake homage urobil aj smiths, precista group, alebo helson. Suhlasim ale, ze caro seika sa neda nicim inym dosiahnut, ani naznakovo, ale o to, pri tomto 150 USD pocine mne konkretne nejde.
Karol Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 .....mne to nejak nepride realne niečo take za tie peniaze nh35 je strojček s hacingom a manualnym natahom čo teda u seiko bude tak od min 300.- safir sklo,plus tie remienky a luneta navrch,proste sa mi to nejchce ani uverit..... .....ten dizajn sami pači nevidim v tom nejaku extra kopiu niečoho,ak by to fakt bolo za tie prachy ja by som do toho šiel,aspon by som mal hodinky ktore tak často niekomu na ruke neuvidim .....nevidim rozdiel tochto pokusu o microbrand oproti inym značkam použivajucich dizajn inych značkovych hodiniek
JaRooN Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 .....ten dizajn sami pači nevidim v tom nejaku extra kopiu niečoho...Ak v tom nevidíš kopírku, tak nie je o čom diskutovať. Radím ti samoštúdium v uzatvorenej miestnosti bez internetu, aby si mohol začať diskutovať až vo chvíli, keď budeš mať na to dostatok vedomostí...
Karol Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Ak v tom nevidíš kopírku, tak nie je o čom diskutovať. Radím ti samoštúdium v uzatvorenej miestnosti bez internetu, aby si mohol začať diskutovať až vo chvíli, keď budeš mať na to dostatok vedomostí... ......jj maš pravdu nedostatok vedomosti určite ......hod mi odkaz ktoru značku a model kopiruju až nezomriem sprosty
GeoRge_ Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Souhlasím s pánama. Ta cena není natolik lákavá abych si koupil hodinky defakto bez značky. Tudíž možnost případného dalšího prodeje takřka nulová.
prischera Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 ......jj maš pravdu nedostatok vedomosti určite ......hod mi odkaz ktoru značku a model kopiruju až nezomriem sprosty Tak tady si to na originalitu ani nehraje. Je to proste remake historickeho modelu Seiko 6309
villain83 Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 (upraveno) Ja bych rekl,ze spis 6105 :-) A kopirka to samozrejme je,vcetne stejnych indexu... Upraveno 23. ledna 2016 uživatelem villain83
prischera Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Ja bych rekl,ze spis 6105 :-) A kopirka to samozrejme je,vcetne stejnych indexu... Máš samozřejmě pravdu Tady je fotka obou "turtle" modelů 6105 x 6309 Seiko aktuálně vyrábí reedici (SRP777), jen se čeká až se masově dostane k distributorům a klesne cena.
Karol Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 ......podobnost puzdra je ale ani zdaleka jedna k jednej jak trebar u modelov steinhartov versus rlx.....ten cifer a ručičky neviem ktora značka ma originalny model......dajte nejaky odkaz
prischera Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 ......podobnost puzdra je ale ani zdaleka jedna k jednej jak trebar u modelov steinhartov versus rlx.....ten cifer a ručičky neviem ktora značka ma originalny model......dajte nejaky odkazKoukni ještě jednou na ty 6105, ani se tím netajej. Pokud to nevidíš...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se