Přejít na obsah

Rolex - Basel 2016

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 233
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mě se líbí ty Daytony 18k výše a pak v tý platině, ostatní bych maximálně zavřel na 20 let do trezoru ve foliích :)

Odesláno

Mě se líbí ty Daytony 18k výše a pak v tý platině, ostatní bych maximálně zavřel na 20 let do trezoru ve foliích :)

Fólie bych zahodil, dal je na ruku a doufal, že je za dvacet let nebudu muset prodávat:)

Odesláno

No jo co mám dělat. Ty Omegy jsou sice malý, ale provedení toho tahu to alespoň trochu potlačuje. Jak zvětšili pouzdro u RLX (keramika) tak to na ruce vypadá lépe, ale 43-45mm hodinky mi sedí prostě skvěle. Daytony jsem měl na ruce mnohokrát a vždy mě mrzelo, že mi to velikostně nesedělo, dnes tuhle velikost nosí ženy běžně. Když má řada chlapů ruku 17-19cm, tak jsou v pohodě.

Odesláno

No jo co mám dělat. Ty Omegy jsou sice malý, ale provedení toho tahu to alespoň trochu potlačuje. Jak zvětšili pouzdro u RLX (keramika) tak to na ruce vypadá lépe, ale 43-45mm hodinky mi sedí prostě skvěle. Daytony jsem měl na ruce mnohokrát a vždy mě mrzelo, že mi to velikostně nesedělo, dnes tuhle velikost nosí ženy běžně. Když má řada chlapů ruku 17-19cm, tak jsou v pohodě.

Kolikátku máš ruku?

Odesláno

Teď 21cm, problém je, že když si koupím hodinky s řemínkem, tak je standardně nezapnu, takže kupuju hned novej, nebo nechám udělat. Naštěstí všechny RLX zapnu, ale je to skoro na doraz.

Odesláno (upraveno)

Musím uznat, že jak mě na promo fotkách a basel fotkách keramiky moc nezaujaly, tak na Jackiem vypadaj ty černý hodně dobře...a je vtipný, jak je ta fotka naaranžovaná jakože náhodná a hodinky stejně ukazujou ten správnej čas :)

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Teď 21cm, problém je, že když si koupím hodinky s řemínkem, tak je standardně nezapnu, takže kupuju hned novej, nebo nechám udělat. Naštěstí všechny RLX zapnu, ale je to skoro na doraz.

Josefe, to je teda pořádná ruka!! Docela mě pobavila představa jak Ti ty kožené řemínky nikdy nestačí :D 

• po měsících...
Odesláno

Přes půl roku čekání je u konce. První bílé Daytony od Bechyněho, dnes je přivezli, tak jsem si dal ten čas a dojel pro ně. Slečna prodavačka minimálně stejně hezká jako ty pandy, ale nechtěla se fotit ;-)

4c9b56e80df59a077dcc53201f3ef934.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník dabelM
Odesláno

Gratuluji k novému přírustku, za to čekání si je určitě zasloužíš. Ať ti dlouhou dobu přináší jen radost  :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...