Karol Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 (upraveno) Tento americky microbrand už asi netreba ani predstavovat ,je tu aj krasna recenzia http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/91973-deep-blue-deep-star-1000/?hl=%2Bdeep+%2Bblue+%2Bdep+%2Bstar ...čo dodat?....puzdro nadherne sedi na ruke, dvojfarebna lumi je užasna,vydrži do rana naprosto čitatelna,korunka netlači do ruky, no a to retro je proste chytlave Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2016 uživatelem Karol
Micey Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Jsou pěkný, ale furt jsem nějak nedorostl do čínskejch hodinek s Miyotou za 1000 USD, bohužel. Což nemyslim nějak blbě, to pozdro je hezký.
Karol Odesláno 1. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2016 ...tak myslim že Deep Blue sa prezentuje ako americka firma
Karol Odesláno 1. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2016 .......to som ani nevedel......ale čo už ved už aj bmw robi G modely motocyklov v čine.......ja myslim ,že spracovanie a pužite materialy su na urovni.......v porovnani trebars zo Sumami ktore mam je to fakt o triedu vyššie,veci ako šrobovanie korunky by si mohli konštruktery zo seika ist teda naozaj naštudovat do činy. .........čo dostanem za 1000dolarov u štandartnych značiek?.....bavme sa v pohode bez nejakych predsudkou a emocii
michalval Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Hodinky jsou hezký. Je-li v tom Miyota, není třeba se bát. Datumovka "o půl páté" se mi líbí téměř vždy.A že je to vyrobené v Číně, z toho není třeba se osypávat. To je dnes leccos. Včetně částí našich zbožňovaných Swiss made hodinek.
jacob Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Jsou pěkný, ale furt jsem nějak nedorostl do čínskejch hodinek s Miyotou za 1000 USD, bohužel. Což nemyslim nějak blbě, to pozdro je hezký. Neber retail 1 000 USD :-). Z Atomic Time se dají koupit za 14 000 Kč a to je podle mě dost zajímavá cena za takové hodinky.
Karol Odesláno 1. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2016 ......ja som mal svoje požiadavky vzhladom na to že už mam vyskušane za tu dlhu dobu čo hodinky nosim čo na nich potrebujem ....safirove sklo,hardlex sa mi neosvedčil.....safir,alebo keramika luneta......hacking,natah...datumovka.....velkost 44mm.....kryta korunka ktora netlači.....tvar puzdra ktory mi nebude šmykat na ruke.....cena .......v podstate som mal kandidatov u štandart značiek ale v tejto cene mi tam vždy niečo chybalo........no a Miota? je jasne a nebudem zakryvat ,že by som mal v hodinkach radšej Etu ale dufam že Miota sa osvedči a bude dlho a spolahlivo fungovat.........ale jeden postrech taky negativny -je strašne hlučna,ten rotor tam robi riadny randal :-)
Micey Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 (upraveno) .......to som ani nevedel......ale čo už ved už aj bmw robi G modely motocyklov v čine.......ja myslim ,že spracovanie a pužite materialy su na urovni.......v porovnani trebars zo Sumami ktore mam je to fakt o triedu vyššie,veci ako šrobovanie korunky by si mohli konštruktery zo seika ist teda naozaj naštudovat do činy. .........čo dostanem za 1000dolarov u štandartnych značiek?.....bavme sa v pohode bez nejakych predsudkou a emociiTak bavíme-li se o diverech, nějakej ten Oris Aquis se už dá pořídit.. nebo třeba Orient Saturation Diver. Ono těch 999 USD je bez nějaký slevy (nevim jak moc slevy jsou) s dph a třeba nějakou dopravou přes 30 litrů, tak tam už pár možností je. EDIT: No, jacob to rozsekl a už držim hubu, 14 je nádhera. Upraveno 1. února 2016 uživatelem Micey
Karol Odesláno 1. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2016 (upraveno) Tak bavíme-li se o diverech, nějakej ten Oris Aquis se už dá pořídit.. nebo třeba Orient Saturation Diver. Ono těch 999 USD je bez nějaký slevy (nevim jak moc slevy jsou) s dph a třeba nějakou dopravou přes 30 litrů, tak tam už pár možností je. EDIT: No, jacob to rozsekl a už držim hubu, 14 je nádhera.......ale ano kapol si presne na to čo som zvažoval a to je Oris ......mal som vybrany oris aqua model 43mm alebo small sekond 46mm ale ani pri najvetšich zlavach v jomashope s kovovym naramkom preferovane small second pod 1300 usd neboli a chyba im tvrdena luneta.Mne proste tie škrabance vadia Upraveno 1. února 2016 uživatelem Karol
Karol Odesláno 1. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Neber retail 1 000 USD :-). Z Atomic Time se dají koupit za 14 000 Kč a to je podle mě dost zajímavá cena za takové hodinky. ......a to nehovoriac o tom ,že sa k 2 mesačnym hodinkam v stave novych dostaneš od tunajšieho člena, na cenu naozaj kamaradsku......tymto mu ešte raz dakujem
Karol Odesláno 20. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2016 (upraveno) ...tak som našiel kde sa v DB inšpirovali na modeli deep star......musim uznat original je krajši Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. února 2016 uživatelem Karol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se