Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V celku podarene guinand pilotky, za rozumny peniaz, z celkom peknym strojcekom. Je moznost zvolit viacero variant, ale tato je snad najvydarenejsia

Obrazky a viac info na : https://www.guinand-uhren.de/serie-31/serie-31.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tie ostatne varianty mi pridu krajsie a hlavne svojbytnejsie, guinandi urcite maju na viac, nez IWC wanabe. Ten stroj s nasilne premiestnenou sekundovkou je dnes celkom unikat a zaroven prakticky asi jedina moznost ako mat centralnu sekundovku vo velkych hodinkach s priehladom bez preckaefektu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tie ostatne varianty mi pridu krajsie a hlavne svojbytnejsie, guinandi urcite maju na viac, nez IWC wanabe. Ten stroj s nasilne premiestnenou sekundovkou je dnes celkom unikat a zaroven prakticky asi jedina moznost ako mat centralnu sekundovku vo velkych hodinkach s priehladom bez preckaefektu.

Co je preckaefekt?
Odesláno

Co je preckaefekt?

Pardon preklep, ma to byt prackaefekt (od pracky na pradlo). Prackaefekt je, ked sa maly stroj s rotorom umiestni do velkeho puzdra s priehladom, hodinky potom posobia ako pracka s bocnym plnenim.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...