HondzaX Odesláno 29. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Ulysse Nardin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 2. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Nomos Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Koukám, že jsem to trochu flákal... Tak zkusím zase něco přidat.Dostala se mi do rukou tahle pardánická zelená japonská limitka od Seika. Vypadá vážně povedeně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 HondzaX: super fotka, palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Díky moc, tano! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 30. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Ball Engineer II Marvelight Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 zase po delší době něco přidám. Tentokrát velmi povedené Seiko z edice PADI (62MAS reissue). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 zase po delší době něco přidám. Tentokrát velmi povedené Seiko z edice PADI (62MAS reissue).Fotka pekna, ale 62MAS reissue (sla017) to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 7. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Máš naprostou pravdu @blackheade. Napsal jsem to asi nepřesně. Toto je model SPB071. Označení "reissue" (ač je to ve spojení s toutu modelovou řadou občas používáno) asi není nepřesnější. Spíš jsem měl uvést (pokud jsem chtěl znít světově a zůstat u angličtiny) "modern reinterpretation" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 27. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Tak jsem měl možnost podívat se zblízka na tento povedený kousek, a jak už se tu píše v samostatném vlákně, tak vššchnu chválu (na první dojmy) mohu potvrdit, jako oprávněnou.Jo, a také mají lumi :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Koukám, že jsem to své vlákno tady trochu flákal. Tak zkusím zase trichu trochu oprášit. A rovnou sem hodím tři fotky :-) Putovní Seiko GPS Astron Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádní limitka od Trasteru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A nakonec moc povedená novinka od Omegy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Do ruky se mi na chvilku dostala tahle nová limitka od Biatecu. Model se jmenuje "Golden Ratio", čili "Zlatý řez". Číselník byl navržen slovenským designérem panem Staškem (viz. jeho podpis na číselníku). Číselník je ostatně to, co člověka zaujme hned jako první. Tato modrá (Existuje vícero barevných kombinací (od každé je k dispozici 10 kusů)), s jemným sunburstem vypadá na živo naprosto skvěle. Viděl jsem i bílou i černou, a i ty vypadají velice zdařile . Prostě klasika - parádně vyvedené číselníky ala Biatec. Číselník je vsazen do pouzdra, které je používáno pro model Majestic. Takže i zde je možnost vsazení zlaté mince s volitelným vzkazem, věnováním, nebo motivem viditelným skrze průhledné dýnko. Čím se však hodinky (vyjma číselníku) od standardně nabízeného modelu dále liší, tak to korunkou. Obecně formálnější vzhled pouzdra Majesic byl okořeněn korunkou diamantového tvaru. Za mne rozhodně plus. Pro někoho kdo hledá něco hravějšího určitě sáhne po jiné barevné variantě z aktuálně nabízených, když některé z nich mají dokonce i barvou potažené ručky. Uvnitř, jak je u Biatecu zvykem, tepe nikoli "obyčejná" ETA, ale Eterna. Jakkoli je z produkce Biatecu mým favoritem jejich letecký model Corsair, tak i tento model bych si s klidem dovedl představit na svém zápěstí.Fotek jsem stačil udělat víc, než tuto jednu, a tak, pokud by byl zájem, můžu sem přidat i další. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Nějak se mi to divně zkomprimovalo a ostrost vzala za své. Zkusím udělat výhledově nový export (tuhle jsem vzal ze svého postu na Facebooku, který mi to zjevně torchu "zprasíkoval") a fotku přidám znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Kompresiou pri uploade som vždy trpel aj ja. Nič s tým neurobíš. Urob si download fotky a porovnaj s tým, čo si poslal na fórum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Zkusím to, děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 28. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 Příjemné neokoukana Seika na léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 23. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Epos Passion 3434OH Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 7. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Davosa North Pole L.E. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 10. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 BB58Odesláno z mého BBF100-6 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Moc hezka fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se