Přejít na obsah

Hondzíkova cesta

HondzaX

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 138
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po roku...

Koukám, že jsem to trochu flákal... Tak zkusím zase něco přidat.

Dostala se mi do rukou tahle pardánická zelená japonská limitka od Seika. Vypadá vážně povedeně.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HondzaX: super fotka, palec nahoru!

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Máš naprostou pravdu @blackheade. Napsal jsem to asi nepřesně. Toto je model SPB071. Označení "reissue" (ač je to ve spojení s toutu modelovou řadou občas používáno) asi není nepřesnější. Spíš jsem měl uvést (pokud jsem chtěl znít světově a zůstat u angličtiny) "modern reinterpretation"

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak jsem měl možnost podívat se zblízka na tento povedený kousek, a jak už se tu píše v samostatném vlákně, tak vššchnu chválu (na první dojmy) mohu potvrdit, jako oprávněnou.

Jo, a také mají lumi :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Koukám, že jsem to své vlákno tady trochu flákal. Tak zkusím zase trichu trochu oprášit. A rovnou sem hodím tři fotky :-)

Putovní Seiko GPS Astron

Parádní limitka od Trasteru

A nakonec moc povedená novinka od Omegy:

Odkaz ke komentáři

Do ruky se mi na chvilku dostala tahle nová limitka od Biatecu. Model se jmenuje "Golden Ratio", čili "Zlatý řez". Číselník byl navržen slovenským designérem panem Staškem (viz. jeho podpis na číselníku). Číselník je ostatně to, co člověka zaujme hned jako první. Tato modrá (Existuje vícero barevných kombinací (od každé je k dispozici 10 kusů)), s jemným sunburstem vypadá na živo naprosto skvěle. Viděl jsem i bílou i černou, a i ty vypadají velice zdařile . Prostě klasika - parádně vyvedené číselníky ala Biatec. Číselník je vsazen do pouzdra, které je používáno pro model Majestic. Takže i zde je možnost vsazení zlaté mince s volitelným vzkazem, věnováním, nebo motivem viditelným skrze průhledné dýnko. Čím se však hodinky (vyjma číselníku) od standardně nabízeného modelu dále liší, tak to korunkou. Obecně formálnější vzhled pouzdra Majesic byl okořeněn korunkou diamantového tvaru. Za mne rozhodně plus.  Pro někoho kdo hledá něco hravějšího určitě sáhne po jiné barevné variantě z aktuálně nabízených, když některé z nich mají dokonce i barvou potažené ručky. Uvnitř, jak je u Biatecu zvykem, tepe nikoli "obyčejná" ETA, ale Eterna. Jakkoli je z produkce Biatecu mým favoritem jejich letecký model Corsair, tak i tento model bych si s klidem dovedl představit na svém zápěstí.

Fotek jsem stačil udělat víc, než tuto jednu, a tak, pokud by byl zájem, můžu sem přidat i další.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • Po roku...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...