Snow Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) Baselworld 2016 - Union Glashütte Belisar GMTocelové pouzdroprůměr příjemných 41mmstrojek fajnová ETA 2893druhé časové pásmo po vnějším obvodu - proč to píšu, je to vidětvodotěsnost 100m tentokrát nez...vým cenu - na kůži 1730?, dodávají se i s černým číselníkem, cena pochopitelně nezměněna, na kovu se vyhoupnou na pořád velmi, velmi snesitelných 1850? Schwarz ist wunderschön. zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/union-glashuette-belisar-gmt-baselworld-2016/?utm_source=daily_nl&utm_medium=email&utm_campaign=09022016 Edit - nějaké ty ranní překlepy Upraveno 11. února 2016 uživatelem Thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Tak toto bych si nechal libit, svetly cifr, ale na tahu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Neviem. Jak mám Uniony rád, tak tieto ma moc nezaujali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Za mě je to krok zpět, uvidíme naživo. Chybí mi tam kombinace světlý cifr / tmavé ručky jako u minulého modelu, a těch 24 hodin je příliš výrazných. Pouzdro vypadá hodně podobné nebo stejné, to je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se