Aegwyn Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2007 (upraveno) Co je toto za úlet? Ví o tom Prim? http://www.aukro.cz/item264656911__hodinky...novy_model.html http://www.aukro.cz/item264652006__hodinky...novy_model.html EDIT: Prošel jsem si starší příspěvky ve fóru a z nich zhruba pochopil, jak to je s copyrightem na značku Prim - některé podoby loga patří Eltonu, jiné firmě MPM. Za fake se tedy asi prohlásit nedají. Upraveno 5. listopadu 2007 uživatelem Aegwyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2007 Co je toto za úlet? Ví o tom Prim? http://www.aukro.cz/item264656911__hodinky...novy_model.html http://www.aukro.cz/item264652006__hodinky...novy_model.html Není to prim MPM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2007 Není to prim MPM? Podle loga určitě, jinak dost děsné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2007 Podle loga určitě, jinak dost děsné. Myslím, že se neprodají ani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2007 Na Proseku v Bille mají asi 15 modelů zn PRIM . Dle vyjádření prodavače montované u nás . Strojek je japonský . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2007 Na Proseku v Bille mají asi 15 modelů zn PRIM . Dle vyjádření prodavače montované u nás . Strojek je japonský . No já bych na vyjádření prodavačů moc nesázel...sám mám tu zkušenost, že se mi paní tady u nás v hodinářství dušovala, že jsou to český primky, že jim je chlapík vozí bůh ví odkud atd., no a ve skutečnosti to byla skoro jasná kopie IWC Spitfire s logem prim a nějakým quartz sh*tem...mmj. teď asi těžko říct, jestli tomu ti prodavači sami věří, nebo lžou...nebo, že by si je firma MPM sama vyškolila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mars65 Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2007 Co je toto za úlet? Ví o tom Prim? http://www.aukro.cz/item264656911__hodinky...novy_model.html http://www.aukro.cz/item264652006__hodinky...novy_model.html EDIT: Prošel jsem si starší příspěvky ve fóru a z nich zhruba pochopil, jak to je s copyrightem na značku Prim - některé podoby loga patří Eltonu, jiné firmě MPM. Za fake se tedy asi prohlásit nedají. Myslím, že domnělý plagiátor si zaslouží Révérence. Posuďte sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2007 Myslím, že domnělý plagiátor si zaslouží Révérence. Posuďte sami. No jak u koho. Mne osobně čínská masová produkce, až na pár čestných vyjímek neuchvacuje. Nemluvě o tom, že bicolor je kapánek out. Ale náramkové hodinky jsou věcí individuálního vkusu, a ten máme každý jinde, že? Tobě by se třeba nelíbil můj zahradní sádrový trpaslík. Každopádně pokud bys měl možnost očitého srovnání, tak si jsem jist, že by jsi rozdílnost kvality provedení mezi "Primkami" a prostředními Primkami poznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mars65 Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2007 No jak u koho. Mne osobně čínská masová produkce, až na pár čestných vyjímek neuchvacuje. Nemluvě o tom, že bicolor je kapánek out. Ale náramkové hodinky jsou věcí individuálního vkusu, a ten máme každý jinde, že? Tobě by se třeba nelíbil můj zahradní sádrový trpaslík. Každopádně pokud bys měl možnost očitého srovnání, tak si jsem jist, že by jsi rozdílnost kvality provedení mezi "Primkami" a prostředními Primkami poznal. Ano, pokud bych se díval na onen obal, tak zde Elton Manufacture jako subdodavatel pouzder s přehledem vyhrává. Pokud však upřu zrak do míst, kam se dívá 90% lidí, to jest na ciferník, musím silou hrdého vlastence zadržet slzy v očích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2007 Vzhledem k tomu, že i mě některé prodavačky tvrdili, že nás - ELTON hodinářská, a.s. - MPM koupilo, jsem z jejich strany připraven prakticky na cokoliv. Úroveň prodejen a prodejního personálu pro nás byla také důvodem, proč jsme se rozhodli obsluhovat zákazníky přímo. To jak mi si představujeme úroveň prezentace zboží zákazníkovi si může každý vyzkoušet, když si s někým z nás sjedná termín pro osobní prezentaci.:-) Číselníky jsem už komentoval v minulosti několikrát. Umíme je samozřejmě také - viz. Pavouk - je to jen otázka velikosti série nebo celkové ceny. Krom toho existuje široká skupina lidí, kteří jsou již unaveni všemi těmi, leckdy samoúčelnými reliéfy a jednoduchost našich číselníků se jim naopak líbí, protože to naše hodinky odlišuje od zboží konfekční produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mars65 Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2007 Vzhledem k tomu, že i mě některé prodavačky tvrdili, že nás - ELTON hodinářská, a.s. - MPM koupilo, jsem z jejich strany připraven prakticky na cokoliv. Úroveň prodejen a prodejního personálu pro nás byla také důvodem, proč jsme se rozhodli obsluhovat zákazníky přímo. To jak mi si představujeme úroveň prezentace zboží zákazníkovi si může každý vyzkoušet, když si s někým z nás sjedná termín pro osobní prezentaci.:-) Číselníky jsem už komentoval v minulosti několikrát. Umíme je samozřejmě také - viz. Pavouk - je to jen otázka velikosti série nebo celkové ceny. Krom toho existuje široká skupina lidí, kteří jsou již unaveni všemi těmi, leckdy samoúčelnými reliéfy a jednoduchost našich číselníků se jim naopak líbí, protože to naše hodinky odlišuje od zboží konfekční produkce. Vaš směr bych dokázal pochopit, pokud by byl také aplikován i na celkový výraz vaších výrobků. Bohužel však musím vyslovit osobní názor, že Elton produkce je v tomto směru zatím jaksi nevyvážená. Ano váš model "pavouk" má náznak onoho kroku sledovat rovnováhu mezi těmito částmi, ale je to hlavně retrospetivní počin. A navíc odporuje tomu co jste uvedl výše. Vím,že nové technologie se zavádějí obtížně, ale věřím, že si cestu k dokonalým českým hodinkám najdete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2007 ...Tobě by se třeba nelíbil můj zahradní sádrový trpaslík.... Mas ho na balkone? Se budu muset nekdy zajit podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 6. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2007 Mas ho na balkone? Se budu muset nekdy zajit podivat Na balkóně budu mít trpaslíka v tu chvíli, až tě na něm zasadím do květníku, v jedné ruce s lahváčem, a v druhé s davidoffkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aegwyn Odesláno 6. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2007 Myslím, že domnělý plagiátor si zaslouží Révérence. Posuďte sami. Nevím za co. Minimálně tan hranatý model je stejně kopie. Hodinek Calvin Klein. Viz například zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ptiger Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2007 No jak u koho. Mne osobně čínská masová produkce, až na pár čestných vyjímek neuchvacuje. Nemluvě o tom, že bicolor je kapánek out. Ale náramkové hodinky jsou věcí individuálního vkusu, a ten máme každý jinde, že? Tobě by se třeba nelíbil můj zahradní sádrový trpaslík. Každopádně pokud bys měl možnost očitého srovnání, tak si jsem jist, že by jsi rozdílnost kvality provedení mezi "Primkami" a prostředními Primkami poznal. šmarjá toljo, ty máš v tom bytě ještě trpaslíka? No tak to tam nemůže bejt k hnutí, to je jasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se