Přejít na obsah

Jsou to fake primky?

Doporučené příspěvky

Co je toto za úlet? Ví o tom Prim?

http://www.aukro.cz/item264656911__hodinky...novy_model.html

http://www.aukro.cz/item264652006__hodinky...novy_model.html

EDIT: Prošel jsem si starší příspěvky ve fóru a z nich zhruba pochopil, jak to je s copyrightem na značku Prim - některé podoby loga patří Eltonu, jiné firmě MPM. Za fake se tedy asi prohlásit nedají.

Upraveno uživatelem Aegwyn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Proseku v Bille mají asi 15 modelů zn PRIM . Dle vyjádření prodavače montované u nás . Strojek je japonský .

No já bych na vyjádření prodavačů moc nesázel...sám mám tu zkušenost, že se mi paní tady u nás v hodinářství dušovala, že jsou to český primky, že jim je chlapík vozí bůh ví odkud atd., no a ve skutečnosti to byla skoro jasná kopie IWC Spitfire s logem prim a nějakým quartz sh*tem...mmj. teď asi těžko říct, jestli tomu ti prodavači sami věří, nebo lžou...nebo, že by si je firma MPM sama vyškolila :D

Odkaz ke komentáři

Co je toto za úlet? Ví o tom Prim?

http://www.aukro.cz/item264656911__hodinky...novy_model.html

http://www.aukro.cz/item264652006__hodinky...novy_model.html

EDIT: Prošel jsem si starší příspěvky ve fóru a z nich zhruba pochopil, jak to je s copyrightem na značku Prim - některé podoby loga patří Eltonu, jiné firmě MPM. Za fake se tedy asi prohlásit nedají.

Myslím, že domnělý plagiátor si zaslouží Révérence. Posuďte sami.

post-2188-1194288636.jpeg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Myslím, že domnělý plagiátor si zaslouží Révérence. Posuďte sami.

No jak u koho. Mne osobně čínská masová produkce, až na pár čestných vyjímek neuchvacuje. Nemluvě o tom, že bicolor je kapánek out. Ale náramkové hodinky jsou věcí individuálního vkusu, a ten máme každý jinde, že? Tobě by se třeba nelíbil můj zahradní sádrový trpaslík. Každopádně pokud bys měl možnost očitého srovnání, tak si jsem jist, že by jsi rozdílnost kvality provedení mezi "Primkami" a prostředními Primkami poznal. ;)

Odkaz ke komentáři

No jak u koho. Mne osobně čínská masová produkce, až na pár čestných vyjímek neuchvacuje. Nemluvě o tom, že bicolor je kapánek out. Ale náramkové hodinky jsou věcí individuálního vkusu, a ten máme každý jinde, že? Tobě by se třeba nelíbil můj zahradní sádrový trpaslík. Každopádně pokud bys měl možnost očitého srovnání, tak si jsem jist, že by jsi rozdílnost kvality provedení mezi "Primkami" a prostředními Primkami poznal. ;)

Ano, pokud bych se díval na onen obal, tak zde Elton Manufacture jako subdodavatel pouzder s přehledem vyhrává. Pokud však upřu zrak do míst, kam se dívá 90% lidí, to jest na ciferník, musím silou hrdého vlastence zadržet slzy v očích.

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, že i mě některé prodavačky tvrdili, že nás - ELTON hodinářská, a.s. - MPM koupilo, jsem z jejich strany připraven prakticky na cokoliv. Úroveň prodejen a prodejního personálu pro nás byla také důvodem, proč jsme se rozhodli obsluhovat zákazníky přímo. To jak mi si představujeme úroveň prezentace zboží zákazníkovi si může každý vyzkoušet, když si s někým z nás sjedná termín pro osobní prezentaci.:-)

Číselníky jsem už komentoval v minulosti několikrát. Umíme je samozřejmě také - viz. Pavouk - je to jen otázka velikosti série nebo celkové ceny. Krom toho existuje široká skupina lidí, kteří jsou již unaveni všemi těmi, leckdy samoúčelnými reliéfy a jednoduchost našich číselníků se jim naopak líbí, protože to naše hodinky odlišuje od zboží konfekční produkce.

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, že i mě některé prodavačky tvrdili, že nás - ELTON hodinářská, a.s. - MPM koupilo, jsem z jejich strany připraven prakticky na cokoliv. Úroveň prodejen a prodejního personálu pro nás byla také důvodem, proč jsme se rozhodli obsluhovat zákazníky přímo. To jak mi si představujeme úroveň prezentace zboží zákazníkovi si může každý vyzkoušet, když si s někým z nás sjedná termín pro osobní prezentaci.:-)

Číselníky jsem už komentoval v minulosti několikrát. Umíme je samozřejmě také - viz. Pavouk - je to jen otázka velikosti série nebo celkové ceny. Krom toho existuje široká skupina lidí, kteří jsou již unaveni všemi těmi, leckdy samoúčelnými reliéfy a jednoduchost našich číselníků se jim naopak líbí, protože to naše hodinky odlišuje od zboží konfekční produkce.

Vaš směr bych dokázal pochopit, pokud by byl také aplikován i na celkový výraz vaších výrobků. Bohužel však musím vyslovit osobní názor, že Elton produkce je v tomto směru zatím jaksi nevyvážená. Ano váš model "pavouk" má náznak onoho kroku sledovat rovnováhu mezi těmito částmi, ale je to hlavně retrospetivní počin. A navíc odporuje tomu co jste uvedl výše. Vím,že nové technologie se zavádějí obtížně, ale věřím, že si cestu k dokonalým českým hodinkám najdete.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
:offtopic:

Mas ho na balkone? :D Se budu muset nekdy zajit podivat ;)

:offtopic: Na balkóně budu mít trpaslíka v tu chvíli, až tě na něm zasadím do květníku, v jedné ruce s lahváčem, a v druhé s davidoffkou :cigar: :cheers: :lol2:

Odkaz ke komentáři

šmarjá toljo, ty máš v tom bytě ještě trpaslíka? No tak to tam nemůže bejt k hnutí, to je jasný...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...