Návštěvník Snow Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 ... takže se zcela jistě nejedná o autorizovaného prodejce! A co je hrozného na neautorizovaném prodejci, že se o to tak pořád opíráš ?
Pekos Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 Já se o to pořád neopírám,ale až ti přijdou domú pěkné napodobeniny,a nebudeš první,tak radost mít nebudeš!
Pekos Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 Hodinky s pouzdem (nejlépe i tahem) vyvedeným z šedivého neleštěného titanu považuji za ideální skloubení krásy a praktičnosti. Jak jistě všichni dobře víte, titan je ve srovnání s ocelí podstatně lehčí, ale také pevnější. Navíc, neleštěný šedivý titan povazuji za podstatně hezčí záležitost než ocel, ale to je pochopitelně otázkou vkusu. K dotazu - V kolekci žádného známého watchmakera nejsem schopen najít nějaké pěkné, střízlivě vypadající automaty s titanovým pouzdrem. Vyrábí se vůbec něco takového? V titanu existuje velký výběr různých Quartz-ek, ale kvalitní automaty jsem žádné nenašel. Vždy jedině ocel.... nechápu proč. Vždyť titan je tak krásný! Nevíte o něčem? Dík předem. Prodám ti své,rok staré Breitling chrono Avanger,celé titan.Jsou jako nové,necelý rok staré,koupené v ČR,na obchodě stojí kolem 90000,prodám je za 69000. milank68@volny.cz
Návštěvník YPO Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 ,titan se možná húře renovuje,ale taky déle to není potřeba! 6 let nošený titanový tah jsem zrenovoval cca za 2 minuty ....... houbičkou na nádobí dle nějakého webového receptu
Návštěvník Snow Odesláno 9. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 (upraveno) - Upraveno 9. listopadu 2007 uživatelem Snow
Pekos Odesláno 10. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 O tom mluvím,pokud není člověk hovado,tak s titanem těžko něco provede.
kubson Odesláno 10. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 - to byl celkem zajímavý příspěvek pročs ho smazal?
Kasper Odesláno 10. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 A k té ceně 2500. Možná na netu,ale kupte to !? Pro mě velké riziko,navíc se Breitling po netu prodávat nesmí,takže se zcela jistě nejedná o autorizovaného prodejce! Pri zlave, ktore su dnes uz bezne aj u autorizovanych predajcov sa k tejto sume urcite da velmi priblizit...
Návštěvník Snow Odesláno 10. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 to byl celkem zajímavý příspěvek pročs ho smazal? Ty víš proč, posílám SZ.
Kasper Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 Nevím,o jakém konci produkce Avangerú je tu řeč,nic neskončilo! Hovorim konkretne o modeloch Super Avenger a Chrono Avenger. Uz sa iba vypredavaju skladove zasoby. Nove sa uz vyrabat nebudu. Over si to, ak chces...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se