AKUC Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Aby to nebylo, jak s Francouzskýma autama:-Pneviem ako to myslíš ale ja najazdených 380 tis km na P607 a všetko originál bez problémov ..., ked majú takéto hodinky už aj kupujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 On myslel pekna a spolehliva.Nevim proc v cechach porad koluji famy o nespolehlivosti, kdyz v poslednich zebriccich jsou francouzi na tom dobre. V mem okoli znamych mam 1 x koleos, 1 x megane, 1 x grand scenic, 1 x scenic, 2 x thalie, 2 x 307 a nikdo s nima nema sebemensi problemy. Ale internet toho snese hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 On myslel pekna a spolehliva.Nevim proc v cechach porad koluji famy o nespolehlivosti, kdyz v poslednich zebriccich jsou francouzi na tom dobre.V mem okoli znamych mam 1 x koleos, 1 x megane, 1 x grand scenic, 1 x scenic, 2 x thalie, 2 x 307 a nikdo s nima nema sebemensi problemy. Ale internet toho snese hodne no ja fakt mám len dobrú skúsenosť ale tie hodinky taky si myslím že nemusia byť špatné , veď majú aj super značky viď. Cartier , Chopard ....Pre manželku rozmýšľam na narodeniny Herbelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 neviem ako to myslíš ale ja najazdených 380 tis km na P607 a všetko originál bez problémov ..., ked majú takéto hodinky už aj kupujemMyslim, ze ani tak neslo o ta auta, ale o nejjednoduzsi zpusob, jak nahonit padesat prispevku pro pristup do prodejni sekce:-) Viz ostatni vlakna ve Vseobecne diskuzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Jj, vsiml jsem si toho. Jsem zvedavej co za kousky nabidne do prodeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 ano asi máte pravdu aj som si to už všimol, no veď nie sme rovnaký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 http://www.beuchat.com/produit.php?id=1200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 http://www.beuchat.com/produit.php?id=1200celkom zaujímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Za ty prachy zajimave i tyhle...Konkurence cinanum ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Chlapi, nějak se mi při pátrání po různých automatech ve vyhledávači objevil Lip. Automaty s Myiotou, které na Hodinkovna.cz, Chrono24, atd., nabízí za hodně málo peněz. Vypadají velice obstojně. Máte nekdo zkušenosti třeba s řadou Himalaya, Nautica, Chronograph? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Trochu jsem se o Lip zajímal nedávno. Klasicky si to nechají vyrábět v Číně a ve Francii probíhá montáž. Ala MPM Prim. Yema si aspoň vyvinula vlastní kalibry, i když si je vyrábí v Číně, kromě toho posledního. Žádný Lip ale nemám, takže provedení posoudit nemohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Docela by mě zajímalo, jaká ta kvalita je. Třeba chronografy Rallye už mají docela ambiciózní cenovku 1500 EUR. U těch uvádí strojky Time module NE86, což má být vyráběné v Seiko. https://www.lip.fr/en/810-rallye-42-mm-chrono-auto.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 6. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2024 V 18. 2. 2016 v 15:41, DaLo napsal: Me bavi Pequignet http://www.pequignet.com/collection-manufacture Značku som do dnes nepoznal, ale hodinky su to paradne, či už Concorde alebo Atitudecena trošku hi ale vyzerá to že je snáď aj oprávnená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se