Přejít na obsah

Francie - Váš názor na FR hodinky ?

AKUC

Doporučené příspěvky

On myslel pekna a spolehliva.

Nevim proc v cechach porad koluji famy o nespolehlivosti, kdyz v poslednich zebriccich jsou francouzi na tom dobre.

V mem okoli znamych mam 1 x koleos, 1 x megane, 1 x grand scenic, 1 x scenic, 2 x thalie, 2 x 307 a nikdo s nima nema sebemensi problemy. Ale internet toho snese hodne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On myslel pekna a spolehliva.

Nevim proc v cechach porad koluji famy o nespolehlivosti, kdyz v poslednich zebriccich jsou francouzi na tom dobre.

V mem okoli znamych mam 1 x koleos, 1 x megane, 1 x grand scenic, 1 x scenic, 2 x thalie, 2 x 307 a nikdo s nima nema sebemensi problemy. Ale internet toho snese hodne

no ja fakt mám len dobrú skúsenosť ale tie hodinky taky si myslím že nemusia byť špatné , veď majú aj super značky viď. Cartier , Chopard ....

Pre manželku rozmýšľam na narodeniny Herbelin

Odkaz ke komentáři

neviem ako to myslíš ale ja najazdených 380 tis km na P607 a všetko originál bez problémov ..., ked majú takéto hodinky už aj kupujem

Myslim, ze ani tak neslo o ta auta, ale o nejjednoduzsi zpusob, jak nahonit padesat prispevku pro pristup do prodejni sekce:-) Viz ostatni vlakna ve Vseobecne diskuzi...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • Po letech...

Chlapi, nějak se mi při pátrání po různých automatech ve vyhledávači objevil Lip. Automaty s Myiotou, které na Hodinkovna.cz, Chrono24, atd., nabízí za hodně málo peněz. Vypadají velice obstojně. Máte nekdo zkušenosti třeba s řadou Himalaya, Nautica, Chronograph?

Odkaz ke komentáři

Trochu jsem se o Lip zajímal nedávno. Klasicky si to nechají vyrábět v Číně a ve Francii probíhá montáž. Ala MPM Prim. Yema si aspoň vyvinula vlastní kalibry, i když si je vyrábí v Číně, kromě toho posledního. Žádný Lip ale nemám, takže provedení posoudit nemohu.

Odkaz ke komentáři

Docela by mě zajímalo, jaká ta kvalita je. Třeba chronografy Rallye už mají docela ambiciózní cenovku 1500 EUR. U těch uvádí strojky Time module NE86, což má být vyráběné v Seiko.

https://www.lip.fr/en/810-rallye-42-mm-chrono-auto.html

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...