Arathorn Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Ahojte,konečne som sa dostal k nafoteniu môjho nového prírastku Seiko SRP599K1. Po otvorení túžobného balíčka som bol veľmi milo prekvapený, pretože Seiko prekonalo všetky očakávania. Ako sa hovorí: "Za málo peňazí, veľa muziky." Púzdro hodiniek a ťah sú kvalitne vyrobené, jedine na čom je mierne vidieť nižšiu cenu sú ručičky, ktorých náter bielej farby nie je úplne dobre nanesený. Nie je to však nič tragické. Strojček je 4R36 a vďaka priehľadu zadného krytu (ktorý bol jedenou z hlavných požiadaviek) je vidieť jeho pekný výbrus, škoda len tých pohlcujúcich nápisov.Najväčší šok je však jeho presnosť. Viem, že sa ešte zabeháva, ale myslím že sa asi moc neodchýli od priemeru 0 sek za deň (samozrejme cez deň cca -2 až -3 (práca na pc) 0 až +3 (aktívny deň) a potom v noci korigujem polohou)Lumi je úžasná a svietim si aj pol metra pred seba v noci vydrží čitateľná do rána. Takže teraz nerobím nič iné, len si ich stále nasvecujem Inak, všetkých na okolí a aj mňa prekvapila váha. Je to naozaj kus kovu
Waya03 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Moc pěkné hodiny a hezky sedí na ruce. Gratuluju k přírůstku.
MíraMíra Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 No moc pěknej kus oceli a sedí ti fakt parádně.. Gratulace.. Tak ať dělají radost.
Jiribartl Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Jedny z nejhezčích pětek. I na fotkách je vidět, že je to kus kovu
Arathorn Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2016 Ďakujem Fakt sú krásne a je ich naozaj cítiť na ruke, nie však natoľko aby to vadilo, ale skôr aby robilo sebavedomie a som rád, že mi padli akurát na ruku
Pítrs 81 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Tak tedy vítej v klubu, já myslím, že budeš spokojen jako já
Arathorn Odesláno 22. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Tak tedy vítej v klubu, já myslím, že budeš spokojen jako já Už som a ďakujem ti za rady Inak, ktohovie či ešte niekto ich tu má, nevidel som okrem nás dvoch iných
Pítrs 81 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Nemáš vůbec zač, rád jsem pomohl :-)
Návštěvník Mitak Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Ja mám SRP605, které jsou jiná barevná varianta.
Arathorn Odesláno 23. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Tiež som zvažoval s farebnou kombináciou, ale bál som sa tej PVD úpravy, aby sa neoplúskala. (Aj keď sa starám o hodinky a dávam pozor)
Návštěvník Mitak Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Taky mám z povrchové úpravy obavy, ale neberu je jako hodinky na věčnost, spíš takový lepší spotřebák.
Arathorn Odesláno 23. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Inak, aký máš druhý jazyk na ukazovateli dní, lebo ja mám taliančinu , ako neviem prečo práve ju Dosť som bol prekvapený, že sú tam dva jazyky, som ani nevedel, že existuje také niečo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se