bandicoot Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 To vypadá jak podlaha u mých dcer v pokojích. Půjdu tam večer kouknout, jestli se tam nějaké modré Aquaterry neválí Krásný univerzálky.
AKUC Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 krásne hodinky, modrá je dobrá, skvelý výber gratulujem !
jenik77 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 a ještě pořádný řemen a je vymalováno:-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83827-omega-seamaster-aqua-terra-co-axial-blue/page-2
hbj Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 To vypadá jak podlaha u mých dcer v pokojích. Půjdu tam večer kouknout, jestli se tam nějaké modré Aquaterry neválí Krásný univerzálky.aby se vedle hodinek neválel nějakej lump s dcerou, to taky zkontroluj radši.. jinak modrá je dobrá!
candy Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Klasika. Užívej a vyfoť s více světlem.
Zuzy Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2016 (upraveno) Zdarvím všechny. Protože jsem si říkal, že je potřeba udělat nějakou fotku, tak jsem se na to vrhnul mobilem... Na foťák je ještě čas :-) Doufám, že tahle fotka tu nikoho nebude pohoršovat :-) A tady jsou moje plány na víkend... Enjoy... ZUZY PS: Tak kvalita je smutná :-( Musím něco udělat foťákem... Upraveno 4. března 2016 uživatelem Zuzy
Liqid Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Odesláno 4. března 2016 Spíš něco udělej s kompozicí, vždyť tam ty hodinky ani nejdou poznat.
vareka Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Gratuluji, mám je též a jsou to nyní mé pracovní hodinky číslo 1. Nejvíc na nich obdivuji tu změnu ciferníku při různém světle a úhlu. Navíc přesnost 8500 u mých dva roky starých hodinek je pod 1s / den. A to jsem u jiných ještě nezažil.Užívej si je, na ruce dělají parádu. Rolexáři s tím můžou nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co s tím můžou dělat :-).Já sám svým fotkám moc času ani kvalit nedávám, ale Tvé dílo je tedy dílo. Pokud to měla být reklama na motocyklové závody o víkendu, tak se to podařilo, protože tvé Aqua Terra vstupenku ani capucino určitě nezastínily :-)
Artem Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Prostě nádhera! Taky se ji plánuji pořídit!
mmattonni Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Zdravím, nemáte někdo porovnání modré varianty a šedé? Sent from my iPhone using Tapatalk
leepus Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2017 Moc hezke - mam AT v quartz (kremove) a jsem taky spokojen . . .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se