ondra_v Odesláno 3. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2008 Značka pro mě není důležitá. Avšak NECHCI FAKE
ondra_v Odesláno 16. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2008 (upraveno) Všechny zdravím, už mám hodinky dle mých představ. Dostal jsem je na konci školního roku. Jsou natahovací, vodotěsné, jsou bez čísla 60, mají stopky, datum v okýnku, ukazování 24hod., bílý ciferník, nerezové pouzdro, velmi milým překvapením pro mě bylo safírové sklíčko a plné dýmko. Natahuju je obden, na jeden nátah vydrzí okolo +-48 hodin, mají šroubovací korunku. Odchylka okolo +-45 sekund za týden, když je nechám pouze na stole a nenosím je zpožďují se, když je nosím a jsou v pohybu předbýhají se. Blízcí mi říkali, že jsem konečně přestal třepat s rukou (když jsem nosil automaty Slava), kdyby to věděli ruční nátah by mi pořídily dříve. Tady jsou fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. října 2008 uživatelem ondra_v
Me2d Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 (upraveno) Ondro je možný nějaký popis? Velikost apod., cena? Vypadají zajímavě a asi budou i černé že? Díky, ale zrovna moc podobné těm původním nejsou, ale vypadají mnohem lépe, co je to za značku? Čtu to jako VODOLAZ, nebo VODOLA3 ? Upraveno 20. října 2008 uživatelem Me2d
koblih69 Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Ondro je možný nějaký popis? Velikost apod., cena? Vypadají zajímavě a asi budou i černé že? Díky, ale zrovna moc podobné těm původním nejsou, ale vypadají mnohem lépe, co je to za značku? Čtu to jako VODOLAZ, nebo VODOLA3 ? http://www.poljot24.de/en/pd-322109954.htm?categoryId=1
Me2d Odesláno 20. října 2008 Nahlásit Odesláno 20. října 2008 Připadá mi to jako by to vyráběla fabrika, jednou je to moscow classic, pak poljot, jindy sturmovik a pod. ale docela se mi líbí ten aeronavigator jak by obstál třeba se steinhart? A dá se ta ruská hodinka koupit i u nás?
ondra_v Odesláno 21. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2008 Značka je VODOLAZ (MOSCOW CLASSIC), vodotěsnost 10ATM. Kalibr: POLJOT 31679 (nebo 31682) Rozměřy výška 15,7mm šířka 45mm šířka s korunkou 50mm šířka s tlačítkem 47,2mm sKlíčko průměr 35,7mm pásek rozteč 24 mm Cenu nevím, byl to dárek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se