Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Všechny zdravím,

už mám hodinky dle mých představ. Dostal jsem je na konci školního roku.

Jsou natahovací, vodotěsné, jsou bez čísla 60, mají stopky, datum v okýnku, ukazování 24hod., bílý ciferník, nerezové pouzdro, velmi milým překvapením pro mě bylo safírové sklíčko a plné dýmko.

Natahuju je obden, na jeden nátah vydrzí okolo +-48 hodin, mají šroubovací korunku.

Odchylka okolo +-45 sekund za týden, když je nechám pouze na stole a nenosím je zpožďují se, když je nosím a jsou v pohybu předbýhají se.

Blízcí mi říkali, že jsem konečně přestal třepat s rukou (když jsem nosil automaty Slava), kdyby to věděli ruční nátah by mi pořídily dříve.

Tady jsou fotky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem ondra_v
Odesláno (upraveno)

Ondro je možný nějaký popis? Velikost apod., cena? Vypadají zajímavě a asi budou i černé že? Díky, ale zrovna moc podobné těm původním nejsou, ale vypadají mnohem lépe, co je to za značku? Čtu to jako VODOLAZ, nebo VODOLA3 ?

Upraveno uživatelem Me2d
Odesláno

Připadá mi to jako by to vyráběla fabrika, jednou je to moscow classic, pak poljot, jindy sturmovik a pod. ale docela se mi líbí ten aeronavigator jak by obstál třeba se steinhart? A dá se ta ruská hodinka koupit i u nás?

Odesláno

Značka je VODOLAZ (MOSCOW CLASSIC), vodotěsnost 10ATM.

Kalibr: POLJOT 31679 (nebo 31682)

Rozměřy

výška 15,7mm

šířka 45mm

šířka s korunkou 50mm

šířka s tlačítkem 47,2mm

sKlíčko průměr 35,7mm

pásek rozteč 24 mm

Cenu nevím, byl to dárek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...