falkkon Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Zkus ještě promyslet ty Grueny,nemají sice den a noc (když mají nějaké hodinky den/noc začínám si myslet,že je to čína )Navíc hodně lidí nechce ani datum.Včetně mě. Dají se koupit za 1500,-až 1700,- kč. Pokud se ti nelíbí zlato,dá se sundat na nerez.Seznámíš se s klady a zápory automatů a do té doby tady budou druhý vánoce nebo narozeniny. A ostatní členové,nedělejte si srandu z obalů.Nezná to tady,chce poradit a myslel to dobře.
Pepino65 Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Ondro, někdo tě tady odkazoval na azwatch.cz, všiml jsem si tam Seiko 5 za 2.900, automat s vodotěsností 100M. Zkus si to tam prohlédnout, třeba tam bude víc zajímavých kousků.
vlasta66 Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Ondro a co tohle: http://www.ehodinarstvi.cz/VOSTOK-METRO-09_g21.html http://www.ehodinarstvi.cz/VOSTOK-METRO-30_g23.html
ondra_v Odesláno 16. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Ondro, někdo tě tady odkazoval na azwatch.cz, všiml jsem si tam Seiko 5 za 2.900, automat s vodotěsností 100M. Zkus si to tam prohlédnout, třeba tam bude víc zajímavých kousků. Seiko 5 Sports 100M/Black Dial/I Přavě jsem se na ně díval, připadají mi malé, já jsem trochu většího vzrůstu. Děkuji za typ. Asi budu muset najít nějaký kompromis po dobu studia a pak si koupit to co si představuji.
ondra_v Odesláno 16. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Zkus ještě promyslet ty Grueny,nemají sice den a noc (když mají nějaké hodinky den/noc začínám si myslet,že je to čína )Navíc hodně lidí nechce ani datum.Včetně mě. Dají se koupit za 1500,-až 1700,- kč. Pokud se ti nelíbí zlato,dá se sundat na nerez.Seznámíš se s klady a zápory automatů a do té doby tady budou druhý vánoce nebo narozeniny. A ostatní členové,nedělejte si srandu z obalů.Nezná to tady,chce poradit a myslel to dobře. Děkuji Obaly jsem nabídnul, protože lídé sbírají různé vači. Nechtěl jse vás pohoršit. Já již nechci nosit jiné než mechanické hodinky. Potřebuji i datum, nejsem si kolikrát jistý kolikátého je. Čas velmi rychle běží. Kde se dají koupit nové Grueny za 1500Kč. Sice desing není to pravé. Díval jsem se na ebay, ale cena se již pohybuje okolo 100USD. Myslíte, že ty hodinky, co mi mabízejí příbuzní jsou horší než tento model Gruenů i když jsou drahší?
ondra_v Odesláno 16. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Ondro a co tohle: http://www.ehodinarstvi.cz/VOSTOK-METRO-09_g21.html http://www.ehodinarstvi.cz/VOSTOK-METRO-30_g23.html Tohle je nejlepší typ, co jsem v dané ceně zatím viděl. Děkuji (Myslíte že se dělají i se světlejším potiskem, ideálně nahradit černou bílou.)
vlasta66 Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 (Myslíte že se dělají i se světlejším potiskem, ideálně nahradit černou bílou.) http://www.ehodinarstvi.cz/VOSTOK-METRO-29_g22.html
koblih69 Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Tohle je nejlepší typ, co jsem v dané ceně zatím viděl. Děkuji (Myslíte že se dělají i se světlejším potiskem, ideálně nahradit černou bílou.) Odkaz na Vostok Europe Metro jsi měl v mém druhém příspěvku :-))
falkkon Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Děkuji Obaly jsem nabídnul, protože lídé sbírají různé vači. Nechtěl jse vás pohoršit. Já již nechci nosit jiné než mechanické hodinky. Potřebuji i datum, nejsem si kolikrát jistý kolikátého je. Čas velmi rychle běží. Kde se dají koupit nové Grueny za 1500Kč. Sice desing není to pravé. Díval jsem se na ebay, ale cena se již pohybuje okolo 100USD. Myslíte, že ty hodinky, co mi mabízejí příbuzní jsou horší než tento model Gruenů i když jsou drahší? Jestli myslíš od příbuzných ty číny,tak to jsou určitě Grueny lepší.A cena neznamená lepší.Na aukru jsou číny i za 20 000,- Jinak se ti celkem rozumně zužuje výběr Gruen -Vostok. (u ruských hodinek se říká-za málo peněz hodně muziky.)
ondra_v Odesláno 16. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Odkaz na Vostok Europe Metro jsi měl v mém druhém příspěvku :-)) Já jsem z těch všech hodinek na toto již zapomněl. Také děkuji. Jsem zvědavý, co nakonec najdu pod stromkem. Kamarádka, mi říkala, že mi také chce dát mechanické hodinky (všichni již ví, že bych jiné než mechanické nenosil).
koblih69 Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Já jsem z těch všech hodinek na toto již zapomněl. Také děkuji. Jsem zvědavý, co nakonec najdu pod stromkem. Kamarádka, mi říkala, že mi také chce dát mechanické hodinky (všichni již ví, že bych jiné než mechanické nenosil). .. jenom aby tam nebyla fůra uhlí Gruen mám, Vostok taky, kdybych si měl vybrat tak samozřejmě Gruen bez ptákovinek, ale Vostok je v dané cenové kategorii velmi slušná volba. Tedy pokud ti jde o tento typ designu což asi jo.
ondra_v Odesláno 16. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 (upraveno) Takže jestli jsem to správně pochopil tak z těch hodinek jsou nejlepší Buran, Gruen, Vostok (myslím tím mechaniku strojku). Nejvíce se me líbí Buran a Vostok Ty ostatní co mi nabízí strejda, že mi doveze z Německa nejsou zdaleka tak kvalitní Ceny jsou od 100 do 299EUR. Napište mi prosím Váš názor, jestli z následujících jsou nějaké jakž takž kvalitní. Vybral jsem ty, kde je podle mého názoru jakž takž desing. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2Bez_n_zvu.bmp Upraveno 16. listopadu 2007 uživatelem ondra_v
koblih69 Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Takže jestli jsem to správně pochopil tak z těch hodinek jsou nejlepší Buran, Gruen, Vostok (myslím tím mechaniku strojku). Ty ostatní co mi nabízí strejda, že mi doveze z Německa nejsou zdaleka tak kvalitní. Ceny jsou od 100 do 299EUR. Napište mi prosím Váš názor, jestli z následujících jsou nějaké jakž takž kvalitní. Vybral jsem ty, kde je podle mého názoru pěkný desing. Zajímavá čína v hodnotě 800 - 1500,- Kč. tedy o hodnotě se nadá mluvit spíš o reálné pořizovací ceně, já bych nedal ani polovinu...
ondra_v Odesláno 16. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 (upraveno) Zajímavá čína v hodnotě 800 - 1500,- Kč. tedy o hodnotě se nadá mluvit spíš o reálné pořizovací ceně, já bych nedal ani polovinu... Děkuji za názor. Jak se pozná, že jde o čínu. Z mé rodiny to asi nikdo nepozná. Myslel jsem si naivně, že když je na výrobku made in.... že to odtud skutečně pochází. Upraveno 16. listopadu 2007 uživatelem ondra_v
vlasta66 Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Napište mi prosím Váš názor, jestli z následujících jsou nějaké jakž takž kvalitní. Vybral jsem ty, kde je podle mého názoru jakž takž desing. To si raději vyber něco tadyhttp://www.alpha-watch.com/Diskuse o této značce http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=2076
koblih69 Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Děkuji za názor. Jak se pozná, že jde o čínu. Z mé rodiny to asi nikdo nepozná. Myslel jsem si naivně, že když je na výrobku made in.... že to odtud skutečně pochází. No mimo toho, že to brzy poznáš na 1. pohled se můžeš orientovat podle tohoto seznamu http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=734
ondra_v Odesláno 4. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 K svátku jsem dostal hodinky. Mají podle mě lepší autonatahování než Ascot, ale nemají všechny funcke, které bych chtěl. Měly na skle nálepku Sapphire, myslíte, že je to safírové sklo? Jak se to pozná? Jsou podle mého názoru také pěkné. Splňují to základní, nejsou to čínské šunty, jsou mechanické, mají datum a kožený řemínek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rorda Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 (upraveno) Podle čeho asi tak máme to safírový sklo z fotky poznat?!? A bejt tebou, tak bych to radši nezkoušel, nemuselo by to dopadnout dobře ... Ale jinak celkem zajímavej design, nevypadaj zle ... Upraveno 4. prosince 2007 uživatelem rorda
koblih69 Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Podle čeho asi tak máme to safírový sklo z fotky poznat?!? A bejt tebou, tak bych to radši nezkoušel, nemuselo by to dopadnout dobře ... Ale jinak celkem zajímavej design, nevypadaj zle ... Já bych to taky nezkoušel, nápisy vypadají čínsky a ten strojek vypadá jako Miyota - to asi není typicky ruský stroj....
Foundryman Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 (upraveno) Já bych to taky nezkoušel, nápisy vypadají čínsky a ten strojek vypadá jako Miyota - to asi není typicky ruský stroj.... Nápisy jsou azbukou, hieroglyfy vypadaj jinak Hodinky jsou pěkné, mně se líbí. A Miyota jsou dobrý strojky. Upraveno 4. prosince 2007 uživatelem Foundryman
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se