pechino Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Čau všichni, mám žlutý breitle seawolfy a chtěl bych prohodit cifr na šedý, ale žlutýho se nechci zbavit. Byl jsem u Dušáka a tam chtějí za nový 6000, pokud jim nechám starý, jinak trojnásobek ceny. Víte o někom, kdo je trochu více inteligentní a uměl by ho sehnat? Děkuju moc za pomoc
jacob Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Zkusil bych Ebay. Vyskytují se tam díly :-). Jinak ta cenová politika Dušáka 6 000 nebo 18 000 je zajímavá, protože by mě zajímalo, co udělají s tím původním.
pechino Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Ebay i chrono24 mám prošmejděný, už jsem tam koupil ciferníky na Super avengery, ale na seawolfy tam mají jen modrý a ještě navíc starej model. Každopádně díky za tip
ron Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Tuto variantu ti řekli u Dušáka? Protože já, když jsem poptával kdysi nový ciferník na Navitimery, tak varianta bez vrácení starého vůbec nešla. Prý rozlišují díly, které se dají či nedají padělat a proto je chtějí vrátit. Tj. pokud měníš například pouzdro hodinek, tak ti neobjednají nové, pokud nevrátíš staré a jinak to prý nejde, to samé u ciferníku. Tak mne překvapuje, že ti nabídli tuto možnost i když poměrně cenově nesmyslnou...Jak píše jacob, na ebay se toho válí...Zkusil bych Ebay. Vyskytují se tam díly :-). Jinak ta cenová politika Dušáka 6 000 nebo 18 000 je zajímavá, protože by mě zajímalo, co udělají s tím původním.
pechino Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2016 já si myslím, že je to spíš nějaká evropská demence, protože např. v americe se dá objednat/sehnat téměř cokoliv i na Rolexy, AP, Paneraiky. Jenom to chce vědět, komu zavolat. Zkoušel jsem napsat i prodejcům na ebay, co mají podobné zboží, zatím mi ale nikdo neodepsal.
kriznik Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 jak by jako vraceni dilu melo zamezit padelani? To je samozrejme blbost, jen si takhle zajistej dil kterej pak zase otocej, zadna veda v tom neni
ron Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Blbost? Dělal jsem to takhle dvakrát, když jsem měnil pouzdra hodinek, která byla oťukaná a šlo to dost vidět. Takže vím, o čem mluvím, posílají to zpátky do Švýcarska a ze Švýcarska jim přijde teprve za to nový díl - tj. kus za kus ( bylo mi to takto řečeno nezávisle ve dvou AD servisech, že se to dělá kvůli padělání dílů, což je svým způsobem i logické.).jak by jako vraceni dilu melo zamezit padelani? To je samozrejme blbost, jen si takhle zajistej dil kterej pak zase otocej, zadna veda v tom neni
pechino Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2016 upřímně, když bude chtít nějakej čínan padělat breitlingy, koupí si originaly, rozseká je na cimpr campr a okopčí. Pochybuju, že by si je kupoval po dílech a koukal, jak je to udělaný
ron Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 To asi ano, ale na druhou stranu se minimalizuje to, že budeš prodávat jako majitel "Breitlingu obecně"( ne konkrétně ty) org. zbylé stěžejní díly pro padělání, které ti zůstanou po servisu (číselník, pouzdro, atd.). K té tvé ceně, co ti řekli, není to náhodou také kvůli tomu, že měníš referenci hodinek?upřímně, když bude chtít nějakej čínan padělat breitlingy, koupí si originaly, rozseká je na cimpr campr a okopčí. Pochybuju, že by si je kupoval po dílech a koukal, jak je to udělaný
pechino Odesláno 8. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2016 objednával jsem to podle výrobního čísla hodinek, ciferník co chci je uplně stejnej, jen je šedej. Chci šedej k tahu a žlutej si nechám až mě šedej omrzí ke gumě. Swap zvládnu sám za půl hodiny, to problém není, hodinky s chrono už bych si nelajsnul.
ron Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Pokud na hodinky hodíš ciferník jiné barvy, tak změníš referenci hodinek. Jinou mají se žlutým cifrem a jiné se šedým, proto to tak vyčíslili, kdysi mi to vysvětloval pán v servisu u Dušáků. Každopádně hodně štěstí při hledání cifru, chce to čas, on se jistě nějaký na ebay objeví...objednával jsem to podle výrobního čísla hodinek, ciferník co chci je uplně stejnej, jen je šedej. Chci šedej k tahu a žlutej si nechám až mě šedej omrzí ke gumě. Swap zvládnu sám za půl hodiny, to problém není, hodinky s chrono už bych si nelajsnul.
kriznik Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 V kazdem belosskem byznysu ti stary dil daji nebo se minimalne zeptaji jestli ho zpet chces, anzto je proste tvuj.A ne ze ti nauctujou trikrat vyssi cenu kdyz ho chces zpet Padelani jako duvod je blbost, cinan uz to davno ma zkopcene a nepotrebuje cekat na cifernik od nekoho co ho ma k dobru, ale ..... to nevyresime, jen je to na hlavu.
Jörg8X Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Tuto variantu ti řekli u Dušáka? Protože já, když jsem poptával kdysi nový ciferník na Navitimery, tak varianta bez vrácení starého vůbec nešla. Prý rozlišují díly, které se dají či nedají padělat a proto je chtějí vrátit. Tj. pokud měníš například pouzdro hodinek, tak ti neobjednají nové, pokud nevrátíš staré a jinak to prý nejde, to samé u ciferníku. Tak mne překvapuje, že ti nabídli tuto možnost i když poměrně cenově nesmyslnou...Jak píše jacob, na ebay se toho válí...Ono to taky může být jiné u "lepších" inhouse modelů a Ety... Ale jen hádám Jinak mě to přijde logické, protože ten druhý cifr, se pak dá v klidu hodit na fejky a origo cifr z nich může udělat o dost "lepší" fejky. Jinak jestli to je v US lehčí, tak bych si na chronu24 našel někoho, kdo v US prodává Béčka a zkusil to přes něho.
Vit Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 ...Padelani jako duvod je blbost, cinan uz to davno ma zkopcene a nepotrebuje cekat na cifernik od nekoho co ho ma k dobru, ale ..... to nevyresime, jen je to na hlavu. Nevím, co je na tom nepochopitelného, nejde o to, že by to někdo kopíroval. V Breitlingu asi nemají zájem, aby jim vznikaly skládačky (další hodinky) z náhradních dílů.
Michelin Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 V kazdem belosskem byznysu ti stary dil daji nebo se minimalne zeptaji jestli ho zpet chces, anzto je proste tvuj.A ne ze ti nauctujou trikrat vyssi cenu kdyz ho chces zpet Padelani jako duvod je blbost, cinan uz to davno ma zkopcene a nepotrebuje cekat na cifernik od nekoho co ho ma k dobru, ale ..... to nevyresime, jen je to na hlavu.To ze ti to prijde jako blbost neznamena, ze to tak nefunguje. Jestli treba v B maji nejak nastaveny pravidla, tak pres to nepojede vlak.
Sphinxx Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 V kazdem belosskem byznysu ti stary dil daji nebo se minimalne zeptaji jestli ho zpet chces, anzto je proste tvuj.A ne ze ti nauctujou trikrat vyssi cenu kdyz ho chces zpet Padelani jako duvod je blbost, cinan uz to davno ma zkopcene a nepotrebuje cekat na cifernik od nekoho co ho ma k dobru, ale ..... to nevyresime, jen je to na hlavu.Nevím, jak v bělošském byznysu, ale v Praze to funguje přesně, jak píše Ron, kdo řešil na "Béčka" někdy servis, tak ví o čem je řeč .
Sphinxx Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Odesláno 8. března 2016 Jinak jeden šedý ciferník na Avengery byl nedávno na Bazoši.
sibirnaya Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 B ma ted u vsech AD stejny pravidla. mas-li na hodinkach cernej cifr a chces zas cernej, normal cena a kus za kus, mas li cernej a chces bilej, trikrat cena a kus za kus.. ADecka to posilaj do fabriky, nenechavaj si to.
Leviathan Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 (upraveno) urcite by som kukolwww.cousinsuk.comahttp://www.ofrei.com/sem tam dake Beckove "spare parts" and na chrono24" napr.http://www.chrono24.com/en/breitling/dial-zifferblatt-avenger-seawolf-titan-blau-mit-tachy--id3946656.htm kedze tento predajca tam ma viac cifrov na Avengery..urcite by som ho skusil kontaktovat http://uhren-koelbel.de/luxusuhrenzubehoer-und-teile/breitling.html Upraveno 14. března 2016 uživatelem Leviathan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se