Anton_ Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Nevim jak se mi to povedlo, ale za boha to nemůžu dát do původního stavu Stalo se to už někomu? Nevíte jak z toho ven? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anton_ Odesláno 13. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2016 áá sakra, holt si budu muset koupit zkracovač tahu. No jsem z toho jelen, že když to šlo tam, tak to nejde zpět.
Liqid Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Zkus ho namydlit a protáhnout zpět. Když to nepůjde, tak to zkus rozebrat kancelářskou sponkou nebo něčím podobným, dá se to i bez zkracovače.
Xenomorfus Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Neco podobneho se mi stalo. Pomohlo mi nasoukat do te pojistky co nejvic clanku (az k hodinkam), pak ji preklopit dolu i s tema clankama a pak tahat zpet. Nevim, zda to vysvetluju tak, ze to jde pochopit.
Anton_ Odesláno 14. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Neptejte se mě jak, ale ráno jsem vzal hodinky do ruky a koukám, že je vše v pořádku Nechápu to, večer jsem s tim operoval jakou dobu a pak toto. Holt ráno moudřejší večera.
jenda2 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 To se mi stavalo naprosto bezne, ale tah jsem rozebirat nemusel. Vzdy jsem s tim chvilku lomcoval (bez pouziti hrube sily) a pak vytahl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se