anton Odesláno 5. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2008 Promin, to byl zert. Narazel jsem na to, ze dnes datumovka snad ani neni brana jako komplikace nybrz jako samozrejmost. Ikdyz zustanes u potapek, koupit nejake bez datumu neni jen tak. Samozrejme ze kdyz se na to zameris neco na trhu je, ale treba v bazaru Chronomagu kde se vetsinou objevuje u Svycaru Nemcu Americanu Eta (svetla vyjimka je Unitas) a u Japoncu kalibry 6x a 7x tak datum smri na ciferniku temer pokazde. K moji nelibosti. Schvalne koukni na starsi prodeje. Proto jsem chvalil tyhle, protoze ac je tam strojek co datum umi, hodili ho do riti nebo alespon neudelali do ciferniku okynko. Diky za vysvětlení,už jsem se bál, že mám něco s očima. Jinak musím říct, že hodně hodinek-mnohdy krásných-bych si také uměl představit bez datumového okénka.
jovani Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 dnes som sa tu nejak zacital, a zda sa ze pridem o 1 350?
ANT Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2009 dnes som sa tu nejak zacital, a zda sa ze pridem o 1 350? to je dost mozne )))) ale su to krasne hodinky, maju taku zvlastnu charizmu....
cody Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2009 A ten remen vypada taky libove. Rad bych videl foto na zivo a precetl si jak se nosi. Je to kuze s vrchnim textilem?
jovani Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 dohoda s predajcom je, moc mi nesedi prevod na ucet, ale podla slov helpdesku mojej banky by poplatok za prevod bol iba 0,10 ?, takze asi idem do nich?
ANT Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 dohoda s predajcom je, moc mi nesedi prevod na ucet, ale podla slov helpdesku mojej banky by poplatok za prevod bol iba 0,10 ?, takze asi idem do nich? co ti nesedi na prevode? kde nakupujes? ak je to seriozny shop a tie hodky fakt velmi chces tak do nich urcite chod, toto je jeden z podarenych kuskov Longines, mne osobne velmi sympaticke hodinky
Badys Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 2 jovani: koukal jsem na Tvůj odkaz, ale kde tam najdu ceny, nebo ceník? Dík.
A@A Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 (upraveno) Tak predsa si sa rozhodol? Upraveno 11. ledna 2009 uživatelem A@A
jovani Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 nieco mi vliezlo do cesty, tak neviem
Pafelik Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Už jste je (Legend divery) viděli někde naživo? Nemají je někde v Praze? Já je zatím bohužel nikde neviděl..
jaarda Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Dotaz : koupil si někdo tyhle hodinky?
Návštěvník Rainbow Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 (upraveno) Dotaz : koupil si někdo tyhle hodinky? K dotazu bych se připojil, hodinky jsou velice hezké. Škoda jen, že nemají plastické logo, pak by byly dokonalé. Na googlu jsem našel jednu pěknou "živou" fotografii. Edit fotografii jsem trochu zvětšil a doostřil. Upraveno 31. března 2009 uživatelem Rainbow
MarcelG Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Tak tohle je fakt krása! Moc se mi líbí!
martini Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2009 K dotazu bych se připojil, hodinky jsou velice hezké. Škoda jen, že nemají plastické logo, pak by byly dokonalé. Na googlu jsem našel jednu pěknou "živou" fotografii. Edit fotografii jsem trochu zvětšil a doostřil. Takove reedici, lze jen zatleskat.
Peta-Biker Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Jo, jo, ten růžovej svetřík, to je celej Milis
Návštěvník Snow Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 (upraveno) . Upraveno 2. srpna 2009 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se