Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 20. 11. 2016 v 13:19, Toom napsal:

Sphinxx: Můžeš tedy vysvětlit, proč lžeš, když z přepisu SZ jasně vyplývá, že jsem vás obě potrefené husy informoval o stavu prodeje zmíněných hodinek řádně & pravdivě?  

Chápeš, že to z těch SZ jasně vyplývá??? Co ještě chceš vokecávat? Je mi už trapně za tebe abych pravdu řekl :frusty:

Tak já se k tomu taky vyjádřím :) Sphinxxe znám a musím říct, že mi ne úplně vždycky sedí, ale v tomhle má pravdu. Nevím proč na ně útočíš, vyhrotil jsi si to sám. Kdyby jsi normálně odepsal a nereagoval útokem, tak Ti nehází nic do prodejních vláken ani tady. Ty místo toho na ně úplně bezdůvodně útočíš a potom tu hodíš komunikaci, kde je přesně to co říkají oni.......

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Frostie: Prosímtě,  jen reaguji na konkrétní křivé obvinění jeho konkrétním přesným vyvrácením. Ta věc je úplně jasná, ale klidně se tu kucí chovejte standartně a zaplevelte mi referenčními vlákno svými nestandartními dojmy. Rád si počtu.

Odesláno
  V 20. 11. 2016 v 13:25, Toom napsal:

Frostie: Prosímtě,  jen reaguji na konkrétní křivé obvinění jeho konkrétním přesným vyvrácením. Ta věc je úplně jasná, ale klidně se tu kucí chovejte standartně a zaplevelte mi referenčními vlákno svými nestandartními dojmy. Rád si počtu.

Ne naše dojmy a znalost Sphinxxe a jeho metod jsou nestandardní. To je jen tvá komunikace a chování, viz Vojta1

Odesláno (upraveno)

TOOM -> Ty si nedáš pokoj? To jsi tak natvrdlý, že jsi dosud nepochopil o co jde??? 

Přijde Ti "řádné", že se člověk, který má zájem, ať už se jedná o mne nebo o SKX, kterého VŮBEC NEZNÁM nebo kohokoliv jiného doptává a urguje o odpoveď, přičemž Ty jsi slíbil, že se ozveš? To je řádná komunikace? Pak se asi každý díváme na obchod, komunikaci a slušné jednání přes "jiné brýle". A osočit mě, že jsem lhář na základě toho, co jsi zde zveřejnil a já už to vlastně v kostce napsal včera? Nedivím se, že je Ti trapně ... A buď tak laskav a přestaň se svými dedukcemi o tom, že já a SKX jsme jedna osoba, znovu opakuji, že toho člověka neznám a je zcela náhodné, že Tě kontaktoval dříve, je to nováček a dle komunikace a její posloupnosti jsi s ním jednal velmi podobně - bez reakcí na otázky ... původně o nic nešlo, jen o to, že mi utekly hodinky, které už jsou ale na cestě od jiného, zdejšího, ochotného člena, takže Ti vlastně děkuji :) . Víc k tomu nemám co napsat, jak jsem uvedl výše!   

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno
  V 20. 11. 2016 v 13:32, Toom napsal:

Frostie: Mé chování je naprosto adekvátní jednání s lhářem viz. výše.

No tak holt jinak. Myslíš, že si všichni na 6 stránkách Sphinxxových referencí (+ ještě pár zmínek v kolonce Gentlemani fóra) vymýšlíme? To asi ne, že?

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66325-sphinxx/

Odesláno
  V 20. 11. 2016 v 13:44, Frostie napsal:

No tak holt jinak. Myslíš, že si všichni na 6 stránkách Sphinxxových referencí (+ ještě pár zmínek v kolonce Gentlemani fóra) vymýšlíme? To asi ne, že?

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66325-sphinxx/

Nech ho být, trolluje ... protože tohle už není věcná diskuze, ale urážení a napadání ... naprosto bezdůvodně.

Odesláno

Frostie: Jako já myslím, že to bude venkoncem prima chlapík. Ale teď ustřelil, když si usmyslel, že dostaně něco, ikdyž přišel pozdě a dělá zle. Hele mám pochopení pro lidský slabosti, ale ne pro zlomyslnýho lháře. Hovgh

Návštěvník Jagman
Odesláno

Davide hold ti je nechtěl prodat třeba sou plesnivé a bojí se tě :).

Odesláno
  V 20. 11. 2016 v 13:49, Toom napsal:

Frostie: Jako já myslím, že to bude venkoncem prima chlapík. Ale teď ustřelil, když si usmyslel, že dostaně něco, ikdyž přišel pozdě a dělá zle. Hele mám pochopení pro lidský slabosti, ale ne pro zlomyslnýho lháře. Hovgh

Stando ? :D

post-22755-0-29465900-1479649879_thumb.jpg

Odesláno

CEGY: Čéče nemám. Tady kámoš Sphinxx a jeho alter id mi udělaly docela slušnou reklamu, čili zřejmě vyprodáno :cheers:

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Kluci, to že se hádáte a diskuse nabrala jiný rozměr  je věc jedna, ale toto je pro mě jasná informace:

Ještě jednám se zájemcem před tebou. Pokud to nedopadne, dám vědět.

Rezervace pro člena před tebou trvá do středy. Pak se ti mohu ozvat.

Podle mě není co řešit....

Odesláno

vojta1: A jakej ten pic má smysl prosímtě? Selfíčko? Neodbytné nutkání? Jste ze stejnýho ústavu?

Odesláno
  V 20. 11. 2016 v 13:54, Toom napsal:

vojta1: A jakej ten pic má smysl prosímtě? Selfíčko? Neodbytné nutkání? Jste ze stejnýho ústavu?

Je to můj velký oblíbenec. Asi nejsi schopný pochopit legraci.... Nicméně jsi prostě nereagoval na sz, na což si kluci stěžovali a pak jsi je začal urážet, asi nejsi schopen sebereflexe, toť vše. 

Odesláno

Tomasi jsi podvodnik a lhar, ze se opiras do me je mi v celku jedno, ale ze utocis na Davida, ktere osobne neznam, ale mam prosle jeho blogy, tak si myslim, ze nema za potrebi tebe ani koho koliv jineho osocovat,.je zde velmi uznavanym a cenenym clenem s respektem, takze bych ho moc neurazel...Dle Davidovych prispevku bych rekl, ze je velkym znalcem hodinek a nema zapotrebi se tady dohadovat s clovekem ktery si tady vodi lidi za nos...

Odesláno (upraveno)
  V 20. 11. 2016 v 13:52, Toom napsal:

CEGY: Čéče nemám. Tady kámoš Sphinxx a jeho alter id mi udělaly docela slušnou reklamu, čili zřejmě vyprodáno :cheers:

Znova opakuji - s uživatelem, který Ti psal dříve - NEMÁM NIC SPOLEČNÉHO. To, že se teď neozvývá, nechápu, ale je to úplně jiná osoba!!!!! Pochop to laskavě.

EDIT: Aha, tak děkuji SKX, že ses konečně ozval ... ten blázen si myslí, že jsi moje alter nick, byť se vůbec neznáme ... ! 

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Takze opet opakuji s Davidem nemam nic spolecneho a vylozene mi vadi, ze kdyz uz nevis kudy kam kopes kolem sebe a vymyslis si hovadiny o tom, ze jsme tataz osoba, to by fakt nenapadlo ani moji zenu a to ma fantazii jak hovado...

No nic Davide myslim, ze asi nema smysl se vubec s Tomasem dohadovat asi se nejmenuje Tomas ale Zakopcanik, kdyz ma porad slunce v dusi...

Lada

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...