Pavlos Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Nejsem nijak velký fanda japonských hodinek, ale tento design mě opravdu zaujal: Twelve (dvanáctiúhelník s úhly na místě indexů, značka hodinek na hodinové ručce...): Trapezoid:
A@A Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Issey Miyake je modny navrhar... a robi od parfemov cez oblecenie az po hodinky
Pavlos Odesláno 12. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Já vím. Tyto hodinky ale pro jeho firmu dělal nějaký Fukasawa.
VS Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 A@A napsal: Issey Miyake je modny navrhar... a robi od parfemov cez oblecenie az po hodinky Je to vidět. Za půl roku po nich pes neštěkne.
ballover Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Mám parfém. Už druhý. Mé ženě voní. I jiným ženám. Vážně doporučuji. Hodinky ne.
Pavlos Odesláno 12. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 VS napsal: Je to vidět. Za půl roku po nich pes neštěkne. To nemůžu posoudit. Mě jen překvapil náhlý závan kreativity východních mistrů. Ten design je prostě dobrý, u těch Twelve i podle evropských měřítek.
jacob Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Ty Twelwe jsou pěkné, hlavně zajímavé... ty Červené se mi nelíbí, vypadají jako Číny...
vadim Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Issey Miyake TO je muj sen, ktery si jednou splnim :-) Nemusi byt spatne kdyz pouzivaji strojek Seiko. Ale ten design nema obdoby. Jsou jedinecne a to je to co chci.
afrikab Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 A sakra, z tohoto lze poznat kolik je hodin?
vadim Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 afrikab napsal: A sakra, z tohoto lze poznat kolik je hodin? na prvni pohled se zda ze ne ale rekl bych ze je na obrazku 13:50 nebo 22:06 podle toho co je hodinova a co minutova rucicka :-)
Pavlos Odesláno 19. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 vadim napsal: na prvni pohled se zda ze ne ale rekl bych ze je na obrazku 13:50 nebo 22:06 podle toho co je hodinova a co minutova rucicka :-) Delší ručka bývá minutová, navíc se hodinky obvykle fotí v poloze blízké 10:10, takže je to jasné.
elloco Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 vadim napsal: Issey Miyake TO je muj sen, ktery si jednou splnim :-) Nemusi byt spatne kdyz pouzivaji strojek Seiko. Ale ten design nema obdoby. Jsou jedinecne a to je to co chci. Pjekné. Co stojí?
vadim Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 elloco napsal: Pjekné. Co stojí? na eBay.com od 380USD do 450USD podle modelu. Modely viz zde http://www.isseymiyake-watch.com/eg/to/models.html
vadim Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Pavlos napsal: Delší ručka bývá minutová, navíc se hodinky obvykle fotí v poloze blízké 10:10, takže je to jasné. taky bych rekl ale podle prvniho obrazku hodinova rucicka je priliz blizko 13, zase podle obrazku druheho to presne odpovida 13:50
vadim Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 ballover napsal: Mám parfém. Už druhý. Mé ženě voní. I jiným ženám. Vážně doporučuji. Hodinky ne. se strojkem od Seiko bych se jich vubec nebal...
vadim Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 VS napsal: Je to vidět. Za půl roku po nich pes neštěkne. po nich pes nesteka ani ted, teda aspon ne v CR. Je to docela specialitka... :-)
vadim Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Pavlos napsal: Já vím. Tyto hodinky ale pro jeho firmu dělal nějaký Fukasawa. Jen pro upresneni - Naoto Fukasawa je designer Trapezoidu. Kdo to vyrabi, tezko rict ale nejspis Seiko. Seiko na svych strankach ma primo odkaz na web Issey Miyake.
martin1 Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 Twelve vypada hodne zajimave. Jinak od Issey Miyake pouzivam parfem Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme. Vonni vazne hezky. Po hodinkach od nej ale asi netouzim :-)
vadim Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 martin1 napsal: Twelve vypada hodne zajimave. Jinak od Issey Miyake pouzivam parfem Issey Miyake L'Eau D'Issey Blue Pour Homme. Vonni vazne hezky. Po hodinkach od nej ale asi netouzim :-) Vzdyt se libi... tak proc po nich netouzit???
vadim Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2007 vadim napsal: Jen pro upresneni - Naoto Fukasawa je designer Trapezoidu. Kdo to vyrabi, tezko rict ale nejspis Seiko. Seiko na svych strankach ma primo odkaz na web Issey Miyake. tady je stranka Seiko Instruments Inc. (viz obrazek)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se