crouch14 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ahoj hoši, chci si pořídit druhé hodinky k automatům Seiko 5 a to na léto k vodě a na těžší práci. Přemýšlím o digitálkách, ale mám požadavky:- WR 200 metrů- čas řízený rádiovým signálem- malý rozměr ideálně kolem 40 mm, max 42 mm.může být ukazatel teploty, nemusí- stopky cena max 5.000,- Kč ideálně o trochu nižší, co vy na to dá se něco sehnat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 CASIO G-Shock GW M5610-1 Až na tu teplotu ideál. Levný, malý, pohodlný, hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 To je rozhodně větší než 40 mm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 U plastových digitálek ten rozměr není tak směrodatný, tohle jsou snad nejmenší G shocky a padnou i na hodně malou ruku. IMO za cca 3,5 tis Kč nic moc lepšího není - rádio, solár, digi, pěkný rozměr a mě se i fakt líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 21. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 U plastových digitálek ten rozměr není tak směrodatný, tohle jsou snad nejmenší G shocky a padnou i na hodně malou ruku. IMO za cca 3,5 tis Kč nic moc lepšího není - rádio, solár, digi, pěkný rozměr a mě se i fakt líbí. Ahoj díky za info, jsou pěkný, popřemýšlím, nějaký další návrhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 A čo tak Casio PRW-2500??? Rozmery síce nepoznám, ale trochu presahujú rozsah Tebou požadovaných funkcií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Casio GW M5610-1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 A čo tak Casio PRW-2500??? Rozmery síce nepoznám, ale trochu presahujú rozsah Tebou požadovaných funkcií I cenu:-) Nevyznám se ve všech řadách, ale ty co jsem viděl, mají přes 50mm...to už je dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ty rozměry výběr dost limitují, ono opravdu snad nic menšího než ty GW-M5610 není, jedině pak dámské modely.. Já bych třeba doporučoval takové Risemany GW-9200. Myslím, že jsou tu v prodejní sekci a umí vše, co požaduješ, a ještě hodně navíc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Cenu odhadujem pri používaných kusoch okolo 4 000 Kč, nové stoja okolo 8 000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 quattroRS: některý tvoje příspěvky opravdu nechápu... crouch jasně napsal požadavky, tak proč sem cpeš PRW-2500, který nesplňují půlku z toho, co chce, zejména velikost? Než sem něco napíšu, tak se alespoň předtím podívám na google. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honky Tonky Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) Snad alespoň částečně vyhovují. Pro všechny požadavky mě nic nenapadá.http://www.hodinky-ceske-sperky.cz/zbozi/panske-hodinky-ironman-triathlon-30-lap-timex-t5k195/ Upraveno 23. března 2016 uživatelem Honky Tonky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 (upraveno) Nikdy jsem neměl G shocky Digitálky naposled někdy v druhé půli 80 let. Teď chci digi zase zkusit, hlavně na kolo, práce venku appd Vůbec netuším jak gshocky koupit. Váhám mezi https://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-g-9000-1%C2%A0%C2%A0nebo%C2%A0%C2%A0https://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-gw-m5610-1%C2%A0%C2%A0?"]https://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-g-9000-1 nebo https://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-gw-m5610-1 Poradíte prosím? Upraveno 13. října 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 (upraveno) Jde hlavně o to, co od nich čekáš, jestli jen základní funkce, nebo něco pokročilejšího...a taky jde dost o velikost, pro mě jsou třeba ty GW-M5610 tak malý, že i když by se mi líbily, vypadaly by na mojí ruce strašně, a to ani nemluvím o tom, že bych je ani pořádně vlastně nezapnul, zatímco ty G-9000, to už je úplně něco jinýho, sice nejsou velký, ale mají podstatně delší pásek a neměl bych problém je nosit...jenže zase mají dost tuhý tlačítka, což by mohlo vadit.. Co od těch hodinek očekáváš a jaký máš obvod zápěstí? Jde ti hlavně o to, jak to vypadá, nebo o odolnost, nebo o to, co to umí? Upraveno 13. října 2016 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 (upraveno) Obvod zápěstí 19,5. Potrebuju hlavně wr a odolnost proti narazum. Taky aby byly pohodlně, display raději větší, oči zlobí,. Chci je k moři, na kolo, Basket appd Moc toho umět nemusí, vypadat ný mely. Z funkci hlavně rozsviteni displaye při přiblížení l tváři, wr. Upraveno 13. října 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Ondro,doporučil bych kombinaci ana-digi,čitelnost je mnohem lepší.kolik máš rozpočet na ně cca? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Ty GWM5610 mají solár a radiosynchronizaci což je dost odlišuje od těch G9000. To jsou taky věci ke zvážení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se