McStinger Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Lesklé predmety sú mrchavá vec. Ideálne, keď na ne dopadá iba zvyškové rozptýlené svetlo. To sa dá urobiť aj v stane, alebo vhodným pritienením. Napríklad pri okne, ale priame svetlo z okna odtieniť vhodnou látkou, ktorej farbu treba citlivo zvoliť. Ja napríklad tienim aj v stane, posledné moje fotky Zimbe boli robené v stane, ale hodinky boli pritienené čiernym zamatom a priblesknuté do stien stanu bleskom na 1/128 výkonu. Dá sa aj stan, na ktorý nedopadá priame svetlo a blýskaš bleskom do stropu, do stien miestnosti, alebo pustíš dlhý čas a manuálne blýskaš do stien stanu malým výkonom. Alebo za slnečného dňa vytiahnem stan na balkón, ale pritienim priame svetlo, ktoré naň dopadá. Skús sa spýtať aj Siwiho, ten asi fotí v stane a on naopak ťahá fotky smerom hore. Celé fotenie je o skúšaní a ak majú byť výsledky podobné, treba si urobiť nejaké štandardné podmienky. Stan je na toto fajn, ale nie je nutnosťou. A ak, stačí stan, prípadne lacný externý blesk, nemusíš mať zákonite rampu svietidiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Alebo za slnečného dňa vytiahnem stan na balkón, ale pritienim priame svetlo, ktoré naň dopadá. Skús sa spýtať aj Siwiho, ten asi fotí v stane a on naopak ťahá fotky smerom hore. Tahle varianta mi připadá s mými znalostmi nejreálnější. Kam hore to tahá Siwi?? Fotky Zimbe jsou parádní. Nevím jestli by byl Canon G11 něčeho podobného schopen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Tahle varianta mi připadá s mými znalostmi nejreálnější. Kam hore to tahá Siwi?? Fotky Zimbe jsou parádní. Nevím jestli by byl Canon G11 něčeho podobného schopen. Hore do svetlého, má svetlé fotky, tipujem, že dosť svieti.Predpokladám, že Canon G11 má manuálne režimy, takže je to len o skúšaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 (upraveno) Ano G11 má i manuální režim. 99% fotek dělám na Av ať si spočítá čas sám. ISO 80 max. 200. Tak dík, tohle žihadlo jsem potřeboval. A jedna z posledních akcí Jeronima tohoto charakteru jsou Citizeny. Z posledních proto, protože si jdu sednout na staré kolena do školní lavice a tam mi leštit určitě nedovolí. Takže prakticky z nedostatku času už žádné další aktivity kromě práce, rodiny, hodinek a hodinek už nezvládnu. Občas si rád něco přelíznu, ale spíš ve své režii. Děkuji všem za příležitosti a za pozornost. ... Voe, to chce flašku. Upraveno 10. září 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Voe, jdu otevřít flašku a virtual přípitek s tebou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Nesmutni. Já myslím, že do půl roku jsem zpátky, protože mi řeknou asi tohle: Chlapče, co ty tady vlastně děláš, neblázni. Vždyť ty bys měl brousit Kovotexy a leštit stěžejky, ne nás tady obtěžovat. Tak šup, šup. Jdi chlapče, jdi. Ať už tě tady nevidíme. Navíc jsem si právě uvědomil, že jsem se stal na tom šmrdlání asi závislým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Jarku, já školu absolvoval před pár lety. Bylo mi cca 40 a užival jsem si to. Je to jiné, než když tam člověk musel chodit ve věku, kdy ho to vůbec nebavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 ...no, tak jednak přeji, ať ti ta škola vyjde a díky za toto vlákno (a krásně odvedené řemeso). Pro mne je z top3 tady na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Jarku, já školu absolvoval před pár lety. Bylo mi cca 40 a užival jsem si to. Je to jiné, než když tam člověk musel chodit ve věku, kdy ho to vůbec nebavilo No, rozhodně v mém případě to bude jedna velká show. Jinak jsem dal dnes druhou šanci oxidu ceria a na obyčejný minerál to o proti hardlexu funguje mnohem lépe. První jsem ho ovšem vzal smirkem pod vodou P 2000 ...no, tak jednak přeji, ať ti ta škola vyjde a díky za toto vlákno (a krásně odvedené řemeso). Pro mne je z top3 tady na fóru.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Tak paráda, hlavně, že to cerium už konečně funguje i tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 nechci ti tady do toho kafrat, ale hardlex jsem rozleštil diamantovou pastou, že to byl krutý o.er asni nemusím psát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Diamantovou pastu jsem nezkoušel. I tenhle obyčejný minerál byl slušný tělocvik. Když jsem to zkoušel na mašince tak se sklo hodně zahřívalo a hrozilo prasknutí. Když začnu chladit, tak všechno brusivo uplave. Myslím, že ve většině případů je výhodnější a bezpečnější zainvestovat do nového skla. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2016 každopádně.... Tedy vyjma toho na mých Zenith Special, chtěl jsem nechat vše původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Dnes tu mám tah na Seiko MM. Takový standard, jen jsem netušil, že spona je titánová. Jsem si po chvíli, říkal proč jsem černý jako prase. Nevím jestli je použití tohoto materiálu u spon úplně ideální. Zdá se mi ten materiál měkčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Ty kravo ty jsi opravdu borec !!!!! Kouzelnik. Jako to cumim co jsi s tim udelal ... Dekuju moc kamarade !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Tak a jsi v prdeli milej zlatej. Pokus s titanem máš úspěšně za sebou a teď se to bude na tebe sypat z celého světa. Na školu zapomeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Ty kravo ty jsi opravdu borec !!!!! Kouzelnik. Jako to cumim co jsi s tim udelal ... Dekuju moc kamarade !!!Díkec. Jak jsem psal, tak výsledný efekt odhaduji na 85% Ještě to pořád není ono. Tak a jsi v prdeli milej zlatej. Pokus s titanem máš úspěšně za sebou a teď se to bude na tebe sypat z celého světa. Na školu zapomeň Já vím. Už mám jedny titanovky v pořadníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Nazdar vysokoškoláků, máš to moc pěkné. Jsi fakticky dobrej.Jsi schopen dát do nového hávu i zlaté hodinky,Jardo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se