Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Díky kluci, ale pořád ještě nejsem s výsledky spokojený.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaglein Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Tak musim povedat ze perfekcionista sa v tebe nezaprie. Vzdy sa tesim na nove fotky v tvojom vlakne. Karasna praca. Ako sa hovori u vas: smekam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Díky. Za rok je to v tom posun, ale pořád je se v čem zlepšovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 ahoj,mel bych na tebe velkou prosbu, nize uvedene dva kousky me drahe polovicky uvest do do takoveho stavu, jak to umis jenom ty ;-)Vubec to nespecha, ale kdyby to bylo hned, tak su stastnej :-D Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 Zdar kolego, tak ty vlevo jsem měl v ruce a myslím, že bohatě stačí oživit tah. Na kousku vpravo bude práce víc. Nejdůležitější info je, že to opravdu, ale opravdu vůbec nespěchá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 diky, pripomenu se pristi rok, pripadne se ozvi, az budes mit v "dilne" volno ;-)jo ty v pravo byly na ruce nonstop 7 let, mam pocit, ze i behem domacich praci :-D ale ty si poradis, uz se tesim (mlada jeste vic), diky zatim moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) Raději se připomeň. Už se znám. .... Pořád se něco děje, tak popojedeme. Trošku mě potrápily vintážní ladičkové Seamastery. Tohle pouzdro už jsem dělal dvakrát, takže problémy jsem nepředpokládal. Tehdy mi došla hodinková pouzdra hezky rozmašlená a nachystaná. Bohužel, v tomhle případě se mi nepodařilo zdemontovat tah ani lunetu, která drží čtyřmi šroubky ze spodní strany pouzdra. Na tuto akci jsem odpálil dva hroty Beco. Alternativně se dá tah udělat i na hodinkách, ale je to větší pakárna, protože pak se musí hodinkám vystřihovat z lepící pásky vyloženě šatičky na míru jako panence aby nedošlo při broušení k nechtěnému poškození ostatních ploch hodinek. Horní strana pouzdra se ovšem bez sundání lunety prakticky udělat nedá. Naopak mě potěšilo obnovení brusu na dýnku. Myslím, že o brus do kulata jsem se pokusil poprvé a dopadlo to dobře. Dnes už bych na spoustu práce uživil malý soustruh, ale zatím to budu muset přežít bez něj. Bočním leštěným fazetkám pouzdra jsem jen vrátil lesk, defekty jsem nevybrušoval. Foto před: Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Foto při: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Foto po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Pak jako rutina jeden Seiko MM tah. Nic hrozného jen vytáhnout leštěné plošky, zbavit se pár hlubších škrábanců a poladit sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 krasna prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Díky Kide. Dnes jako poslední tu mám mnou na práci nenáviděný tah, kvůli nahusto umístěným drobným a utopeným leštěným ploškám. Tah samotný byl ve velmi dobrém stavu. Byl někým slušně překartáčován, bohužel včetně leštěných plošek, takže opět jsem musel zakročit a vytáhnout ten lesk na horu. Sponě jsem dal kapku ostřejší brus jak je u Omegy dobrým zvykem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Foto po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Jarku, je hezké vidět, jak se vyvíjíš. To, co tě v počátcích potrápilo, to dnes zvládáš jako nic. Každé tvé "dílo" je prostě kus poctivé a hezké práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Jarku, jsi vazne kouzelnik! Paradni prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Povedená prácička! Je pravda, že vždycky když dám bondovky na ruku, tak si říkám, že leštění toho tahu musí hodinář/leštič milovat a pořád čekám, kdy ti tam někdo donese sprasený ingy (třeba 3227), to by byla teprve výzva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Jeeeee, uz se na ty moje bondovky moc tesim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Mistře, dlouho jsrm tady nebyl, ale je radost divat se na Tvou praci. Ty Milisakovo vohnusaly Bally neskutecne prokoukly. Jsem rad, ze jsem Ti sveril me Seiko SCVS003 a udelals z nich nove hodinky. Preji Ti perfektni brouseni a lesteni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Jarku, je hezké vidět, jak se vyvíjíš. To, co tě v počátcích potrápilo, to dnes zvládáš jako nic. Každé tvé "dílo" je prostě kus poctivé a hezké práce!Díky Jardo. To potěší, protože někdy mám chuť to vyházet všechno z okna ze 4. patra na ulici. Jarku, jsi vazne kouzelnik! Paradni prace.Díky pane. Povedená prácička! Je pravda, že vždycky když dám bondovky na ruku, tak si říkám, že leštění toho tahu musí hodinář/leštič milovat a pořád čekám, kdy ti tam někdo donese sprasený ingy (třeba 3227), to by byla teprve výzvaDíky pane. Tah z 3227 mi silně připomíná ten z Ball Hydrocarbon. Nerad kouskuji práci na etapy, ale tenkrát jsem schválně dělal tah na vícero krát, protože bych to nervově nevydržel. Buzna tah považuji za druhý nejhorší. Zatím. Jeeeee, uz se na ty moje bondovky moc tesim :)Ještě jsme páníškovi vyčistili ten marast pod lunetou, ať to lepší cvaká. Mistře, dlouho jsrm tady nebyl, ale je radost divat se na Tvou praci. Ty Milisakovo vohnusaly Bally neskutecne prokoukly. Jsem rad, ze jsem Ti sveril me Seiko SCVS003 a udelals z nich nove hodinky. Preji Ti perfektni brouseni a lesteni!Díky pane. Rádo se stalo. Bally byly těžká písemná práce a výzva. Třeba si toho někdo z Ballu všimne a draftujou mě. Před výstupní kontrolou došlo ještě na vyčištění lunety kousku kde jsem dělal výše zmiňovaný tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se