boban Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Oblepim. A díky. TVL To jsou tásky v tom životě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Jeronimo, takže se zase můžu hlásit o údržbu, nebo už máš plno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Mám plno na dva víkendy, ale klidně se hlas. Jinak už jsem dělal všechno možné a nemožné, ale ani jedny Béčka. Zrovna takové hodinky, na které se vlásečnice a jiné šrámy vyloženě lepí. To mi přijde trochu divné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Jako další jsem tu měl swiss budík M osazený strojkem: AS 5008. Pár fotek před: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 A mraky fotek po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Krásna práca ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Jsko vzdy super. To pouzdro je identicke s Fortis brainmatic. Nedivil bych se, kdyby to byly hodinky pro nejakeho odberatele ( napr. obchodni dum) vyrobene ve Fortis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Díky, no tohle pouzdro nemá na bocích ostré hrany, ale spíš oblý přechod. Uplně identické asi nebude. To tvé se mi zdálo i o něco masivnější a těžší. Je málo informací aby jsme mohli posoudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Zítra přidám pár samurajských mečů....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 16. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2017 Fantastická práce.Zlatý český ručičky(teda pokud nejsi indián).Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 (upraveno) Nejsem apačský šaman, ta shoda jmen je čistě náhodná. Seiko 5 Sports Speed timer 7015-8000 Původní stav byl teda dost bídný a o samotném výsledku jsem měl dost pochybnosti. Nakonec jsem do toho šel s tím, že jsem konkrétní model asi dvakrát v původním stavu vlastnil. Takže jsem věděl jak má původní stav vypadat. Horní i spodní strana pouzdra měla původně kruhový brus. Sklíčko bylo slušně poškrábané. Zbytek... No, jak říkám jedna fotka lepší než tisíc slov. Obruč skla jsem moc nedráždil abych ji nezdeformoval, ovšem teď bych přitlačil, protože celkový dojem poněkud shazuje. Foto před: Upraveno 17. července 2017 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Docela sranda bylo sundávání korunky a tlačítek. Nic lehkého pro starého kotelníka, ale nakonec se podařilo bez ztráty kytičky. Třetí a čtvrtá fotka je po vybroušení toho největšího shitu. Poslední fotka je nachystané pouzdro na leštění. Pár momentek z akce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Na poslední fotce je veškerý odpad. Brusivo, lepící páska, vatový tampon, uchošťoura, capecod. Chybí brusné rouno a pasta v zanedbatelném množství. Po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Ja fakt nechápu, jak to delas. To je neuvěřitelný, ta proměna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Skvělý výsledek ,klobouček . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Jo, Jarek fakt umí, to se musí nechat! Když jsem tyto hodinky kupoval, tak mi napoprvé nepřišly. Zatoulaly se někam do Turecka a už se nevytoulaly. Tak jsem sehnal jiné. Celkem za hubičku, kvůli tomu pouzdru, které bylo totálně zničené. V ten den, kdy končily, Jarek oznámil, že sundáva řemeslo z hřebíku, tak jsem je koupil s jasným plánem - půjdou do lázní. A povedlo se! Jsem nadšen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 To je skoro neuvěřitelné, že to jsou jedny a ty samé hodinky! Fakt parádní práce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Díky, byla to fuška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Jarku, je ti jasné, že teď už se nebudu bát koupit jakékoliv mrdky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se