Jeronimo Odesláno 1. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 (upraveno) Foto při: Upraveno 1. července 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 A foto po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Opět vynikající práce.Není co dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buggy Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 To je nadhera, jenom ziram, co odbornik dokaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Nadherna robota, zakazdym ma dokazes prekvapit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 si kúzelník, klobúk dole ako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Tvoje vlakno naozaj rad pozerám, páči sa mi ako dokážeš “zgeneralkovat” hodinky ktoré už naozaj niečo zažili a po tvojom “wellness” sú ako nové a potiahnu znova dlhé roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Je to nádhera už se jich nemohu dočkat. Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Díky všem. V realu je to ještě o něco lepší. Fotky solidně zvětšují i to co tam snad není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Jako nové! To je neuveřitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 před 15 hodinami, Jeronimo napsal: Děkuji. ------------------------------------------- Hodinky které jsem vždycky chtěl a nikdy nemohl nosit, protože jsou mi opravdu velké. Měl jsem to potěšení takovým dopřát alespoň wellness all inclusive v podobě servisu a téměř kompletního přeleštění a přebroušení. Leštění a broušení se týkalo prakticky všeho vyjma lunety a ochranného okruží skla. Na lunetě jsem udělal pouze leštěné segmenty. Sponu na tahu jsem moc nestrašil, protože už ji někdo v minulosti dělal. Leštěné plochy byly standard až na plochu nad korunkou, kde bylo několik desítek solidních ďolíků, domnívám se od spony bezpečnostního pásu auta, jinak si takové poškození neumím vysvětlit. Nakonec oprava brusu nožek po oblíbených houbičkách na nádobí. Foto před: Dolíky na pouzdru byly prý od jednoho z předchozích majitelů, který vedle hodinek nosil náramek s kotvičkou, která do pouzdra narážela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Koukám ani stopa po ďolíkách, musel si ubrat hodně materiálu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Musel jsem ubrat tolik materiálu kolik bylo potřeba k tomu aby tento defekt už nebyl vidět. Fyzicky se proporce nebo rozměr nijak nezměnil, bavíme se o setinách milimetru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Tak to vypadalo víc hluboký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Od oka do desetiny milimetru, ale jak to změřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Krásná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 (upraveno) Zdravím všechny příznivce, ale zároveň i ortodoxní odpůrce umělé patiny. Co bylo dnes vlastně potřeba: Odstranit kyklopa (lupu datumového okna), který měl jít sundat za pomocí tepelné energie což se nepodařilo a musela přijít na řadu hrubá síla. Dále patinace hliníko bronzového pouzdra. Ze surového stavu ještě patinu na exponovaných místech vyšisovat tak, aby byl vytvořen efekt nošených hodinek a celkově lepšího kontrastu. Edit: Tak pořadí fotek je přesně naopak, proč mi to Chronomag dělá, nevím. Upraveno 11. července 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Je to krásné Jerome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Děkuji pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se