Jeronimo Odesláno 4. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Po nějaké době jsem si mohl zase něco složit. Nový stroj jsem ještě doladil, aby tolik nepajdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 (upraveno) Punk´s not dead Ručičky z Humbert nikdy nesvítily. Myslím, že nastal čas změnit historii. Upraveno 12. září 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Pěkná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 .... díky. Včerejší pěkně zabalená Eta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Sákryš, tohle je úžasnej kousek Kdyby mi to někdo takhle přinesl v pytlíku, možná bych z toho udělal perpetum mobile, ale hodinky, a ještě k tomu funkční, to sotva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Krásná práce, takhle si to představuju. Skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 (upraveno) Díky. Aby to bylo genderově vyvážené, tak dnes byl na řadě buzna tah. Upraveno 21. září 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 (upraveno) Po akci: Upraveno 21. září 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 masakr, luxusni prace uz si rikam, ze se ti brzo ozvu a neco ti dovezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Radost se na to tady dívat. Klobouček dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Díky... Tohle nebyl náš známý kancl diving, kde si sponu hodinek poškrábeme o stůl při zvedání telefonů a dřině s myší, ale opravdová srážka rappera s korálovým útesem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Čáry!!! Ne Cecilko! Zázrak. Prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Krásná práce,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Super práce , jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Tak to je maskr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Díky. Na to že jsem tu sponu dělal už potřetí, tak pořád dobrý. Po čtvrté to bude naposledy, protože pětkrát leštit Rolexky určitě nechci. Dnes přidám ZENO. Původně byly hodinky v celo lesklém provedení. Majitel si přál částečnou úpravu brusem na bocích pouzdra a lunetě. Myslím, že hodinky působí mnohem elegantněji a bude to i praktičtější. Bohužel jsem si neudělal fotku před, tak jsem musel potáhnout něco z internetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Jo, sluší jim to. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se