Přejít na obsah

Kytary a kytaristé

Fade

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, 

po celkem dlouhém čase se zase vracím k aktivnímu hraní. Omezen časem a prostorem, hledám pomůcku na cvičení. A teď k věci. Chtěl bych ideálně nějakou "krabičku", ke které připojím el. kytaru, sluchátka a můžu cvičit a nikoho nerušit. Kdysi jsem míval nějakou Pandoru od Korgu a celkem to vyhovovalo, ale...

Ideálně by se mně líbilo, kdyby třeba přes bluetooth šlo do krabičky pustit nějaká muzika ze Spotify a hrát si k tomu (dcera dostala k vánocům takovej přiblblej mikrofon na karaoke a ten to přesně umí :-))

A kdyby to mělo vestavěný dobíjecí akumulátor, tak to by už nemělo chybu. 

Nikde jsem zběžným pohledem na Kytarách cezet nic nenašel, ale třeba jen špatně hledám.

Neměl by někdo nějaký tip?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Godin Fender Mustang Micro Plus

Za tu cenu nic lepšího neexistuje (umí to všechno, co potřebuješ :))

Já mám starší verzi (bez plus)… ta plus verze už má v sobě ladičku, malý displej a hlavně v aplikaci si můžeš přednastavit presety (různá komba, efekty atd.)

Upraveno uživatelem redd
Odkaz ke komentáři

Na tu plus verzi jsem viděl recenze, vypadá dost dobře. Já jsem na domácí brnkání do sluchátek koupil Moor PE100. Není to žádná úplná hitparáda, ale nakonec mi to asi stačí. Umí to připojit notebook jako zdroj muziky, sluchátka, kytaru... Neumí to IR a má to omezený počet zesíků, trochu mi chybí Mesa Mark III nebo nějaká rozumná možnost čistého zvuku, což je největší problém všech mulťáků, ale zase to nestojí jako Quad Cortex...

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, redd napsal:

@Godin Fender Mustang Micro Plus

Za tu cenu nic lepšího neexistuje (umí to všechno, co potřebuješ :))

Já mám starší verzi (bez plus)… ta plus verze už má v sobě ladičku, malý displej a hlavně v aplikaci si můžeš přednastavit presety (různá komba, efekty atd.)

To vypadá dobře, díky moc 👍

Odkaz ke komentáři

před 30 minutami, Godin napsal:

Zdravím pánové, 

po celkem dlouhém čase se zase vracím k aktivnímu hraní. Omezen časem a prostorem, hledám pomůcku na cvičení. A teď k věci. Chtěl bych ideálně nějakou "krabičku", ke které připojím el. kytaru, sluchátka a můžu cvičit a nikoho nerušit. Kdysi jsem míval nějakou Pandoru od Korgu a celkem to vyhovovalo, ale...

Ideálně by se mně líbilo, kdyby třeba přes bluetooth šlo do krabičky pustit nějaká muzika ze Spotify a hrát si k tomu (dcera dostala k vánocům takovej přiblblej mikrofon na karaoke a ten to přesně umí :-))

A kdyby to mělo vestavěný dobíjecí akumulátor, tak to by už nemělo chybu. 

Nikde jsem zběžným pohledem na Kytarách cezet nic nenašel, ale třeba jen špatně hledám.

Neměl by někdo nějaký tip?

Díky

Ještě je tady možnost koupit plugin (nejlépe od Neural DSP) a nějakou levnou externí zvukovku a hrát přes počítat, pokud máš nějaké bedničky a aspoň trošku slušný počítač. 
Takhle to používám já, protože sedím v práci na home office celý den za počítačem a je to asi to nejvíc nej řešení co jsem zatím zkusil. 

Odkaz ke komentáři

Mam roupy a koupil bych nejakej multiefekt, ted mam mooer200 tak abych si trochu polepsil, jen na domaci hrani prevazne do sluchatek. Protoze me to urcite za chvili zase prejde, tak bych do toho nerad daval vic jak dvacku. Byl bych rad za nejake navrhy, diky. 

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, Prochy68 napsal:

Mam roupy a koupil bych nejakej multiefekt, ted mam mooer200 tak abych si trochu polepsil, jen na domaci hrani prevazne do sluchatek. Protoze me to urcite za chvili zase prejde, tak bych do toho nerad daval vic jak dvacku. Byl bych rad za nejake navrhy, diky. 

Nový, či second hand?

Odkaz ke komentáři

Pozrel by som sa po Boss, to už máš vo výbere, Line6 (Helix napr), Headrush. Občas sa objaví AXE FM3. A za dobré peniaze sa dá kúpiť starý AXE FX Ultra, s tým sa dá vyhrať. Neviem, čo od toho chceš, či len pár efektov, alebo aj modeling, expression pedál... Vyhol by som sa čínskej produkcii. Už celkom vedia, ale vždy tomu niečo chýba, aspoň čo mi prešlo rukami. Ale však ešte sa nejaké tipy objavia.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, McStinger napsal:

Pozrel by som sa po Boss, to už máš vo výbere, Line6 (Helix napr), Headrush. Občas sa objaví AXE FM3. A za dobré peniaze sa dá kúpiť starý AXE FX Ultra, s tým sa dá vyhrať. Neviem, čo od toho chceš, či len pár efektov, alebo aj modeling, expression pedál... Vyhol by som sa čínskej produkcii. Už celkom vedia, ale vždy tomu niečo chýba, aspoň čo mi prešlo rukami. Ale však ešte sa nejaké tipy objavia.

Diky, ja to postupne nejak sjedu a rozhodnu 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...