exBURN Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Něco z dílny Chapman guitars. Velmi dobré kytary za dobré peníze
McStinger Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Tak, zase úplný lacák to nie je . Aj keď premenené na hodinky, ešte stále sme nižšie, než nejaký lacnejší model so Sellitou
p3k Odesláno 11. května 2017 Nahlásit Odesláno 11. května 2017 kytarka je věc jedna, ale jak nemáš refrém jak hovado..
McStinger Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Refrém je dobrý Môj naškrečkovaný kútik, ešte tam chýba JCM800 a peršan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nividic Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 No toto, ty ses teda sysel!! Tak me napada, ze uz je teda jasne, kde bude priste afterparty po Marianke. Akorat se budem muset slozit na vikendovej pobyt pro pani McStingerovou.
McStinger Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Tak manželka by uvítala aj dlhší pobyt, než víkendový. Jedna letenka do Thajska a je preč . Horšie je, že by sme museli poslať aj susedu. Kvôli nej mám hore na Bugere výkonovú brzdu.
panedge Odesláno 20. května 2017 Nahlásit Odesláno 20. května 2017 Milovanej Gretsch,sice to neni White Falcon,ale i tak fajn kytara.
davidak Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 (upraveno) Koukam je tu spousta muzikantu, ale bas malo! Pridam svoji trosku do mlyna. Po desitkach kousku soucasna sestava:US Lakland 4-94Fender Av57 pbassUS Lakland Joe OsbornMusicman SabreUS Lakland Decade Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. června 2017 uživatelem davidak
vojt Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Jé, čau daviďáku, znám Tě z basovýho fóra, ale tam jsem Ray Smith Mám tady někde v tomhle vlákýnku Ricka a Jaco Tribute..
p3k Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Refrém je dobrý Môj naškrečkovaný kútik, ešte tam chýba JCM800 a peršan WP_20170512_18_04_54_Proa.jpgjojo, už to sakra vidím, stane se... jinak koutek opravdu pěkný, jen to moc nežhav, ať ti od lamp nevzplanou záclony
McStinger Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 Koukam je tu spousta muzikantu, ale bas malo! Pridam svoji trosku do mlyna. Po desitkach kousku soucasna sestava:US Lakland 4-94Fender Av57 pbassUS Lakland Joe OsbornMusicman SabreUS Lakland Decade Tak ja mám doma dve basy, ale stoja smutne v kúte a hanbia sa vyliezť, odkedy som im povedal o Tvojej zbierke jinak koutek opravdu pěkný, jen to moc nežhav, ať ti od lamp nevzplanou záclony na to som myslel, sú z azbestu. Okrem toho je tam asi 30 centi bezpečnostnej vzduchovej baréry.
p3k Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 na to som myslel, sú z azbestu. Okrem toho je tam asi 30 centi bezpečnostnej vzduchovej baréry.Kdybys ještě pořádně oplechoval okno a dveře, budeš to mít zajištěné jak proti ohni, tak proti vniknutí nežádoucích osob, které by mohli klást zbytečné požadavky během tvé hry.
davidak Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Tak ja mám doma dve basy, ale stoja smutne v kúte a hanbia sa vyliezť, odkedy som im povedal o Tvojej zbierke .Ale kdepak, basy prichazeji a odchazeji a dve z vyse zminenych uz jsou pryc, tak se pekne se svymi pochlub
McStinger Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Odesláno 29. července 2017 Chalani, jedna prosba. Nie je tu niekto z Brna, so skúšobňou, kde by sa dal vyskúšať prinesený aparát? V piatok večer. Ak by bol k dispozícii aj gitarový box s V30, alebo G12T-75, tak špica, inak prinesiem. Dík za SZ.
OndraPod Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 ....Horšie je, že by sme museli poslať aj susedu. Kvôli nej mám hore na Bugere výkonovú brzdu.Chudak Bugera, soused at si trhne hehe
McStinger Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Už som ju predal, nech sa netrápi Brno skúšobňa nikto? Fakt by mi to pomohlo
nividic Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Aha, ja sem myslel, ze uz to mas poreseny, dam vedet.
McStinger Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Asi vybavené, dík za ochotu.
McStinger Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Ale kdepak, basy prichazeji a odchazeji a dve z vyse zminenych uz jsou pryc, tak se pekne se svymi pochlub Ani moc nie je čím. Mám jedného B.C. Rich Mockingbirda a jednu robenú starú potvoru, ktorá so mnou verne prežila moju krátku kariéru . Niekedy urobím fotky, resp. Mockingbird tu už bol kdesi na začiatku vlákna.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se