Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeste je ma pry Cigler v Jungmance (Praha).Cenik mam doma,tak kdyztak zitra,jestli nekdo nebude rychlejsi,ale artelier "obycejne" jsou za cca 27.000,- kc,takze tyhle plus cca 10 k...

Odesláno

S kož. řemenem: 53 990 Kč a ner. tahem 56 990 Kč. Podle ceníku to je akorát prohozené černé za světlé a naopak, ale v tom snad nebude rozdíl. (chronograph, prům. 44,5, safír, 30 m).

Odesláno
S kož. řemenem: 53 990 Kč a ner. tahem 56 990 Kč. Podle ceníku to je akorát prohozené černé za světlé a naopak, ale v tom snad nebude rozdíl. (chronograph, prům. 44,5, safír, 30 m).

Moc dekuji za info. No, asi si budu muset nechat zajit chut... :-(

Odesláno

Oris je fakt super, fascinuje mě od něho skoro vše, co vyrobil, jo jo, ale ty ceny, také jsem si nechal už několikrát zajít chuť:( Nejvíc mě bere Oris F1 Williams. 44000,-

Odesláno
Oris je fakt super, fascinuje mě od něho skoro vše, co vyrobil, jo jo, ale ty ceny, také jsem si nechal už několikrát zajít chuť:( Nejvíc mě bere Oris F1 Williams. 44000,-

Hmmm, tak koukam, ze ten Oris Artelier Chronograph je jeste drazsi nez F1 Williams... :-(

Odesláno

V mysli jsem měl nový Oris Williams F1 Team Chronograph Lefty, trochu jsem ten název ořezal, ale jak právě koukám do časopisu Stuuf Duben 2006, tak i cenu, jelikož tu je 67 990,- jinak odkaz na www.oris.ch

Odesláno

Orisky obdivuju, ale nevím, kam chodíte na ty ceny, podle mého ceníku je rozpětí tak od 15 za nádhernou pointer date klasiku tak do 40 tisíc. Moje oblíbený XXL regulateur nebo tak jsou tuším za 27 a ještě větší XXL pointer day za 25 a to už jsou dost komplikovaný a originální modely a ceny u českýho dovozce, takže odhaduji tak cca o 15% nad evropskými. Williams F1 možná budou vyjímka, protože platíš sponzoring a jméno williams a taky myslím skutečný karbon - pozor, ověř si, že ta karbonová struktura není jen natištěná. Nebo je to kevlar? už si ten rozdíl zase nepamatuju.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...