Přejít na obsah

Stav komunikací v Praze - TSK Praha

sy242

Doporučené příspěvky

Tak jelikož Demonovi vadí ...

Díky, respekt. Tvoje odpověď mi vůbec nepřišla jako částečně hodně podrážděná reakce, ale prostě jako reakce. Pravdu máš v tom, že slýchávám: debilové rozkopou všechno najednou a jak se tu má jezdit. Maj si to líp naplánovat. Vzhledem k tomu, že takových různých vysvětlení asi podáváš hromadu si se tu k tomu postavil čelem a jsem rád, že si umožnil přečíst tuto odpověď i mně. Jsem zvědav na názor proti strany. Osobně mě překvapila zdlouhavost a komplikovanost procesu opravy děr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Ještě k tomuto, na radiu Impuls máte teď dopoledne neplacenou reklamu a byl zde rozhovor s někým od Vás ( byla zmíněna ulice U Seřadiště, Praha 10 a jednání na magistrátu, které je prý na "dobré" cestě a v nejbližší době bude jistě vyřešeno - :eek: , málem jsem spadl smíchy ze židle ), bylo vám řečeno totéž, co jsem psal já, ale diplomaticky. Za cca 8 let, co jsem obeznámen s touto problematikou, se nestalo vůbec nic ( jednání s majitelem komunikace- Dojáček, se vedlo několikrát, výsledek? - nesouhlasil se směnou pozemků, souhlasil, ale nesouhlasil Magistrát jako vlastník, souhlasil, souhlasil i Magistrát, ale nesouhlasil vlastník pozemků v okolí,.......... ).

Správce komunikace zcela správně odmítá opravovat něco, co není v jeho údržbovém plánu. Já sám doufám, že tahle ostuda Prahy zmizí, ale.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...