Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, už delší dobu se rozhoduju mezi Moonama a Railmasterama. Nosit je chci do práci (košile), nebo třeba i ven na pivko ke krátkýmu rukávu. Na outdoor sporty mám starý Citizeny. Z mého pohledu mají Moony výhodu určité aury legendy a trvalosti. Naproti tomu Railmastery vnímám jako moderní s dynamickým desingem. když jsem prohledal různé prodeje (Ebay, Chrono24) tak cenově vychází podobně, tz. cenovka nehraje roli.

Prosím o váš názor, kdyby jste se rozhodovali v mé situaci. :-) I když chápu, že to je hodně pocitovka.

Díky,

S.

Odesláno

Mně osobně Railmastery nikdy moc nejely, to už spíš starší Aqua Terry. Jakej přesně model máš na mysli? 

Jinak takhle bez jakejkoli informací.. spíš moonwatch. Teda, pokud nemaj Railmastery (nemyslim XXL) šroubovací korunku, to nevim. Pak spíš je:)

Odesláno

On ale nic o XXL nepíše, takže předpokládám, že jde o tu 39/42mm verzi?

Nazov vlakna

Speedmaster vs. Railmaster XXL

ale mozno len mýlka

Odesláno (upraveno)

Vem ty Eislboňáky ve 42, Moony tu má každý druhý ;-) 

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno

Vem ty Eislboňáky ve 42, Moony tu má každý druhý ;-) 

Zní to asi divně, ale na nich mi nejvíc nesedí text v dolní polovině budíku. Ruší ten minimalismus.

Odesláno (upraveno)

Jednoznačně Railmaster na kůži. Maj svuj xicht. Já su ale chudé, tak aspoň sekám patky se Steinhart OOV.

Upraveno uživatelem Toom
Odesláno

Vzal bych Moony. Nestarnouci nadcasovy design, stale pomerne dobra cena na auru, ktera okolo nich je (a taky vlastne na Chrono od velky znacky s jinym strojkem nez ETA) a taky je tu pak bez problemu prodas. Kdyz hodinky ke vsemu od Omegy, tak spis uz ty zminovane Aqua terra, nebo tu vezmi z inzerce nejaky Explorery:-) 

Odesláno

A ty XXL si na ruce zkoušel?

Při výběru kašli na to, jestli je něčeho na fóru víc nebo míň. V tom skutečném světě tam venku nepotkáš na každém rohu ani moony ani raily...
Moony jsou klasika, mají teď parádní balení a až tě přestanou bavit, tak je bez problémů střelíš.

Odesláno (upraveno)

'V tom skutečném světě' - to mě pobavilo :-D Ale máš pravdu předsedo ;-)

Jinak bych si taky položil otázku zda potřebuješ chrono. Třeba já ho moc nemusím a ta stojící centrální stop vteřinovka mě neskutečně irituje a rád pozoruji plující vteřinovku což mě naopak uklidňuje, v chronu je sekundovka malá a není to vono :-)

A další věc je vodotěsnost, pokud ajzlboňáci mají 100m, tak je to dělá podstatně univerzálnějšími než moony... 

Upraveno uživatelem vintage

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...