petr_cha Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Tak proto mu pomlouval slonika.... :-))
instant Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 (upraveno) Vim, vim, mne se jen velmi libila ta hra se slovickem "Tuna" jako tu/tady...Oni mi tuna.. https://youtu.be/gm0tQjz6uAc Upraveno 4. dubna 2016 uživatelem instant
strejc Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Instant to strafil priam na komoru, to sa pozna format (pochlebovat autorite sa tu v SEIKO sekcii tiez moze, vsak).
Porsche_911 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Mně příjdou relativně málo sofistikované
vrcan Odesláno 7. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 dnes prisli, Ninja, a laska na prvy pohlad. Ku spring drive tunam a darth tunam som si trochu musel hladat cestu, ale tu to bolo okamzite, silne ako facka, nepredpokladam, ze mi toto nadsenie nevydrzi. Novy dial je super tiez, hovorte si co chcete :-) zaobleny hardlex robi vacsiu radost ako plochy zafir na darth a SD, takisto su tensie ako oboje vyssie menovane, a tiez mensie... co vsetko vnimam ako plus.... a ten remen som ospevoval uz na SD, dokonaly. Proste pecka, nelutujem ani sekundu tuto volbu... Nevie niekto, ci hardlex na tunach je rovnaky ako na mm300?
Návštěvník eloga Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Mně příjdou relativně málo sofistikovanéimage.jpegtohle hodnotím +1 *
vrcan Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2016 Fotka nebude?fotim zasadne az ked idem predavat, cize casto :-) A malokedy predavam z dovodu straty zaujmu alebo omrzenia, ale uvolnujem miesto dalsim hodinkam. cize foto odo mna nie, ako vzdy, ale tu je na yt supe recenzia :
pjr86 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Odesláno 22. června 2017 Tak čekám na tytéž tunaky. Jsem napjaty jak tětiva. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se