Daemonultimate Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) ORIS ProDiver CHRONOGRAPH Toto vlákno nedá žádnou šanci milovníkům malých hodinek, naopak je určeno milovníkům potápění, toolových hodinek a v neposlední řadě i pořádným suchozemským chlapákům. Chronograf značky Oris určený zejména pro profesionální a amatérské potápění uznal ve své nové podobě několik změn. V první řadě jde o upravený materiál chránící lunetu (vulkanizovaná černá guma) proti poškození nárazem s hlubšími drážkami pro snadnější manipulaci, kterými byla vybavena také korunka i tlačítka chronografu. Pouzdro si zachovalo původní velikost - 51 mm v průměru a je vyrobeno z titanu.Samozřejmostí je spona s potápěčskou extenzí a heliový ventil Strojek Caliber 774 (základ SW 500)WR 1000 mCena 4500CHF Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Uz som ich pozeral. Mozno je ten novy gumeny naraznik lepsi. Ale povodny s povedzme "vlnovkovym" profilom sa mi pacil viac.Ale ta korunka ma brutalne tie zuby.Pekne hodiny, ale nie pre kazdeho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Mě se taky líbí, jen už jsem alergickej na to rozložení subciferníků a la 7750, tj 6,9,12... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Mno, brutální. Velikost, cena, guma.. Za ty prachy bych šel do těch jejich desetidenních pilotek. Jo, chápu, že to sou úplně jiný hodinky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Jo tohle je brutalni chrono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.man Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Me se to libi, ale nosit bych je asi nechtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Věřím, že své nositele najdou. Ale já cílová skupina určitě nejsem. Při představě, že mám na ruce hodinky o průměru 51 mm a té váze, tak mne mrazí. Bojím se, že bych pak při své tělesné stavbě ani nezvedl ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 včera jsem je měl na ruce u altmana. velikost značná, váha nikoliv. Což zase zamrzí, protože je potřebuju na ruce cejtit a trošku mě to zklamalo. No jo no, titan. Zlatý železo... ale abych nehanil, jinak jsou úžasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Vypadají docela dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se