George.75 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Ahoj lidi,pořídil jsem si svoje první manuální hodiny Aviator. - strojek 3133- minerální sklo- PVD úprava pouzdra- průměr 43 mm- váha 104 g- pásek kůže- limitovaná edice 100 ks Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Přihoď trochu víc fotek, ať se pokocháme. Jakou mají lumi?
George.75 Odesláno 13. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Zítra za světla to nafotím, ale nevím jak by sis to přál....
George.75 Odesláno 13. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Nějak blbě jsem to vyfotil, ale snad bude stačit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Lumi vypada dobre. Vydrzi jak dlouho?Priprav se na to,ze ten original remen dlouho nevydrzi.
George.75 Odesláno 13. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Nevím, vůbec jsem to nezkoušel, teď jsem to nasvítil asi minutu nad žárovkou abych to mohl vyfotit....ale koukám už to nesvítí, tak netuším, jak dlouho se to má nasvítit...a co bys mi poradil na ten řemínek, nějaký sprej na kožený věci?
odjinud Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Ten plech, pod kterým běhaj ty malý ručky, tak to jsem ještě neviděl...
George.75 Odesláno 13. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Myslíš tu zadní stranu hodinek? no tak to já taky poprvé...
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Nevím, vůbec jsem to nezkoušel, teď jsem to nasvítil asi minutu nad žárovkou abych to mohl vyfotit....ale koukám už to nesvítí, tak netuším, jak dlouho se to má nasvítit...a co bys mi poradil na ten řemínek, nějaký sprej na kožený věci?U me ty spreje nepomohli. Jedine zmena znacky reminku.
George.75 Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Hmm... tak to abych se už po nějakých poohlídnul...
odjinud Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Přední... ale tu zadní vidím také prvně... Myslíš tu zadní stranu hodinek? no tak to já taky poprvé...
George.75 Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Zdravím,nevíte někdo jak často se mají natahovat, když jsem je natahoval každé ráno, tak se mi zrychlovali, tak asi bude stačit jednou za dva dny, co říkáte?
odjinud Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 To nemá vůbec souviset. To není autíčko na klíček.Jak moc se zrychlují?Měly by vydržet sice přes 2 dny, ale natahovat je až každý druhý den není řešení.
George.75 Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2016 To nemá vůbec souviset. To není autíčko na klíček.Jak moc se zrychlují?Měly by vydržet sice přes 2 dny, ale natahovat je až každý druhý den není řešení. Ahoj,-zkoušel jsem jak dlouho vydrží na jedno natáhnutí, 65hod. cca...... -zrychlují se asi o minutu denně-někde jsem četl, že když se natahují každý den, tak se ta pružina nikdy nerozvine a zůstává napůl natažená (paměťový efekt) jak kdybys novej mobil nabíjel pokaždé když ti klesne baterie na 90%, pak si ta baterie zapamatuje tento efekt a mohl by být problém v životnosti baterie, ale nevím možná je to blbost...
odjinud Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2016 Minuta denně nic není, to chce jen poštelovat.S tím pam.efektem nevím, pro klid duše je tedy nech občas úplně vytikat a zastavit. Ale že by to bylo jako NiCd baterka, to zas neměj strach. Ty pérka vydrží 20-30 let i víc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se