Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, chtěl bych vás poprosit o radu. Jsou podle vás tyhle 7002 - https://www.ebay.com/itm/Seiko-divers-watch-7002-7000-jubilee-bracelet-Pepsi-bezel-insert/162828407323?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649 původní anebo ne? Mám velké pochybnosti o vložce lunety. Navíc fotky nic moc...

Odesláno

Díky za pomoc :) a můžu se zeptat,podle čeho se pozná am vložka lunety? Pročítal jsem wus, ale u té vložky pořád nevím, na co koukat.

Odesláno

Tady jsem váhal u toho lumi bodu, který vypadá jenom vytištěný. Nebo se pletu?

• Po letech...
Odesláno

Malinko to tady oživím. Nějaké vodítko jak poznat originální sklo u starých seiko divers? Chápu že sklicko je ve své podstatě spotřební díl..

• Po letech...
Odesláno

Zdravím, jedná se o originál? Vložka je AM.  Ciferník?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, s heslem Seiko do každé rodiny vplouvám do nového roku. Vidí vaše zkušené oka nějaký redflag?

6105-8000

nebo

6306-7001

díky za názor?

Upraveno uživatelem Jocker
  • po měsíci...
Odesláno

Já bych si odvážil tvrdit, že u těch 6105-8000 je ten cifr aftermarket. Usuzuji dle tvaru S v logu Seiko. Spodní oblouk S je menší, než vrchní. Alespoň dle te fotky mi to přijde. I ta nová lumi či nezoxidovana lumi by tomu odpovídala. Pak bych pochyboval i o originalitě ručiček, hlavně vzhledem k cifru a opět čistotě lumi.

Odesláno

Já si myslím, že je ten cifr v pořádku, tyhle osmilitry jsem asi před 13 lety měl a ta lumi byla taky sněhově bílá.  Jak na ručkách, tak indexech. Vybledlej červenej bod na vteřinovce jsem měl taky v tomhle odstínu. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...