David Janda Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Model neznam, koupil jsem je ve Svycarsku od znameho. Model neznam, jsou natahovaci Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem David Janda
David Janda Odesláno 16. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 V 16. 4. 2016 v 17:46, David Janda napsal: Model neznam, koupil jsem je ve Svycarsku od znameho. Model neznam, jsou natahovaci
David Janda Odesláno 24. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Vi nekdo co je to presne za model?
Roman-ZA Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Toto by mali byt ony - http://www.seriouswatches.com/zeno-watch-basel-serie-limited-6001-a1.html
biknik Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Odesláno 21. března 2017 (upraveno) Už pár dnů koukám po různých podobných s ručním nátahem a ponejvíce strojkem Unitas i když o trochu níže cenově. Steinhart..... Archimede Pilot 42 Hand.. jako strop. Hledáním hodinek mnou požadovaných vlastností jsem na internetu narazil i na tyto Zeno Watch Basel - http://www.hodinarstvitempus.cz/produkty/1444-zeno-watch-basel.htmlCenově jsou teda ještě o kus výš než jsem měl ten nejvyšší strop stropů, ale myslím, že bych to nějak zvládl. Zaujaly mě hned na webu, ale, ale.. no a shodou okolností je to obchod u nás v ČB kousek, co jsem bydlíval a dobře znám. A další náhodou jsem šel dnes kolem tak jsem na ně mrkl a všechny pochyby se rozplynuly. Sedí mi myslím parádně a tak i na mě v reálu působí. Myslím, že konceptem je to pro mě úplně to ono. No pecka. Ale zas toho tolik o hodinkách nevím, na rozdíl od těch, co se zajímají dlouhodobě a proto se ptám na názory. Je to dobrý kup nebo lépe hledat dál atd. Přinejmenším na druhou stranu myslím, že už je to docela starší model a chvíli uz v obchodě zahálejí. Díky. Upraveno 21. března 2017 uživatelem biknik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se