Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jedná se o Omega Seamaster Day Date gold, ST 366.0845, vyráběné 70-80 léta.

Nedávno mi utekly na uhrforum.de a jelikož jsem je slíbil jako dárek, tak budu vděčný za každou radu, kde je sehnat v nějakém ne úplně katastofickém stavu či sakládaném z více kusů. Já jsem v této oblasti vintage hodinek totální laik , proto se na Vás obracím a budu vděčný za každou odbornou radu či tip. :rolleyes:

Děkuji moc.

Foto pro ilustraci jsem si vypůjčil z ńeaktuálního inzerátu z uhrforum.de:

post-6831-0-57002100-1460994757_thumb.jpg

post-6831-0-09609700-1460994766_thumb.jpg

post-6831-0-30134800-1460994780_thumb.jpg

Odesláno

Občas se něco najde, ale takto zachovalý stav je celkem rarita. Většina zlacených modelů, má hodně ošoupanej tah a občas hrany. Koukal bych buď po oceli, nebo zlacených na kůži.

Odesláno

Díky všem za tipy, ebay sleduji a sledovat budu. Ale většinou jsou ty hodinky vážně v hrozném stavu co se týká zlacení, atd...Nevíte náhodou, jakou životnost má v případě tohoto modelu zlacení? Tj. když budou hodinky sloužit k příležitostnému či každodennímu nošení (samozřejmě ne extrém, voda a tak), jak dlouho to vydrží?

Odesláno

Staré Omegy měly většinou zlacení poměrně solidní kolem 20 um některé i 40 um. Zlacení 10 um je o ničem.

Odesláno

Děkuji za radu ohledně zlacení, když vidím ty "ošoupánky" na ebay, co jsou dostupné, tak nějak ztrácím naději na sehnání hezkého zlaceného kousku. Ale dám tomu čas :)

Staré Omegy měly většinou zlacení poměrně solidní kolem 20 um některé i 40 um. Zlacení 10 um je o ničem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...