B.F.G. Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 už ať je tady Německo se nezapře, jsou velmi osobité, už se teším kdy je dá YPO do bazaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Jejda, ty by se mi líbily... škoda toho kalibru... být to tak manuální nátah... ...takže favority zůstávají NOMOS dobrá volba .... pokud oželíš 4 mm a 10t korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Německo se nezapře, jsou velmi osobité, už se teším kdy je dá YPO do bazaru NIC !!!!! neprodávám .... Fortis na Aukru jsou poslední kousek v prodeji ...... potom už budu jenom rozdávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 NIC !!!!! neprodávám .... Fortis na Aukru jsou poslední kousek v prodeji ...... potom už budu jenom rozdávat Tak to já počkám až na rozdávací kolečko...to se mi bude líbit víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Že bych do nich šel s vámi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Že bych do nich šel s vámi? je nejvyšší čas je objednat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 dobrá volba .... pokud oželíš 4 mm a 10t korun 4 mm bych oželel - těď jsem si "zvykl" nosit vintage Doxy s průměrem 37 a sedí výtečně! 10000 Kč je dost velkej rozdíl, ale zase místo tuctový Ety by byl kalibr NOMOS alfa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 je nejvyšší čas je objednat Vyřízeno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 4 mm bych oželel - těď jsem si "zvykl" nosit vintage Doxy s průměrem 37 a sedí výtečně! 10000 Kč je dost velkej rozdíl, ale zase místo tuctový Ety by byl kalibr NOMOS alfa kalibr je jednoznačně hezčí .... nevím jestli funkčně lepší ,ale hezčí ..... onehdy jsem měl v ruce Zenith Elite za docela zajímavou cenu a stejně jsem je nekoupil .... velikost 36 mm je prostě strašná i když ten kalibr je super ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Vyřízeno! super ... uděláme Stowa besídku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 ZAPLACENO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 ZAPLACENO! Tak Hurá já snad taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Jejda, ty by se mi líbily... škoda toho kalibru... být to tak manuální nátah... ...takže favority zůstávají NOMOS A co Stowa Antea KS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 A co Stowa Antea KS? Tak ty bych si taky nechal líbit Každopádně jako vrchol minimalistického designu mi přijdou právě ty NOMOS Orion (bez indexů)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Tak ty bych si taky nechal líbit Každopádně jako vrchol minimalistického designu mi přijdou právě ty NOMOS Orion (bez indexů)... Jo chápu..indexy....na to se nedá nic říct :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Tahle značka se mi celkem dost zamlouvá ... Teď jsem doslova zíral několik minut na tu jejich 80th anniversary l.e. přes celou obrazovku a nezmoh se na slovo ... Nevydržel jsem to a nakonec si objednam model Antea s černym ciferníkem a datumem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Tak Hurá já snad taky Ještě se zeptam k placení, když je možnost, tak je to určitě nejlepší přes PayPal, že jo?!? A co ty conversion options v PayPalu, přenastavujete je nějak?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 Ještě se zeptam k placení, když je možnost, tak je to určitě nejlepší přes PayPal, že jo?!? A co ty conversion options v PayPalu, přenastavujete je nějak?!? je lepší (minimálně u KB) nechat si to spočítat podle kurzu banky než podle paypalu.. ale rozdíl je dost malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2007 je lepší (minimálně u KB) nechat si to spočítat podle kurzu banky než podle paypalu.. ale rozdíl je dost malýDíky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Když už jsme se o tom bavili na tomto místě, přidávam ještě odkaz na příspěvek s mejma novejma Stowama ... http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=126240 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se