Luk Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Připojit se určitě dá, budu dělat úplně nové kusy. Pokud se pro ciferník opravdu rozhodnete, dejte mi přes SZ vědět do konce července. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m01e Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 (upraveno) Děláte úplně nové kusy, nebo je potřeba mít ten originál číselník ze Zeno Retro Carré jako polotovar? Já jen jak mám chvátat na to je sehnat... Upraveno 30. června 2009 uživatelem m01e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Ciferníky dělám komplet, není třeba mít původní, s těmi se to nepodařilo. Aktuální to bude až koncem srpna. Závazně to potřebuju vědět do konce července. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Můžu poprosit o info jaká je aktuální cenu ciferníku? Hodinky vypadají fantasticky, paráda. Neuvažoval jsi o ještě víc vystouplém sklíčku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m01e Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Tak jsem poslal tu SZ. Máte už všichni i ručky? Neuděláme případně nějakou hromadnou objednávku na ofrei.com? Pokud by jste měl někdo ještě tip kde sehnat ty Zena Retro Carré, tak sem sním. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 nadpis tohoto vlákna je zavádějící řemen vintage je úžasnej, ale uvnitř vlákna se skrývá to pravé a já klikám okolo:( krásný, ikdyž se nemohu přidat:) přeji Vám hodně zdaru, když už na tom pracujete (Luk) takovou dobu ty hotové, které už má Viktor se mi líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Můžu poprosit o info jaká je aktuální cenu ciferníku? Hodinky vypadají fantasticky, paráda. Neuvažoval jsi o ještě víc vystouplém sklíčku? Fixní náklady se nemění, je třeba připočítat cenu za výrobu a materiál a rozpočítat na počet zájemců. Přesně to stanovím koncem července, podle toho kolik nás bude. O sklíčku jsem neuvažoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Tak jsem poslal tu SZ. Máte už všichni i ručky? Neuděláme případně nějakou hromadnou objednávku na ofrei.com? Pokud by jste měl někdo ještě tip kde sehnat ty Zena Retro Carré, tak sem sním. Díky. Ručky bych koupil nové, všiml jsem si že na ofrei jsou o něco delší, aby sahaly až na kružnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2010 Čas letí jako splašený......ale jsme ve finále. Na první fotce nově vyrobený a potisknutý ciferník, na druhé po nanesení lumibarvy a na třetí slabý pokus o zachycení jak to svítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 . SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 Moc hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 . To dynko s pruhledem je delany ? U orig. je plne pokud se nemylim. Vypada to dobre, jsem zvedavy na zivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 (upraveno) Vypadá to parádně, Luku. Tohle se bude líbit HIFImu Upraveno 5. dubna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 To dynko s pruhledem je delany ? Dýnko je předělané a zasklené minerálním sklíčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 Dýnko je předělané a zasklené minerálním sklíčkem. Vypada to dobre. (vzpomel jsem si pak, zes mi o tom rikal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2010 toto je velmi pekny projekt. ak by sa objednavali rucicky z ofrei, tak by som sa urcite pripojil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se