Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím zdejší zkušené členy. Mám jednu otázku. Mám chvíli své první automaty- Orient Mako. Chtěl bych vědět, jestli jim neublíží při nastavení času dozadu pohyb proti směru chodu ručiček. Hodinky totiž dělají něco málo do plusu. Někde jsem četl, že se mají hodinky nastavovat pouze po směru chodu... Tak abych měl jasno. Děkuji a omlouvám se, pokud jsem založil zbytečně téma, jsem tu chvíli...

Odesláno

Vytáhni korunku a počkej si na přesnej čas a nemusíš otáčet ničím. :-)

Odesláno (upraveno)

Mám chvíli své první automaty- Orient Mako.Hodinky totiž dělají něco málo do plusu...

Jestli hodinky na noc odkládáš, tak je zkus odkládat pokaždé jinak (sklíčkem nahoru, dolu, na bok,...) a ráno porovnávej, jestli jdou ve všech polohách stejně. U většiny hodinek se jejich chod podle polohy mírně mění a někdy se dokonce podaří najít takovou polohu, ve které hodinky zase vyrovnají svoji denní odchylku a pak je člověk nemusí seřizovat, nebo aspoň ne tak často.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Na to je dobrá aplikace do androidu WatchCheck. Zaznamenáš si časy v jednotlivých polohách a v tabulce ti vyhodí o kolik se v té které poloze předbíhají nebo opožďují (jak možná někteří vtipně podotknou - tohle už se probíralo v jiném vlákně)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...