Opiss Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Zdravím zdejší zkušené členy. Mám jednu otázku. Mám chvíli své první automaty- Orient Mako. Chtěl bych vědět, jestli jim neublíží při nastavení času dozadu pohyb proti směru chodu ručiček. Hodinky totiž dělají něco málo do plusu. Někde jsem četl, že se mají hodinky nastavovat pouze po směru chodu... Tak abych měl jasno. Děkuji a omlouvám se, pokud jsem založil zbytečně téma, jsem tu chvíli...
Jeremy Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Ublížit by jim to nemělo, jen radši necouvej přes půlnoc, kvůli datumovce.
Bembeg Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Vytáhni korunku a počkej si na přesnej čas a nemusíš otáčet ničím. :-)
Navros Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Taky žiju v přesvědčení, že couvání času ničemu nevadí, sám to tak dělám. Určitě ale poslechnout Jeremyho s tou půlnocí.
Opiss Odesláno 26. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Díky za odpovědi. S tím že si mám počkat to je dobré ale už jsem je posunul o pár minut dozadu, ale přes půlnoc to nešlo
Opiss Odesláno 26. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Jinak asi trochu mimo téma, máte s Orientama dobré zkušenosti??
Mzhanel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Nemělo by to vůbec ublížit. Nevím co by se mohlo stát?
Karlos Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 (upraveno) Mám chvíli své první automaty- Orient Mako.Hodinky totiž dělají něco málo do plusu... Jestli hodinky na noc odkládáš, tak je zkus odkládat pokaždé jinak (sklíčkem nahoru, dolu, na bok,...) a ráno porovnávej, jestli jdou ve všech polohách stejně. U většiny hodinek se jejich chod podle polohy mírně mění a někdy se dokonce podaří najít takovou polohu, ve které hodinky zase vyrovnají svoji denní odchylku a pak je člověk nemusí seřizovat, nebo aspoň ne tak často. Upraveno 27. dubna 2016 uživatelem Karlos
Karlos Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 No to se mi zase povedlo Zvláštní, že už to pak nejde opravit.
Opiss Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Díky za odpovědi, na noc odkladam korunkou dolů, tak dosahují dle mého mínění nejlepší přesnosti...
Karlos Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Já ani tak nemyslel hledat nejpřesnější chod, jako spíš polohu, ve které by vyrovnaly odchylku vzniklou přes den a nemusel bys je seřizovat.
Opiss Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Rozumím, je to taková správná "duchařina"
(z)denny Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Na to je dobrá aplikace do androidu WatchCheck. Zaznamenáš si časy v jednotlivých polohách a v tabulce ti vyhodí o kolik se v té které poloze předbíhají nebo opožďují (jak možná někteří vtipně podotknou - tohle už se probíralo v jiném vlákně)
bobi Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Říká se: ?opakování je matka moudrosti?
Opiss Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Dík za tip, appku určitě vyzkouším...
Opiss Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Dík za tip, appku určitě vyzkouším...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se