Přejít na obsah

Seiko Sumo

dufi

Doporučené příspěvky

V 7. 8. 2020 v 13:18, sima1one napsal:

Jedno Sumo na Bún bò Nam Bô.

Doporučíte nějaký masivní tah? Vybírám něco ze Strapcode. Angus, Hexad, Super engineer. 

taky doporučuji Angus a čím dál víc se mi líbí Hexad. Na fotkách nic moc, ale na živo se k sumu parádně hodí. Naopak u Super engineer II se mi nelíbí tvar koncovek do pouzdra. Moc to neladí s hranatě opracovaných tahem, který sám o sobě je dost dobrý. To už raději od yobokies Anvil. Takto vypadal super engineer I.

post-26148-0-51357800-1502041471.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Taky jsem se s Hexadem hodinu trápil. Má to blbě vyvrtané díry na stěžejky. Na pepsiny to nešlo vůbec. Jsou velké rozdíly i mezi jednotlivými modely sumo. Chce to jehlový půlkulatý pilník a trochu tomu tahu pomoci aby dosedl blíž do pouzdra jinak nezaskočí stěžejky. 

sumo pepsi.jpg

20200731_124925_resized.jpg

Odkaz ke komentáři

Od strapcode jsem měl potíže jenom s tímto. Ostatní jdou dobře. Taky může jít jen o pár kusů. Těžko říct. Každopádně jak jsem psal, Seiko má taky pěkné rozdíly mezi jednotlivými  variantami Sumo. Třeba pepsiny mají i menší rozteč na šířku. Tam ten tah vůbec nešel vložit. Pokud je hodinář průměrně šikovný tak to tam dostane. Taky můžou být u jednotlivých pouzder jinak vyvrtané díry na stěžejky. To mám třeba u zelených limitek Turtle.

20200710_145328_resized.jpg

Odkaz ke komentáři

Musely tam jiný stěžejky. Z Omegy mě tam hodinář dal. A už to šlo. A jde i vyndávat (hned jsem zkoušel) abych mohl točit s gumou. 😀 Škoda že jsou od předchozího majitele ty hodinky tak dodrbané. Samý šrám.

9B62B77E-34FE-4C65-8699-344811DA0E36.jpeg

3B83ADBC-2465-4429-AEA9-F08428FCFB8C.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...