tomas7 Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 fotka je zkopírovaná tady: https://monochrome-watches.com/the-sumo-gathering-seiko-prospex/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Sedé + tah Hexad strapcode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Jedno Sumo na Bún bò Nam Bô. Doporučíte nějaký masivní tah? Vybírám něco ze Strapcode. Angus, Hexad, Super engineer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Za mna je pre Sumo naj ten Angus jubi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 V 7. 8. 2020 v 13:18, sima1one napsal: Jedno Sumo na Bún bò Nam Bô. Doporučíte nějaký masivní tah? Vybírám něco ze Strapcode. Angus, Hexad, Super engineer. taky doporučuji Angus a čím dál víc se mi líbí Hexad. Na fotkách nic moc, ale na živo se k sumu parádně hodí. Naopak u Super engineer II se mi nelíbí tvar koncovek do pouzdra. Moc to neladí s hranatě opracovaných tahem, který sám o sobě je dost dobrý. To už raději od yobokies Anvil. Takto vypadal super engineer I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2020 (upraveno) Tyhle žluťáky bych si přivázal na ruku i provázkem Upraveno 9. srpna 2020 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 K barvám pepsi nebo padi je jubilečko asi nej volba. Pokud mluvíme o "železe". Ale třeba ty žluťáky nahoře jsou lepší na tom Anvilu i když má jen plechové koncovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Sumo vlakem. Zatím na Crafter Blue, ten tah se mě za plnou kupovat nechce nějak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 SumoOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 057 a 069 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 28. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2020 vcera.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Ehm... jak nasadit ten tah? Docela se u toho vztekam a na dýnku už mám rýhu jak svina..... vrrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Taky jsem se s Hexadem hodinu trápil. Má to blbě vyvrtané díry na stěžejky. Na pepsiny to nešlo vůbec. Jsou velké rozdíly i mezi jednotlivými modely sumo. Chce to jehlový půlkulatý pilník a trochu tomu tahu pomoci aby dosedl blíž do pouzdra jinak nezaskočí stěžejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 To rád slyším..... zítra jdu k hodináři pro jedny hodinky, tak mu to dam, ať na to mrkne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Tak jsem to musel nechat u hodináře. Půl hodiny se s tím pral a nic..... to mě přijde docela nešťastný ty tahy, když to je takový problém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas7 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Od strapcode jsem měl potíže jenom s tímto. Ostatní jdou dobře. Taky může jít jen o pár kusů. Těžko říct. Každopádně jak jsem psal, Seiko má taky pěkné rozdíly mezi jednotlivými variantami Sumo. Třeba pepsiny mají i menší rozteč na šířku. Tam ten tah vůbec nešel vložit. Pokud je hodinář průměrně šikovný tak to tam dostane. Taky můžou být u jednotlivých pouzder jinak vyvrtané díry na stěžejky. To mám třeba u zelených limitek Turtle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Musely tam jiný stěžejky. Z Omegy mě tam hodinář dal. A už to šlo. A jde i vyndávat (hned jsem zkoušel) abych mohl točit s gumou. Škoda že jsou od předchozího majitele ty hodinky tak dodrbané. Samý šrám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cohiba68 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Dnešní radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se